Ko je Nedim Hadžić i zašto je on "kapitalac"?
Jako bih volio kada bi mi neko ovdje definisao šta za njega znači pojam kapitalac? Da li bi prije odabrao Bezjaka ili Hadžića, odgovor se nameće po automatizmu - naravno "Suareza".
Prvenstveno to je igrač koji je dijete ovog kluba, a samim tim moraju postojati i ljubav sa njegove strane, prema zajednici u kojoj se afirmisao. Dovoljno je samo pogledati naslovnice kojima smo se dičili prije nekoliko godina, Hadžić je predstavljan kao jedan od najperspektivnijih igrača svijeta. Očekujem da će kod nas vratiti tu reputaciju, pokazati svoj raskošni talent i otići u neki kvalitetan klub, te naravno za cifru koja nam odgovara. To je primjer pravog poslovanja i nevjerovatno sam sretan što klub ide ovim putem - Dal, sada izvjesno i Hadžić, ne treba zaboraviti da smo se ozbiljno dovodili u vezu i sa mladim Stanojevom. To su sve mladi igrači, koji su i zalog za budućnost, ali i naša ulaznica za ulazak na evropsko transfer tržište. Dokaz tome je i dolazak Cioffija koji bi potencijalno mogao biti naše najveće pojačanje u posljednih nekoliko godina. Pozdravljam ovaj potez, naravno ukoliko se ispostavi istinitim i silno očekujem povratak Hadžiča.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.