NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Dobar secondary KC-a a kod Billsa run ne postoji. Dosta nerezonskih odluka Allena na početku, al' izgleda da kako vrijeme odmiče malo ko nadolazi i on. Treba im TO Mahomesa da se nečemu ponadaju.
To bi bilo to.
Mahomes - Brady za LV SuperBowl.
Mahomes - Brady za LV SuperBowl.
chiefsi su toliko jaki da ja ne vidim načina kako ih se može uzeti ....osim da skrhaš mahomesa
Gubi Brady finale naravno, al' sve u svemu prevazišao sva ocekivanja davnih dana.
Ja licno ne znam za koga navijati s jedne strane bi volio da osvoji s toliko godina i sve što dolazi s tim s druge strane hocu da gledam Mahomesa kroz život kako pocinje svoju pravu avanturu kao što je Brady imao u NE.
Bilo je ovaj play off svega i ne treba cuditi sekunde ako Mahomesa odradi kao protiv Billsa i opet ne bi trebalo cuditi ako izvuku neku slicnu pobjedu kao protiv Grin Beja.
Ja licno ne znam za koga navijati s jedne strane bi volio da osvoji s toliko godina i sve što dolazi s tim s druge strane hocu da gledam Mahomesa kroz život kako pocinje svoju pravu avanturu kao što je Brady imao u NE.
Bilo je ovaj play off svega i ne treba cuditi sekunde ako Mahomesa odradi kao protiv Billsa i opet ne bi trebalo cuditi ako izvuku neku slicnu pobjedu kao protiv Grin Beja.
Brutalan napad, sve kontas ne mogu stalno ovako, ali ljudi tjeraju. Bukvalno se zajebaju na terenu. Mahomes ako ovako nastavi i ne bude vecih povreda, s riedom i ovakvim napadom rusi sve rekorde. Nema ekipe koja im je bar blizu, da ne pricamo da je na njihovom nivou. Cak i kad imaju los dan i bez Mahomesa mogu rijesiti najbolju odbranu lige.
Ne moze se nikad reci da ce neko sigurno uzeti, ali su veliki favoriti.
Ne moze se nikad reci da ce neko sigurno uzeti, ali su veliki favoriti.
Cuva Bog Zelju svog!
kanzas city ovo može izgubiti samo ako se mahomes povrijedi ili dobije koronu. momak je već sad najbolji igrač koji je ikad igrao ovaj sport, zastrašujuće za sve ostale.
rodžo je duboko potresen i bijesan na trenere i menadžere koji mu prvo draftaju nasljednika pa mu onda ne vjeruju na 4th and short! ali nema mu druge, imaš još tri godine ugovor, šuti i igraj
tomo će vjerovatno odigrati još jednu godinu, poobarati i zadnje rekorde koje brees drži i odjahati u zalazak sunca, tampa će odma nazad gdje je bila dok ne dođe neki novi tomo ili neki novi sapp/brooks/lynch/barber
bojim se da bi NFL mogao postati dosadan jedno vrijeme ...
rodžo je duboko potresen i bijesan na trenere i menadžere koji mu prvo draftaju nasljednika pa mu onda ne vjeruju na 4th and short! ali nema mu druge, imaš još tri godine ugovor, šuti i igraj
tomo će vjerovatno odigrati još jednu godinu, poobarati i zadnje rekorde koje brees drži i odjahati u zalazak sunca, tampa će odma nazad gdje je bila dok ne dođe neki novi tomo ili neki novi sapp/brooks/lynch/barber
bojim se da bi NFL mogao postati dosadan jedno vrijeme ...
I šta sad njemu čovjek da uradi?

Što neko reče ranije, protivnici se mogu samo povredama KC-a nadat'. Ovako bogme teško. Cijelu sezonu sve kao neke "jedva pobjede" i onda kad je najbitnije Reid otvori ćitab sa par egzotičnih playeva koji rješavaju posao. Čak i kada protivnički D odigra savršeno, pokriju WRe, naprave dobar QB pressure, onda Mahomes izmisli neki pass koji samo on vidi.
Ne mogu reći da pratim NFL dugo kao pojedini ovdje, tek nekih 5 godina, ali nikada nisam vidio tim da s ovakvom lakoćom igra.
Znaš šta je..hazarder je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:33
I šta sad njemu čovjek da uradi?![]()
Što neko reče ranije, protivnici se mogu samo povredama KC-a nadat'. Ovako bogme teško. Cijelu sezonu sve kao neke "jedva pobjede" i onda kad je najbitnije Reid otvori ćitab sa par egzotičnih playeva koji rješavaju posao. Čak i kada protivnički D odigra savršeno, pokriju WRe, naprave dobar QB pressure, onda Mahomes izmisli neki pass koji samo on vidi.
Ne mogu reći da pratim NFL dugo kao pojedini ovdje, tek nekih 5 godina, ali nikada nisam vidio tim da s ovakvom lakoćom igra.
Kad vidiš da ekipa koja je osvojila prsten prethodne godine uzima s malom razlikom cijelu godinu, eh tek tad onda znaš da je u pitanju fenomenalna ekipa.
Jer svi mi znamo šta je NFL i da je repeat nenormalno teško da ti pođe za rukom.
Btw : Tako nešto i ja pratim NFL tacno u doba kad je sportklub poceo prenositi to je 2014 cini mi se.

ma to je jasno, chiefsi su toliko jaki da se njima te bezveze tekme uopšte ne igraju. čim im pošalješ jak tim oni se napale pa ih pregaze!hazarder je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:33
I šta sad njemu čovjek da uradi?![]()
ovakav mahomes je vjerovatno najbolji igrač koji je ikad igrao football. ako mu slava ne udari u vušugla i ne podlegne slavi, lovi, kokama i drogi sve je moguće. sky is the limit!
nego može li mi neko objasniti logiku lefleura pucati FG kad ti i sa njim i bez njega treba TD ?
ja pratim i gledam football otkako se sa ove strane atlantika gledati i pratiti može, još nikad nisam vidio tako glupu odluku. najgora odluka trenera u istoriji playoffa

ja pratim i gledam football otkako se sa ove strane atlantika gledati i pratiti može, još nikad nisam vidio tako glupu odluku. najgora odluka trenera u istoriji playoffa
Ma meni nije ni Aaron bio jasan na trecem pokusaju. Imas brisan prostor ispred sebe i vjerovatno TD, a ti bacas? I to udvojenom igracu? Pa da i nije postigao TD trcanjem, bio bi yard dva kratak i onda bi se itekako isplatilo ici i 4 & goal.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 jan 2021, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi potencijalni problem za Chiefse u SB je da će biti bez LT Fishera kojem je otišla ahilova tetiva.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
mislim da ne bi uspio, ali to nećemo nikad znati. to je odluka u djeliću sekunde .... juče je rodgers napravio nekoliko pogrešnih!
BIće zanimljivo upratit' danas na ESPN-u šta ekipa misli o tome, očekujem da Rex i Stephen A. ospu paljbu po Lefleuru, ionako ga ne gotive.
S druge strane, Billsima se nema šta puno prigovoriti, ljudi im jednostavno nisu dali šanse, čak ni onaj onside kick ništa nije napravio. Uspjeli su run Chiefsa zaustavit', mada mi je izgledalo da se Helaire čuva jer je friško oporavljen al' zato u passu ih nigdje, dok udvoje Kelce-a i Hilla, Pringle ostane sam ko duh itd...
S druge strane, Billsima se nema šta puno prigovoriti, ljudi im jednostavno nisu dali šanse, čak ni onaj onside kick ništa nije napravio. Uspjeli su run Chiefsa zaustavit', mada mi je izgledalo da se Helaire čuva jer je friško oporavljen al' zato u passu ih nigdje, dok udvoje Kelce-a i Hilla, Pringle ostane sam ko duh itd...
Malo su imali igraca u odbrani da sve pokriju. Samo 11 ih bilo 

ma ne bi uspio ali bi barem bio 4th and short, tunnel vision u i to u nekoliko navrata sinoc, kao pocetnik
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.