FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 25 jan 2021, 00:27

ajdohordas je napisao/la:
25 jan 2021, 00:20
feniksptica je napisao/la:
25 jan 2021, 00:10
Moj favorit je Jovo Lukic.

Nije stvar bi l ih prihvatio. Problem je sto odhranis takve igrace svjesno za prodaju vani i kad to konacno odradis oni dokazuju da ipak nemaju kvalitet za nesto vise od Sa. To sto bi oni nama bili dobri nije nista dobro za nas. Samo nas za buduce transfere moze kostat. Ne mozes sve gledat za sad i sadasnju korist. Mora se uvijek gledat 2-3 koraka unaprijed
Okej, ali de ti meni reci ko je kriv za njihov neuspjeh vani ? Opet smo krivi mi, ne konkretno mi nego nestrucnost nasih trenera koji ih ne pripreme za vece napore i obaveze, ne odrade sa njima neke stvari koje su krucijalne za prelazak u seniorski fudbal, a to je opet posljedica ne ulaganja u obrazovanje mladih perspektivnih trenera, a dalje je kriva drzava i sistem u njoj... znaci sve to povlaci jedno drugo.
A mi sa takvim stavom mozemo samo sebi odmoci, a "krivu Drinu" ne mozemo ispraviti niti cemo druge nauciti pameti, ako me razumijes sta hocu reci. Ja ne bi imao nista protiv povratka i Mihojevica iDuljevica i Cimirota i Mujakica, ako cemo sa njima imati uspjehe... buraz moj kad su u pitanju uspjesi i titule odredjeni dio ponosa pada u vodu, u historiji ostaje upisana samo titula i pobjede, nista drugo.

PS. Sta ima Jovo Lukic sto Hamza nema ?
E bgm nisi u pravu. Nismo krivi mi, nego igraci koji potpisuju ugovore sa menagerima koje niko ne je.be ni 5% pa onda nakon 3 treninga i dvije greske trener ih skloni u stranu jer ga boli k.
Kada ti je menager imalo ozbiljan, on zastiti igraca jer 90% igraca treba najmanje 6 mjeseci da se priivikne na klub grad i stil igre. Igraci iz drugih klubova sa jakim agencijama kad im igrac ode u belgiju, i slicne razvvojne lige sredi svom igracu garantovanu minutazu i zastiti ga. Nase igrace menageri kad uzmu proviziju ugase telefon.

neki dan citam debilna pitanja kako cukaricki a kako ne mi... kako kkako

a niko da poveze koja agencija s kim i kako radi i ko je gdje sportski direktor.
igli tare, ramadani, balkanske ekipe.... da ne nabrajam dalje ko konta skontat ce. Kad udjes u deal sa takvim ljudima i menagerima koji ce stititi tvoje igrace i dati im period adaptacije tada ces nesto i napraviti. DO tada samo ekstra talenti uz malo srece ce dogurati do liga 5 a vecina ce ih se vrtiti korak naprijed nazad dva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jan 2021, 00:31

Ako je istina za Hamzu, dobar spic, igra mozgom, moze se brzo uklopiti u ekipu.
Hadzica ne bih volio vidjeti, jednom smrad uvijek smrad! To kad bi dao par golova (nije los napadac) odmah bi poletio vani i eto problema..naguravaj se sa njim i materom mu. Thanks but no.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 25 jan 2021, 00:51

Ma da je neko rekao da ce Dzeko doci kod nas, bilo bi ljudi koji bi se upalili. Realno nista ne znamo i samo mozemo cekat. I ja se nadam svaki put kad otvorim portale da ce bit kakva vijest, al nejmaaa sto bi Lutvo rek'o.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 jan 2021, 01:02

Catakovic je bolji i od Nedima Hadzica i od Harisa Handzica i od Lukica i Irfana Hadzica...
Al nece doci ko i svi ostali kvalitetniji igraci koji se pominju.
Gadjat ce se opet kao sto se gadjalo sa Rahmanom i Tatarom u vakat, mozda se i utrefi :D
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 25 jan 2021, 07:10

Kako vam vise ne dosadi :)
Gdje god je ko imo, vi ste ga ovdje spomenuli kao pojacanje, i vrti se prica i razglabanje a ustvari nidje veze. Niko pojma nema, ni za koga je izrazen interes ni s kim se razgovaralo ni s kim se pregovara i da li se uopste pregovara.
Vec duze vremena klub pusta minimum relevantnih informacija i ocito je da su zauzeli taj pravac i da namjeravaju da ga i odrze. Meni licno ne smeta. Neka ljudi rade svoj posao kako hoce i smatraju da treba, sve dok donose rezultate i prihvataju odgovornost za iste. Samo da ovo zadnje ispostuju i nastave odmaknut ce sebe od stanja koje godinama vlada u poslovanju, politici, sportu i drustvu uopste za dva-tri nivoa.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jan 2021, 07:51

Pantelija je napisao/la:
25 jan 2021, 00:27
ajdohordas je napisao/la:
25 jan 2021, 00:20
25 jan 2021, 00:10
Moj favorit je Jovo Lukic.

Nije stvar bi l ih prihvatio. Problem je sto odhranis takve igrace svjesno za prodaju vani i kad to konacno odradis oni dokazuju da ipak nemaju kvalitet za nesto vise od Sa. To sto bi oni nama bili dobri nije nista dobro za nas. Samo nas za buduce transfere moze kostat. Ne mozes sve gledat za sad i sadasnju korist. Mora se uvijek gledat 2-3 koraka unaprijed
Okej, ali de ti meni reci ko je kriv za njihov neuspjeh vani ? Opet smo krivi mi, ne konkretno mi nego nestrucnost nasih trenera koji ih ne pripreme za vece napore i obaveze, ne odrade sa njima neke stvari koje su krucijalne za prelazak u seniorski fudbal, a to je opet posljedica ne ulaganja u obrazovanje mladih perspektivnih trenera, a dalje je kriva drzava i sistem u njoj... znaci sve to povlaci jedno drugo.
A mi sa takvim stavom mozemo samo sebi odmoci, a "krivu Drinu" ne mozemo ispraviti niti cemo druge nauciti pameti, ako me razumijes sta hocu reci. Ja ne bi imao nista protiv povratka i Mihojevica iDuljevica i Cimirota i Mujakica, ako cemo sa njima imati uspjehe... buraz moj kad su u pitanju uspjesi i titule odredjeni dio ponosa pada u vodu, u historiji ostaje upisana samo titula i pobjede, nista drugo.

PS. Sta ima Jovo Lukic sto Hamza nema ?
E bgm nisi u pravu. Nismo krivi mi, nego igraci koji potpisuju ugovore sa menagerima koje niko ne je.be ni 5% pa onda nakon 3 treninga i dvije greske trener ih skloni u stranu jer ga boli k.
Kada ti je menager imalo ozbiljan, on zastiti igraca jer 90% igraca treba najmanje 6 mjeseci da se priivikne na klub grad i stil igre. Igraci iz drugih klubova sa jakim agencijama kad im igrac ode u belgiju, i slicne razvvojne lige sredi svom igracu garantovanu minutazu i zastiti ga. Nase igrace menageri kad uzmu proviziju ugase telefon.

neki dan citam debilna pitanja kako cukaricki a kako ne mi... kako kkako

a niko da poveze koja agencija s kim i kako radi i ko je gdje sportski direktor.
igli tare, ramadani, balkanske ekipe.... da ne nabrajam dalje ko konta skontat ce. Kad udjes u deal sa takvim ljudima i menagerima koji ce stititi tvoje igrace i dati im period adaptacije tada ces nesto i napraviti. DO tada samo ekstra talenti uz malo srece ce dogurati do liga 5 a vecina ce ih se vrtiti korak naprijed nazad dva.
Živi dokaz za to je ona lopata Mehremić. Lik je prosječan kvalitet naše lige, a ima CV haman kao prosječan evropski igrač. I to ima solidnu minutažu u svakom klubu gdje je bio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 jan 2021, 07:55

Jeli to nam Vedad Ibisevic dolazi???? :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 jan 2021, 08:10

Da li vi smatrate da u nasem klubu prvi put u historiji postoji sistem. Nekako se osjeca na svim poljima. Prvi smo u drzavi u bilo kojoj oblasti, koji imaju neki sistem. Znaci u akademiji je doveden Talijan koji ce izbacivati 2 prvotimca i jos 4 5 igraca koje cemo prodavati. Marketing odlicno radi, finansije, protokol. Dovode se dobri i provjereni igraci. Meni kao starom pitaru ovo jos sve zvuci nerealno. Ali mislim da je nas klub konacno od ove ili sledece godine spreman za veci iskorak, a sta ce to biti vidjecemo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 08:16

Pomalo s tim italijanom, nije bog doveden niti provjereno ime pa da izbacujemo 5 prvotimaca svake godine. Covjek izricito lose govori engleski prije svega, a trenerske kvalitete tek treba dokazati u godinama koje slijede.
NEMA NAZAD

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 25 jan 2021, 08:19

Najviše mi se svidja ova ozbiljnost. Mediji prenose raznorazne špekulacije o drugim klubovima, vec se zna ko je na probama,a kod nas zakopcani do kraja. Nema informacija, nema ispada u medijima i sve se radi u tišini. Iako nas navijače ubija neizvjesnost, volim ovakav način rada. Sve u tišini :silent:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 jan 2021, 08:22

Kakve veze ima Talijan s izbacivanjem igraca. Ako nema s cim raditi moze biti i Murinjo licno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 25 jan 2021, 08:24

holyman je napisao/la:
25 jan 2021, 08:16
Pomalo s tim italijanom, nije bog doveden niti provjereno ime pa da izbacujemo 5 prvotimaca svake godine. Covjek izricito lose govori engleski prije svega, a trenerske kvalitete tek treba dokazati u godinama koje slijede.
Sam je rekao na bordo sedmici da treba da poboljša engleski jer mu trenutno nije dovoljno dobar
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 08:26

25 jan 2021, 08:22
Kakve veze ima Talijan s izbacivanjem igraca. Ako nema s cim raditi moze biti i Murinjo licno
I to sam sam zaboravio navesti. Kao da ima carobni stapic pa hop pretvori potencijalnog handzeta u girouda.
Samo hocu reci da ti nista ne moze biti garant da izbacis dobrog igraca
NEMA NAZAD

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 25 jan 2021, 08:29

holyman je napisao/la:
Nece on nikoga trenirati. On je sef Akademije.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 08:42

Zoran28 je napisao/la:
25 jan 2021, 08:29
holyman je napisao/la:
Nece on nikoga trenirati. On je sef Akademije.
Zna se na sta sam mislio. Necu pisati da sefovske kvalitete treba pokazati. Sef akademije je svakako bitniji of svakog trenera.
NEMA NAZAD

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jan 2021, 08:43

holyman je napisao/la:
E čuj nije provjereno ime. :crazy:
ISTINA ZA VEDRANA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 jan 2021, 08:47

Ako ga zna Sabrin brat nema sta, provjeren je
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 08:51

Lecler je napisao/la:
25 jan 2021, 08:43
holyman je napisao/la:
Jok eto provjereno je, sve svjetske novine pisu o njegovom radu, njegov rad je izbacio ronalda i mesija, vodio je skolu ajaxa, odbio arsenalovu akademiju kako bi dosao u zemlju treceg svijeta, u ovu nasu zabit da dokaze svoje ime xd
NEMA NAZAD

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jan 2021, 08:57

holyman je napisao/la:
25 jan 2021, 08:51
Lecler je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Jok eto provjereno je, sve svjetske novine pisu o njegovom radu, njegov rad je izbacio ronalda i mesija, vodio je skolu ajaxa, odbio arsenalovu akademiju kako bi dosao u zemlju treceg svijeta, u ovu nasu zabit da dokaze svoje ime xd
Budite malo realni, neko će doći u BiH, što je vodio ajaxovu školu i trenirao Mesija. :damn:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 jan 2021, 09:00

fks74 je napisao/la:
25 jan 2021, 08:57
holyman je napisao/la:
25 jan 2021, 08:51
Lecler je napisao/la:

Budite malo realni, neko će doći u BiH, što je vodio ajaxovu školu i trenirao Mesija. :damn:
Pa to i kazem, tek treba da se dokaze, nema veze sto je "takvo ime" u Sarajevu, opet se mora dokazati
NEMA NAZAD

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra i 16 gostiju.