Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

harixs
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la harixs » 24 jan 2021, 17:38

Dobar je i Nikola Nikic, covjek. Treba ga predlozit za pomocnika, ima iskustva.. :bih:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 24 jan 2021, 18:56

Kakav je ovaj senad glupan boze sacuvaj

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 jan 2021, 19:00

A hoće li BH Telecom ignorirati Peteva ili će ipak snimiti reklamu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 24 jan 2021, 19:02

KapitenK je napisao/la:
23 jan 2021, 23:08
Zundo je napisao/la:
23 jan 2021, 22:01
I šta je tu tačno za psovanje?
Pitanja poput onih koje je postavljao:

- "Kakva će biti taktika AKO BUDEŠ SELEKTOR (majstore, čovjek je legalno i legitimno izabran), pošto je ovo neka velika igra..."

- "Šta ako fudbaleri odbiju tvoj poziv?"

- Šta ako Pjanić i Džeko kažu nećemo da igramo?"

- spominjanje smiješne peticije na fejsbuku itd.

i na kraju navaljivanje i pritiskanje da govori o svom prethodniku Dušanu Bajeviću, gdje čovjek, naravno, kaže da nije fer da komentariše rad kolege i takve veličine, te Senad opet govori "je li do taktike ili igrača? Ne može se iz ovog studija izaći dok se sve ne prizna..." su sramota i zbog toga me stid čovjeka.

Izvinjavam se, ali za mene je to sramotan pristup i svjesno potpirivanje vatre u ionako nevjerovatno negativnoj atmosferi u javnosti povodom svega što su nam priredili ovi cirkusanti iz nsbih. Njih treba napadati, a ne Peteva. Kao da je on nešto kriv. Kriv što je izabran? Ovo je čisto huškanje naroda na selektora tvog nacionalnog tima, kojem usput na neki, za mene nevjerovatan način za jednog novinara, ti kao najavljuješ da on možda i neće biti selektor (!?)

Daj da pustimo čovjeka da radi sad kada je već postavljen na miru, a ne da mu otežavamo svi u i ovako teškoj situaciji, najtežoj u ko zna koliko zadnjih godina. Kakav je to pristup prema selektoru tvog nacionalnog tima **** mater ba, kakav je to način.
+1, ovo na faceu je bio odron.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jan 2021, 19:17

Pa hljeb ti poljubim, da ti poljubim. Pa udaraj po usranom savezu, yebo te Petev.

Je li on svjesno ovo radi ili je pukao?
Gluho bilo sta postade od onakvog novinara.

Ovaj Petev nema pojma gdje je dosao, ni sta ga je snaslo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 jan 2021, 19:18

emir79 je napisao/la:
24 jan 2021, 19:17
Pa hljeb ti poljubim, da ti poljubim. Pa udaraj po usranom savezu, yebo te Petev.

Ovaj Petev nema pojma gdje je dosao, ni sta ga je snaslo.
Baš tako, na licu mu se vidi da nema blage šta se dešava.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jan 2021, 19:20

Kakav se pritisak stvori na covjek kojeg mozda i treba napadati ali prije njega treba kritikovat jedno 15 osoba
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2021, 20:09

feniksptica je napisao/la:
24 jan 2021, 19:20
Kakav se pritisak stvori na covjek kojeg mozda i treba napadati ali prije njega treba kritikovat jedno 15 osoba
Lol zasto ga treba napadati?
naprijed rejal

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 24 jan 2021, 21:03

Ne možeš napadati čovjeka koji na ponudu kolača uzima kolač.
Ne znam da li više ima pametnih i pošteni koji bi se uključili u borbu protiv ovih lopina iz saveza ali znam da nas čeka jedan jako težak period od nekoliko godina.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jan 2021, 22:41

Najveći bi fazon bio da frajer odvede repku na mundijal, ja kako bi ga onda u zvijezde zakivali 😂

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 24 jan 2021, 23:23

Odveo nas je Safet na mundijal pa je otjeran kao najveci neprijtelj fudbala a da ne bude ovaj firgoš.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 jan 2021, 23:58

emir79 je napisao/la:
24 jan 2021, 19:17

Senchi Fejs je post'o odron odrona i trebalo bi ga zakonom zabranit' ... :puke:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jan 2021, 23:59

Kakvi komentari po društvenim mrežama, ko da je za selektora izabran ratni zločinac. Kako plitko razmišljanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 jan 2021, 00:07

harden je napisao/la:
24 jan 2021, 23:59
Kakvi komentari po društvenim mrežama, ko da je za selektora izabran ratni zločinac. Kako plitko razmišljanje.
Meni se cini kao fino "ljude".
Nezz, ne mozemo mi sebi priustiti neka velika imena, nekako sve Petev transparentno i jasno prica, vidi se na covjeku da ne laze i da ne petlja.
Treba ga podrzati.
I nez sto se obazires na komentare likova kojima po komentarima cesto nije jasno zasto Hajrovic nije na spisku, ili "Dzuric" itd itd.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 jan 2021, 00:10

forgempp je napisao/la:
25 jan 2021, 00:07
harden je napisao/la:
24 jan 2021, 23:59
Meni se cini kao fino "ljude".
Nezz, ne mozemo mi sebi priustiti neka velika imena, nekako sve Petev transparentno i jasno prica, vidi se na covjeku da ne laze i da ne petlja.
Treba ga podrzati.
I nez sto se obazires na komentare likova kojima po komentarima cesto nije jasno zasto Hajrovic nije na spisku, ili "Dzuric" itd itd.
Pa sve se obrušilo po njemu a ima hiljadu gorih problema od saveza pa dalje, al eto ništa čudno za BiH.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 jan 2021, 00:12

