Ova naredna 4 sata su kljucna

Sljedecu sedmicu nek se neko drugi nada ja sam svoju casno odradio.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova naredna 4 sata su kljucna
fera je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:28Ova naredna 4 sata su kljucna![]()
Sljedecu sedmicu nek se neko drugi nada ja sam svoju casno odradio.
Koga bi ti doveo?
Ja bih ga mogao zamisliti kao krilo ali rezervu. Neko ko bi po potrebi mogao uci posljednjih 15-tak minuta i napraviti razliku tim nekim driblingom, prodorom i slicno.TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:45Salčin bi se mogao probati na krilu jer ima predobar dribling i brzinu pristojnu al zbog driblinga dobija nekoliko sekundi prednosti. Centaršut je dobar a za završnicu ne znam al ne može ni sve biti dobro. Pa barem mi sa istoka smo bili u delirijumu kad krene sa beka da dribla prema naprijed.
Sta vise znaci to "kapitalno" i koliko to kosta?Historicar je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:56Kao rezerva za kapitalnog napadača je korektno rješenje.
Ne moze rasti i ne moxe se prodati. Vec se prodao pa zavrsio u doboj kaknju. Imao je potencijal, vise nema. Kroz godine profesionalnog fudbala kile nije dobio, pa to dijete nema 40 kila, stipu gatibo.Evander je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:58Koga bi ti doveo?
Koliko taj kosta?
Nedim moze rasti i moze se prodati, a ima potencijal. Nece kostati 20 000 eura mjesecno.
Jedno su masta i zelje, drugo realnost.
I iskreno, sumnjam da je dugorocna politika kluba dovoditi neke stare skupe igrace, prije mladih jeftinih.
Lako je tudje pare trositi.
Evo vam primjer, bas me zanima kako bi kod bas proslo. Fener doveo Ozila. Nemaju dovoljno para za njegovu platu. Objavili broj telefona gdje se pozivom donira 2,5 eura. Odmah imali 150 000 poziva.
Da je 2KM kod nas nesto slicno, ne bi se skupilo ni 5000KM.
Zar ti ne znaš ništa?kraljlavova je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:53Ako ce nam nedim biti prvi napadac onda nesto nije u redu kod nas
Kad smo to mi doveli mladog igraca jeftinog a da je za prvog tima? Ne racunajuci akademce,primjera radi nekoga od 18 god,i da odma ide na pripreme sa prvim timom,a ovo za fener je tu negdje ako gledas broj navijaca nas i njihov.Evander je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:58Koga bi ti doveo?
Koliko taj kosta?
Nedim moze rasti i moze se prodati, a ima potencijal. Nece kostati 20 000 eura mjesecno.
Jedno su masta i zelje, drugo realnost.
I iskreno, sumnjam da je dugorocna politika kluba dovoditi neke stare skupe igrace, prije mladih jeftinih.
Lako je tudje pare trositi.
Evo vam primjer, bas me zanima kako bi kod bas proslo. Fener doveo Ozila. Nemaju dovoljno para za njegovu platu. Objavili broj telefona gdje se pozivom donira 2,5 eura. Odmah imali 150 000 poziva.
Da je 2KM kod nas nesto slicno, ne bi se skupilo ni 5000KM.
Mozda budu dva napadaca sutra predstavljena pa ce mo zadovoljiti sve strujefks74 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 21:04Zar ti ne znaš ništa?kraljlavova je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:53Ako ce nam nedim biti prvi napadac onda nesto nije u redu kod nas
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, riki46, ronaldo99 i 59 gostiju.