Ja sam cuo da se trazi desni stoper jer se racuna na Kokija kao lijevog, plus spic..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:17A necu da ulazim u to je li ga tesko naci ili nije ali cinjenica je da uvijek dovedemo igraca 5 do 12. Mislim da nijednom do sada nismo doveli igraca na vrijeme pa da je prosao kompletne pripreme sa ekipom.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:02Tek se sad vidi koliko je tesko pravog spica naci, Marko Obradovic je slobodan je li tako?
Ako hoces igraca koji ce odskakati od ostatka tima i koji ti povecava sanse da izboris europu, nece potpisati sigurno za 5 6 hiljada mjesecno. Ne kazem da je samo do nas, pregovaralo se sa par igraca i nudila se dobra plata za nase uslove ali jbga kad ti izvali cifru koju bi on htio zamanta ti se, nemas tu sta dalje diskutovati.
Navodno se pregovara sa stoperom, 30 godina, iz CG
Od stopera bi to izgledalo Koki, Zvona, novi i Zeljkovic..
Razumijemo se, izvali se neka cifra i oni probaju da uzmu pare, ali sve je to mačak u vreći, svaki, teško ćeš ti provjerenog golgetera dovesti. Samo sad se treba sjetit kako smo mi Fajića uspjeli dovest u drugu ligu, a tada je bio respektabilan spic koji je mogao igrati u vecini lige..