Ne kvari mi ugođaj - Torres u crveno bijelom dresu s devetkom na leđima...

to sa Torresom i devetkom mozes samo mastati nece covjek nigdje a pogotovo ne u bundesligu

Nemoj da iz naftalina vadim izjavu Torresa kako bi volio zaigrati u bundesligi...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
evo gageronimo je napisao/la:Tako je Sejozlatandr je napisao/la:joj ja cu zbog Bayernove uprave definitivno prestat navijat za njih, toliko me nerviraju![]()
Hajmo naći novo utočište....meni Real ne izgleda loše.Aaa, šta veliš?
![]()
I ova Barca je u zadnje vrijeme veoma izdašna, pa mogli bi i nju ufatiti na brzaka.
....a tek City
zasto mislis da trampa gomez + lova za toresa ne bi bila prihvatljiva za vas klubOTNYS_YNWA je napisao/la:Vec je on u jednom takvom dresu. Samo posebnoCrveni pa bijeli.
Covjek je milion puta rekao da je zadovoljan u Liverpool i vec na pocetku sezone zapecatio
usta velikanima koji su ga zeljeli u svojim redovima, tako da od njegovo prelaska sigurno nema nista.
Do 2014. a onda produzenje ili povratak u Madrid ( Atletico ).
Neznam sta ce vam taj polovnjak..anton 1983 je napisao/la:Luis Gustavo će dobiti broj 30.
Zašto bi uzimali otpatke tog smješnog kluba?L_blancos je napisao/la:Neznam sta ce vam taj polovnjak..anton 1983 je napisao/la:Luis Gustavo će dobiti broj 30.
Bolje da ste trazili od nas Lass-a il Momu ..
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..
Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.jacky09 je napisao/la:Zašto bi uzimali otpatke tog smješnog kluba?L_blancos je napisao/la:Neznam sta ce vam taj polovnjak..anton 1983 je napisao/la:Luis Gustavo će dobiti broj 30.
Mogli bi ih dobit za male pare.. Il ako se vec ima para uzet,za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog- Javi Martinez..
To si ti rekao.L_blancos je napisao/la: Zato sto su daleko bolji i kvalitetniji od Igraca koji je igrao u timu koji ima posjetu kao Krivaja iz Zavidovica.
jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..anton 1983 je napisao/la:jel ti poznaš tog igrača? I ovaj igrač more igrati 3 pozicije pa je to bio jedan od razloga zakaj smo ga kupili. Lass tak i onak nemre igrati LP...L_blancos je napisao/la: Neznam sta ce vam taj polovnjak..
Jbg buraz , valjda ce i uprava skontati da nekad nemoze Bayern dati vise nego sto moze primiti zbog odbrane, ali sada gledam pozitivnije na taje problem jer ce da igraju Breno i Badstuber na stoperskim pozicijamaL_blancos je napisao/la:Pratim ga jer stalno pratim igre njegovog bivseg kluba radi Vede i Seje..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Zamisli da vam igra u sredini jedan Javi Martinez.. gdje bi vam bio kraj![]()
imate sjajnu ekipu osim odbrane gdje jedino valjaju Badstuber i Lahm..
A sad da ti ja kažem jednu pametnu.L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
Skeptican sam po pitanju njega jer mislim da bi trebali malo veci i bolji igraci igrat u timu kakav je Bayern..
Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..anton 1983 je napisao/la:A sad da ti ja kažem jednu pametnu.L_blancos je napisao/la:og bivseg kluba radi Vede i Seje..
Marcelo i Higuain SU BILI smeća od igrača i nekome poput tebe također nije bilo jasTno kako su oni igrali u Realu. A sada oni su vam zvijezde i nemožete si zamisliti tim bez njih...jel shvataš sad? nemožeš dovesti samo igrače koji koštaju 25 + miljona eura i da odmah budu zvijer. neki to postanu kada pređu u veči klub, na veću razinu, samo je pitanje da li su dovoljno dobri da naprave taj iskorak. A ako pratiš Hoffenheim onda mi nije jasTno da ti nevidiš koja je zvijer od igrača Luis Gustavo?!?!??!
Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poantaL_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Nije se tek tako moglo forsirat, tesko da bi bili ono sto jesu sad,
A forsiranjem mladjih i ne afirmisanih igraca te moze kostat ..
Samo cu ti rec Rafael - prosle sezone protiv vas u LP..
Gustavo je dobar, al on je igrac za timove poput Tottenham, Roma, At. Madrid..
Al eto, nek bude da grijesim..
Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,anton 1983 je napisao/la:Joj joj joj, nevidiš sam što pišeš, al dobro. L Gustavo je doveden isto tako, samo što će za razliku od Higuaina i Marcela dobiti priliku da igra...Kada su Higuai i Marcelo došli u Real također nisu bili igrači za Real, a sada nakon par godina jesu. U tom i je cijela poantaL_blancos je napisao/la: Higuain i Marcelo su dovedeni kao veliki potencijali i nisu dobivali priliku, kako bi se Pipita razvio da nije imao skim da igra..
Da tu nije bilo RvN,Raula,Huntelara.. Da nije imao od koga da nauci qrc bi bio ovakav kakav jest.. I sa Marcelom isto.. Prvo je tu igrao Cicinho pa Heinze,..
Nije se tek tako moglo forsirat, tesko da bi bili ono sto jesu sad,
A forsiranjem mladjih i ne afirmisanih igraca te moze kostat ..
Samo cu ti rec Rafael - prosle sezone protiv vas u LP..
Gustavo je dobar, al on je igrac za timove poput Tottenham, Roma, At. Madrid..
Al eto, nek bude da grijesim..![]()
Luis Gustavo je jedan od najboljih OBRAMBENIH igrača u ligi
Navedi ti primjer koji god oćeš, ali nemoj odmah uzeti onaj najgori za PRAVI primjer. S tim da je razlika d aje Gustavo već neko i nešto u BUNDESLIGI za razliku od svih ovih igrača Reala koje si ti naveo jer su oni došli iz JA...L_blancos je napisao/la: Eh sad bi ti naveo primjer Gaga,
I on je doveden sa Marcelom i Higuainom..
Gago je odma igrao i gdje je sad ??
Nije tesko za Ligu, a LP .. Tamo su ipak ozbiljniji protivnici..
Al , ajde.. Sretno mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.