English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Glup potez, nista nece dobiti od yebenog Tuhela.
Bolje da su pokušali dovesti Hasenhutla.
Bolje da su pokušali dovesti Hasenhutla.
Tuchel je kvalitetan trener kome treba vremena. Hoce li mu to dati uprava Chelsea ostaje da vidimo.
Sad dok i Tuhel potrosi 300 miliona da ispravi stetu i losu transfer strategiju Lamparda...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tuchel je iskusan trener i u ovom trenutku ne vidim ko bi se prihvatio vruće klupe Chelsea možda Allegri mada čisto sumnjam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako je.
Sad nek im njemačka prevara popiša sezonu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Chapman1886
- Kontakt:
e kad vidim ove statistike begi tuhel rušio nekakve rekorde u francuskoj,pa tamo je i emeri uspio titule uzimati sa psg.da ne govorimo o tome da je rassista ali mislim da mu je to plus s obzirom gdje ide.
Samo Sloboda | COYG
Ne moze bit gori od Lamparda 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije dosta sto su fulali sa svabskim igracima sad im i na trenere presli. Jedini klasni igrac kojeg su oni imali je Ballack.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam za tuchela, al da je Lampard zasluio da ode ..itekako jeste. Ipak kad skrsis tolike pare ne mozes igrat ovako kako igras...sto je najgore apsolutno nema nikakvog ni privida napretka
=\_1921_/=
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Do kad će Švapske varalice da uvaljuju igrače postenom fudbalskom narodu.
Joelinton, Dembele, Jović, Schurle, Šahin, Werner itd..
Pa jel vas više dosta varalice Švapske?
Igrače iz Švapske lige treba zaobići u širokom luku, 98% igrača iz te lige ničemu ne valjaju.
Igrače iz Švapske lige treba zaobići u širokom luku, 98% igrača iz te lige ničemu ne valjaju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Morat će se vratiti autoritet trenera u fudbal. Ovo mijenjanje trenera kao čarapa je besmisleno, i izuzevši instant-šok promjene, sve rijeđe donosi rezultat.
Ne mogu svoju vlastitu legendu istrpit jednu sezonu 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Rus to po kratkom postupku, bez puno objašnjenjaLampard je postao deseti trener kojeg je bogati Rus otjerao. Prije njega u Abramovičevoj eri u Chelseaju posao trenera su prije isteka ugovora izgubili Claudio Ranieri, Jose Mourinho, Avram Grant, Luis Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, Andre Villas-Boas, Roberto Di Matteo, Antonio Conte, Maurizio Sarri i sada Lampard.

Nije on birao koga ce dovesti.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:27Ne znam za tuchela, al da je Lampard zasluio da ode ..itekako jeste. Ipak kad skrsis tolike pare ne mozes igrat ovako kako igras...sto je najgore apsolutno nema nikakvog ni privida napretka
Tuchel je radio u dvije farmerske lige gdje je mnogo lakse. Sumnjam da ce se ovdje snaci. A i IQ mu sigurno nije ni blizu visok kao u Lamparda.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Thiago?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:29Do kad će Švapske varalice da uvaljuju igrače postenom fudbalskom narodu.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ermedin Demirovic ce kroz dvije godine biti najbolji napadac tamo. Nista vise ne treba reci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:29Do kad će Švapske varalice da uvaljuju igrače postenom fudbalskom narodu.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Da se hoće ugasit Chelsea trebali su Klinsmanna dovesti on bi im pomogo
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam za Tuhela zato nisam ni komentarisaoJustin je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:44Nije on birao koga ce dovesti.invincible1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 12:27Ne znam za tuchela, al da je Lampard zasluio da ode ..itekako jeste. Ipak kad skrsis tolike pare ne mozes igrat ovako kako igras...sto je najgore apsolutno nema nikakvog ni privida napretka
Tuchel je radio u dvije farmerske lige gdje je mnogo lakse. Sumnjam da ce se ovdje snaci. A i IQ mu sigurno nije ni blizu visok kao u Lamparda.

=\_1921_/=
Nevjerovatno je koliko je Roman posvecen Celziju. Koliko je dosad dao samo na odstetu trenerima, mogao je Messija dovesti dosad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Radi se o Abramovicu... I kad se vrati autoritet trenera, u Chelseaju to nece biti bitno.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "