E bgm nisi u pravu. Nismo krivi mi, nego igraci koji potpisuju ugovore sa menagerima koje niko ne je.be ni 5% pa onda nakon 3 treninga i dvije greske trener ih skloni u stranu jer ga boli k.ajdohordas je napisao/la: ↑25 jan 2021, 00:20Okej, ali de ti meni reci ko je kriv za njihov neuspjeh vani ? Opet smo krivi mi, ne konkretno mi nego nestrucnost nasih trenera koji ih ne pripreme za vece napore i obaveze, ne odrade sa njima neke stvari koje su krucijalne za prelazak u seniorski fudbal, a to je opet posljedica ne ulaganja u obrazovanje mladih perspektivnih trenera, a dalje je kriva drzava i sistem u njoj... znaci sve to povlaci jedno drugo.feniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 00:10Moj favorit je Jovo Lukic.
Nije stvar bi l ih prihvatio. Problem je sto odhranis takve igrace svjesno za prodaju vani i kad to konacno odradis oni dokazuju da ipak nemaju kvalitet za nesto vise od Sa. To sto bi oni nama bili dobri nije nista dobro za nas. Samo nas za buduce transfere moze kostat. Ne mozes sve gledat za sad i sadasnju korist. Mora se uvijek gledat 2-3 koraka unaprijed
A mi sa takvim stavom mozemo samo sebi odmoci, a "krivu Drinu" ne mozemo ispraviti niti cemo druge nauciti pameti, ako me razumijes sta hocu reci. Ja ne bi imao nista protiv povratka i Mihojevica iDuljevica i Cimirota i Mujakica, ako cemo sa njima imati uspjehe... buraz moj kad su u pitanju uspjesi i titule odredjeni dio ponosa pada u vodu, u historiji ostaje upisana samo titula i pobjede, nista drugo.
PS. Sta ima Jovo Lukic sto Hamza nema ?
Kada ti je menager imalo ozbiljan, on zastiti igraca jer 90% igraca treba najmanje 6 mjeseci da se priivikne na klub grad i stil igre. Igraci iz drugih klubova sa jakim agencijama kad im igrac ode u belgiju, i slicne razvvojne lige sredi svom igracu garantovanu minutazu i zastiti ga. Nase igrace menageri kad uzmu proviziju ugase telefon.
neki dan citam debilna pitanja kako cukaricki a kako ne mi... kako kkako
a niko da poveze koja agencija s kim i kako radi i ko je gdje sportski direktor.
igli tare, ramadani, balkanske ekipe.... da ne nabrajam dalje ko konta skontat ce. Kad udjes u deal sa takvim ljudima i menagerima koji ce stititi tvoje igrace i dati im period adaptacije tada ces nesto i napraviti. DO tada samo ekstra talenti uz malo srece ce dogurati do liga 5 a vecina ce ih se vrtiti korak naprijed nazad dva.