Za je.bene liftove u zgradi das 1 milion maraka i onda kad trazis trenera ne mozes dati vise od 360 000 KM godisnje. Pa i Petev je premija kad tako postavis stvari.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 jan 2021, 00:32

Pogledao Senadovu emisiju i fakat me sramota da je jedan takav "novinar" toliko poštovan i cijenjen u Bosni i Hercegovini.

Taj čovjek svojim glupim forama, provokacijama, medijskim spinovima pravi ogromne probleme povratnicima u manji bh. entitet, dovodi ih u nezgodnu situaciju iz udobnosti svoje stolice u Sarajevu.

Taj čovjek pojma nema o mnogim stvarima, pa i sportu i ne vidim svrhu da jedan takav novinar intervjuiše čovjeka koji će nas aBd voditi u narednom periodu... Senad se miješa u sve živo, poput vegete je, a televizijski kanal mu se svodi samo na njegov CD, sve ostalo je 0!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jan 2021, 00:42

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
25 jan 2021, 00:32
Pogledao Senadovu emisiju i fakat me sramota da je jedan takav "novinar" toliko poštovan i cijenjen u Bosni i Hercegovini.

Taj čovjek svojim glupim forama, provokacijama, medijskim spinovima pravi ogromne probleme povratnicima u manji bh. entitet, dovodi ih u nezgodnu situaciju iz udobnosti svoje stolice u Sarajevu.

Taj čovjek pojma nema o mnogim stvarima, pa i sportu i ne vidim svrhu da jedan takav novinar intervjuiše čovjeka koji će nas aBd voditi u narednom periodu... Senad se miješa u sve živo, poput vegete je, a televizijski kanal mu se svodi samo na njegov CD, sve ostalo je 0!!!
Najjače kad ga pita kao sa kim smo u grupi, je li stvarno lik misli da Petev ne bi znao ili šta? :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 jan 2021, 00:59

Meni je bilo mučno gledati intervju, Senad je s manjkom postovanja prema Petevu usao u intervju i tako ga i odradio!
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jan 2021, 01:35

zeljovac21 je napisao/la:
24 jan 2021, 19:02
KapitenK je napisao/la:
23 jan 2021, 23:08
Zundo je napisao/la:
23 jan 2021, 22:01
I šta je tu tačno za psovanje?
Pitanja poput onih koje je postavljao:

- "Kakva će biti taktika AKO BUDEŠ SELEKTOR (majstore, čovjek je legalno i legitimno izabran), pošto je ovo neka velika igra..."

- "Šta ako fudbaleri odbiju tvoj poziv?"

- Šta ako Pjanić i Džeko kažu nećemo da igramo?"

- spominjanje smiješne peticije na fejsbuku itd.

i na kraju navaljivanje i pritiskanje da govori o svom prethodniku Dušanu Bajeviću, gdje čovjek, naravno, kaže da nije fer da komentariše rad kolege i takve veličine, te Senad opet govori "je li do taktike ili igrača? Ne može se iz ovog studija izaći dok se sve ne prizna..." su sramota i zbog toga me stid čovjeka.

Izvinjavam se, ali za mene je to sramotan pristup i svjesno potpirivanje vatre u ionako nevjerovatno negativnoj atmosferi u javnosti povodom svega što su nam priredili ovi cirkusanti iz nsbih. Njih treba napadati, a ne Peteva. Kao da je on nešto kriv. Kriv što je izabran? Ovo je čisto huškanje naroda na selektora tvog nacionalnog tima, kojem usput na neki, za mene nevjerovatan način za jednog novinara, ti kao najavljuješ da on možda i neće biti selektor (!?)

Daj da pustimo čovjeka da radi sad kada je već postavljen na miru, a ne da mu otežavamo svi u i ovako teškoj situaciji, najtežoj u ko zna koliko zadnjih godina. Kakav je to pristup prema selektoru tvog nacionalnog tima **** mater ba, kakav je to način.
+1, ovo na faceu je bio odron.
Koliko god mrzio Mileta tako mi je drago bilo kad je isprekako Emelu na N1 jbt zovnes nekoga na intervju da bi pravio senzaciju i da bi ti ovaj odgovarao ono sto ti hoces da cujes ...jos da se nasladjujes :puke: :puke: zato lagano 42uRS i 3 uFBIH :D pa ti sviraj qrcu
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.