FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hammmzazazazazaaaa, Hammmzazazazaza...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kakav Hamza majke ti, opet neko bacio lovacku pricu kao i do sada, a niko ne zna ni jednu jedinu informaciju iz kluba.
Nemoj, biće opet po drugi put vam kažem, da Hamzaga dolazi.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
Ko je hamza
- feniksptica
- Kontakt:
Po ovome ističe mu ugovor 30tog juna,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Čataković rezerva? Jest, ako je prvi špic Cavani.Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:33Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
I daj izbacite ovu riječ "kapitalac". Kod nas na selima su kapitalci oni rogati bikovi, po 100 kg teži od ostalih. Ne dovodimo zar opet bikove na Koševo?
Eto reda da ti **** sve u roku 5 minskoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:39Čataković rezerva? Jest, ako je prvi špic Cavani.Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:33Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
I daj izbacite ovu riječ "kapitalac". Kod nas na selima su kapitalci oni rogati bikovi, po 100 kg teži od ostalih. Ne dovodimo zar opet bikove na Koševo?
Hamza i krilo
Nimalo lose za pocetak sedmice opaaaaa

P.S. Krilo je bivsi reprezentativac BiH
Nimalo lose za pocetak sedmice opaaaaa
P.S. Krilo je bivsi reprezentativac BiH
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci pocelo je. Bas se cudim otkud tema ovoliko dugo nije zakljucavana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bacite malo pogled na Tatarov story, da nije ovo malo sumnjivo sto je kući za vrijeme priprema 

feniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:41Znaci pocelo je. Bas se cudim otkud tema ovoliko dugo nije zakljucavana

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ma nabijem i njega na...alacious je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:40Eto reda da ti **** sve u roku 5 minskoroalen je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:39Čataković rezerva? Jest, ako je prvi špic Cavani.Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:33Bolje je nikoga ne dovoditi, nego dovesti Hadžića ili Čatakovića za prvu opciju na proljece.I jedan i drugi mogu biti samo rezerve za kapitalnu devetku.
Fkt odvratno. Čuj kapitalac. Te sam pojmove čuo u stočarstvu i ribolovu. Najgore što ti niko ne zna objasnit šta je "kapitalac". Kako sam ja shvatio, kapitalac nije bio Ahmetović, jer je došao iz ove lige. Nije ni Rahman jer je bio klupa u Celju. Nije ni Tatar jer je iz druge hrvatske. Ta trojica su obilježili zadnje dvije titule, a nijedan nije "kapitalac". Našem Iversenu je "kapitalni" špic izgleda neko ko je igrao najmanje u ligama petice, i to trpao protivnike. Neko tipa Calluma Wilsona, Graziana Pellea, Osvalda, Falcaa, Adebayora... Da nije prestar i nije preskup. Ili to, ili.neki random crnac iz Angole. Jer, čim je garav znači da je jak k'o konj i da će zabit 25 golova u sezoni.
Pa gdje će brate biti? U sarajevu smo? Tu se pripremamo do četvrtka i onda za umag
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt: