Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja mislim vise da je Dzeko do kraja ljeta igrac Wolfsburga 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Cini ti se samo,Dzeko je na pripreme otisao zato sto je morao,on je jos uvjek radnik Wolfsburga.Dok agent nezavrsi stvari oko uslova za igraca tipa plata,bonusi i slicno,kad to bude dogovoreno Dzeko napusta Mallagu i leti u ManchesterB0SANAC je napisao/la:Ja mislim vise da je Dzeko do kraja ljeta igrac Wolfsburga

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Volio bih da je tako kosto pricas,jer Dzeku bi sunce ogrijalo kad bi otisao u CITY 

Eh volio bi da bude tako.Ponos Torina je napisao/la:Cini ti se samo,Dzeko je na pripreme otisao zato sto je morao,on je jos uvjek radnik Wolfsburga.Dok agent nezavrsi stvari oko uslova za igraca tipa plata,bonusi i slicno,kad to bude dogovoreno Dzeko napusta Mallagu i leti u ManchesterB0SANAC je napisao/la:Ja mislim vise da je Dzeko do kraja ljeta igrac Wolfsburgaa to ce biti do kraja sedmice...
Ali sumnjam da ce mu biti dobro u Manchester Cityu. Dzeko nije navikao na situaciju da ne igra, a Man City rotira svoju ekipu svake sedmice. Pored Teveza, Balotelija i Silve ce mu biti tesko da se probije, ali ako nastavi zabijati kao i u Wolfsburgu, ne bi trebao biti problem izboriti se u prvu postavu. Samo da se ne ponovi slucaj Shevchenko.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemoze se ponoviti Shevchenko jer nisu isti tip igraca,a Sheva je vec prije toga igrao za veliki tim Milan i postigao sve i svasta u svojoj karijeri prije Chelsea...A Dzeko nije skoro nista postigao jos uvijek(Mislim titula Bundesliga koji nastup u LP)ali to je skoro nista ipak Bundesliga nije Premiership eh tu ce imati motiv da sve gazi i da opravda novac koji je placen za njega,u engleskoj su novinari bezobrazni posle jedne lose utakmice si Rubbish!!!a mislim da Dzeko tek nadolazi i da ce u Citiju pokazati ono najbolje..B0SANAC je napisao/la:Eh volio bi da bude tako.Ponos Torina je napisao/la:Cini ti se samo,Dzeko je na pripreme otisao zato sto je morao,on je jos uvjek radnik Wolfsburga.Dok agent nezavrsi stvari oko uslova za igraca tipa plata,bonusi i slicno,kad to bude dogovoreno Dzeko napusta Mallagu i leti u ManchesterB0SANAC je napisao/la:Ja mislim vise da je Dzeko do kraja ljeta igrac Wolfsburgaa to ce biti do kraja sedmice...
Ali sumnjam da ce mu biti dobro u Manchester Cityu. Dzeko nije navikao na situaciju da ne igra, a Man City rotira svoju ekipu svake sedmice. Pored Teveza, Balotelija i Silve ce mu biti tesko da se probije, ali ako nastavi zabijati kao i u Wolfsburgu, ne bi trebao biti problem izboriti se u prvu postavu. Samo da se ne ponovi slucaj Shevchenko.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nadam se da hoce, dokazao je i u LP da moze zabiti protiv Manchester-a i ostalih. Engleski fudbal je jako cvrst, a Dzeko je i vidis sam, ko odvaljen od brda
.

Razboli se guzonjaZbog teške prehlade i visoke temperature zadobivene usljed skijanja u izuzetno hladnim vremenskim prilikama u austrijskom Kitzbuhelu na pripremama svoga kluba u Malagi se nije pojavio ni Dieter Hoeness sportski direktor Wolfsburga.

Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
izvor?hz1987 je napisao/la:Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!
Rođen s tobom da budem
dzekodzeko.ba, ili da nije dzeko(sarajevo)-x.comFaraon iz Visokog je napisao/la:izvor?hz1987 je napisao/la:Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Salih Basic glavni odgovorni covjek za odnose s javnoscu u Man CityFaraon iz Visokog je napisao/la:izvor?hz1987 je napisao/la:Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!

Edin Džeko prelazi u Manchester City za 31 milion eura
Informacija o našem reprezentativcu Edinu Džeki ne prestaju stizati iz Velike Britanije, a najnovija vijest, koju je objavio Th Sun, govori da je Manchester City dogovorio prelazak najboljeg strijelca Wolfsburga za 31 miliona eura, što je znatno niže od prethodnih špekulacija, ali i cifre koju su "vukovi" zahtijevali.
Foto: AFP
Foto: AFP
U Manchester Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac postati njihov igrač do kraja sedmice. Prema navodima The Suna, predstavnici tima sa Eastlandsa dogovorili su se sa Wolfsburgom tokom vikenda i sada je ostalo još pitanje dogovora oko plate.
Čelnici Cityja Džeki će ponuditi petogodišnji ugovor vrijedan oko 120 hiljada eura sedmično i više ne očekuju nikakve prepreke u konačnom prelasku Džeke u njihove redove.
S obzirom da City igra protiv Arsenala u srijedu, a u toku su novogodišnji praznici, britanski tabloid ne očekuje finalizaciju transfera do kraja sedmice pa Džeko vjerovatno neće imati pravo nastupa ni za naredni vikend, u susretu FA Cupa sa Leicesterom.
Očekuje se da Džeko debituje u domaćem susretu protiv Wolvesa, 15. januara.
Wolfsburg je tokom pregovora sa svim zainteresovanim klubovima insistirao na cijeni od 45 miliona eura pa se čini da čelnici Cityja uspjeli napraviti dobar posao, potpisavši ugovor vrijedan 31 milion eura, koji će vjerovatno uključivati i bonuse.
Džeko se nakon kašnjenja na odlazak na pripreme zbog magle na Aerodromu u Sarajevu, priključio svojim saigračima iz Wolfsburga na pripremama u Španiji.
Faraon iz Visokog je napisao/la:izvor?hz1987 je napisao/la:Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!
Ne bih o izvoru, mislim da sam dovoljno rekao. Hajmo reći neko jako blizak u njegovom privatnom životu u Sarajevu. Ovo nije rekla-kazala, a u Španiju je samo otišao da se pozdravi sa prijateljima i upravom Wolfsburga!
Dobro, vidjecemo je li tacno, znaci sutra putuje u Manchesterhz1987 je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:izvor?hz1987 je napisao/la:Evo jedan najsvježiji info. Džeko sutra ujutro 04.01.2010. odlazi u Manchester, na medicinski pregled, da bi nakon toga potpisao sve ranije dogovoreno. U subotu su se dogovorili MCFC i Wolfsburg, u Nedjelju su trajali pregovori između Džeke i MCFC i danas je sve završeno. Sutra ima jutarnji let za Manchester, gdje se odrađuje ono rutinski predugovorno vezano za medicinski dio, gdje bi tokom dana trebao potpisati vjernost i podići svjetlo-plavi dres sa upravom. Zbog toga što je stranac, radna dozvola, registracija...potrajaće, tako da vjerovatno neće stići odigrati meč protiv Leicestera u FA CUP-u, već naredni ligaški meč. Konačno je i to završeno. Ono lupanje cijena u javnosti oko obeštećenja i plata je senzacionalizam novinara. Sve je dogovoreno!
Ne bih o izvoru, mislim da sam dovoljno rekao. Hajmo reći neko jako blizak u njegovom privatnom životu u Sarajevu. Ovo nije rekla-kazala, a u Španiju je samo otišao da se pozdravi sa prijateljima i upravom Wolfsburga!

Manchester je pravo rjesenje za tebe edine , mani se Bayerna !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
[youtube][/youtube]
DZEKO NEK TI JE SA SRECOM!!! 

ajmo džekson care šarni ga da bljesne koji milion na lijepoj grbavici, samo me to interesuje...amin.
Semper Fidelis
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko can help fire Manchester City to glory this season, insists title-chasing Boateng
Jerome Boateng is convinced Edin Dzeko can help lift Manchester City to glory as they attempt to wrap up a £30million deal.
The Bosnian forward is expected to become the biggest transfer of the January window, having indicated his intention to quit Wolfsburg.
Dzeko's time in the Bundesliga leaves City defender Boateng well placed to assess the giant forward's talents.

And from his own meetings with the giant striker, the German international acknowledges what a threat he can be.
'Dzeko is a very good striker,' Boateng told the Manchester Evening News. 'Of course, we would love to see him at City because he is a quality player. He played against Hamburg a few times whilst I was there - and he scored.
'I have marked him a few times and it is always a good, physical challenge. He holds the ball up well and knows how to use his body.
'He is not so quick but is very good in front of goal and would work well with our other strikers.'
Although it has been claimed a fee has been agreed between the two clubs, City have vowed not to overpay, either in transfer fees or wages, mindful of the new UEFA Financial Fair Play rules that come into effect at the end of next season.

Fitness doubt: David Silva
And a deal is unlikely to be concluded until after Wednesday's crucial top-of-the-table encounter with Arsenal at the Emirates Stadium.
City already have a fitness doubt over key-man David Silva, who suffered a knee injury during Saturday's win over Blackpool, while Mario Balotelli is unlikely to be fit after missing the weekend triumph with a similar problem.
Sportsmail has revealed how Bayern Munich are making a last-ditch bid to snatch Dzeko from the jaws of City.
Bayern are prepared to match City's £30m transfer outlay. They are also prepared to wait until the summer if Dzeko decides to see out the season with Wolfsburg. The player is currently in Malaga at Wolfsburg's winter training camp.
Jerome Boateng is convinced Edin Dzeko can help lift Manchester City to glory as they attempt to wrap up a £30million deal.
The Bosnian forward is expected to become the biggest transfer of the January window, having indicated his intention to quit Wolfsburg.
Dzeko's time in the Bundesliga leaves City defender Boateng well placed to assess the giant forward's talents.

And from his own meetings with the giant striker, the German international acknowledges what a threat he can be.
'Dzeko is a very good striker,' Boateng told the Manchester Evening News. 'Of course, we would love to see him at City because he is a quality player. He played against Hamburg a few times whilst I was there - and he scored.
'I have marked him a few times and it is always a good, physical challenge. He holds the ball up well and knows how to use his body.
'He is not so quick but is very good in front of goal and would work well with our other strikers.'
Although it has been claimed a fee has been agreed between the two clubs, City have vowed not to overpay, either in transfer fees or wages, mindful of the new UEFA Financial Fair Play rules that come into effect at the end of next season.

Fitness doubt: David Silva
And a deal is unlikely to be concluded until after Wednesday's crucial top-of-the-table encounter with Arsenal at the Emirates Stadium.
City already have a fitness doubt over key-man David Silva, who suffered a knee injury during Saturday's win over Blackpool, while Mario Balotelli is unlikely to be fit after missing the weekend triumph with a similar problem.
Sportsmail has revealed how Bayern Munich are making a last-ditch bid to snatch Dzeko from the jaws of City.
Bayern are prepared to match City's £30m transfer outlay. They are also prepared to wait until the summer if Dzeko decides to see out the season with Wolfsburg. The player is currently in Malaga at Wolfsburg's winter training camp.
Wikipedija je majka znanja !

Po oficijelnim informacijama Wikipedije Edin Dzeko je presao u Manchester City !
http://en.wikipedia.org/wiki/Edin_D%C5%BEeko

Po oficijelnim informacijama Wikipedije Edin Dzeko je presao u Manchester City !

http://en.wikipedia.org/wiki/Edin_D%C5%BEeko

Ma kaka wikipedija....ona je nepouzdana skorz... 

ja da hoce u Cukaricki preci samo vise da ne pisu razne gluposti i spekulacije
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, torbica i 52 gosta.