Amar Rahmanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rule_hz
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 13:59

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 13:49
Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Kamo sreće da akademija izbacuje po 2-3 istinska potencijala po sezoni, niko sretniji od navijača reprezentacije.

Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste. :D

Pa eto pogledaj sastav FKS pa izbroji koliko smo ih izbacili, i koliko je Akademaca u zapisniku,koliko ih je bilo na posudbama idt. Pa prosvijetli nas koji su to kvalitetni igrači u repci? Šta imamo od tih silnih kvalitetnih igrača, šta smo napravili u zadnjih 20 I kusur godina? U svim državama se savezi ujediniju i ulazu u domaći sport stadione terene i sve ostalo a kod nas se savezi žale sa džekom viscom ibricicem spahicem i tako tim igračima koji godinama tu vode glavnu riječ u repci. I normalno za kaznu dobijes što dobijes ne odeš na prvenstvo. Smiješna vam priča zadovoljavajte se vi takvim igračima pa ćete kao sve ove godine krivce tražiti u plbih. Sve dok novinari i narod ne kaže dosta mi ćemo otvoriti u rangu sa andorom kiprom estonijom. Drkajte **** na visce, milosevice, i tako te poluigrace koji su nas bezbroj puta plasmana i pobjeda koštali.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 21 jan 2021, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jan 2021, 14:00

Wandelanoite je napisao/la:
21 jan 2021, 13:51
Sarajlijica1946 je napisao/la:
21 jan 2021, 13:45

Ovaj zna sta je nam licno rekao :urnebes:
Ubi te pasa mrznja prema sarajevu
Ne ubi Bgm volio bi da naprave nesto, ali tesko dok je tu Emir Hadzic i dok se ne ulozi jos novca.

To je istina covjek je upoznat sa svim kriminalom u akademiji FKS i preko Ken Choo je nasao ovog Talijana i doveo ga da vodi akademiju.
Hahahhaah kakav lik sta je ovo. Hocete li vi naoravit sta posto imate para na pretek?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jan 2021, 14:02

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 11:20
Eto vam prilike da se plasirate u konferencijsku ligu. Pokažite srce, muda, znanje, protiv ekipa s Gibraltara, Farskih Otoka.
Više vam ne daju ni da se za EL borite, a vi šupljirate o srcu i mudima...nemate vi mozga i u tome je problem.
Mi cemo igrati i LP i EL informisi se malo. Onako reda radi igralo smo par playoffova u EL i jedan u LP iz ove kaljuze od drzave

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 14:05

Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 13:59
Pa eto pogledaj sastav FKS pa izbroji koliko smo ih izbacili, i koliko je Akademaca u zapisniku,koliko ih je bilo na posudama idt. Pa prosvijetli nas koji su to kvalitetni igrači u repci? Šta imamo od tih silnih kvalitetnih igrača, šta smo napravili u zadnjih 20 I kusur godina? U svim državama se savezi ujediniju i ulazu u domaći sport stadione terene i sve ostalo a kod nas se savezi žale sa džekom viscom ibricicem spahicem i tako tim igračima koji godinama tu vode glavnu riječ u repci. I normalno za kaznu dobijes što dobijes ne odeš na prvenstvo. Smiješna vam priča zadovoljavajte se vi takvim igračima pa ćete kao sve ove godine krivce tražiti u plbih. Sve dok novinari i narod ne kaže dosta mi ćemo otvoriti u rangu sa andorom kiprom estonijom. Drkajte **** na visce, milosevice, i tako te poluigrace koji su nas bezbroj puta plasmana i pobjeda koštali.
Imaš problem sa redanjem prioriteta. Vi prvo morate da proizvedete igrača boljeg od Džeme Berberovića, da se plasirate u neku grupnu fazu europskih takmičenja, pa da se onda bunite što vam ne zovu igrače.
Što se uspjeha reprezentacije tiče, to što ih imamo, recimo SP :D , imamo zahvaljujući dijaspori. Da smo kojim nesretnim slučajem ovisili o domaćoj ligi, bili bi tu gdje smo sada kad nam je u reprezentaciji 8 bhpl igrača. Na putu za peti šešir, tamo gdje je BHPL.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2021, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 14:06

zagor1987 je napisao/la:
21 jan 2021, 14:02
DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 11:20
Eto vam prilike da se plasirate u konferencijsku ligu. Pokažite srce, muda, znanje, protiv ekipa s Gibraltara, Farskih Otoka.
Više vam ne daju ni da se za EL borite, a vi šupljirate o srcu i mudima...nemate vi mozga i u tome je problem.
Mi cemo igrati i LP i EL informisi se malo

Ma Nema on pojma ko će igrat u toj konferencijskoj ligi kakvi klubovi iz lige petica i puno jačih liga od naših. Čim on ne zna nova pravila i razlog zbog čega smo izgubili ta mjesta u LE, pa zbog državnog koeficijenta i ranga naše repke.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 jan 2021, 14:08

Naša liga je naštelena i ima puno korupcije. Rahmanovic je najbolji igrac lige a završio sa 300'000€ u Konyaspor :crazy: Borac na tribinu protiv Sarajevske ekipe skandadirali sa rjeci Noz Zica Srebrenica i na kraju su dobili kaznu od 30'000km :damn: Navijaci iz Širokog Brijega zvizdaju himnu. Ni jedna ekipa se ikada plasirala u Grupnu Fazu jedne Evropske takmicenje. Da budem iskren Sarajevo je jedina ekipa koja se borila za ulazak u Evropi, ali sta ces kada nemaš igraci u ekipi koji su 90 minuta spremni. Mi trenutno nemamo ni jednog igraca za A reprezentaciju iz naše lige. Sta je najgorje je da se medjusobno mrzimo nego da se podrzavamo. Meni je drago za Rahmanovic. Napravio je po naše ambicije jedan dobar transfer nego da je prešo ko Hajdarevic, Hadzic, Ogi Todorovic u drugu Tursku ligu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jan 2021, 14:11

Harise je napisao/la:
21 jan 2021, 14:08
Naša liga je naštelena i ima puno korupcije. Rahmanovic je najbolji igrac lige a završio sa 300'000€ u Konyaspor :crazy: Borac na tribinu protiv Sarajevske ekipe skandadirali sa rjeci Noz Zica Srebrenica i na kraju su dobili kaznu od 30'000km :damn: Navijaci iz Širokog Brijega zvizdaju himnu. Ni jedna ekipa se ikada plasirala u Grupnu Fazu jedne Evropske takmicenje. Da budem iskren Sarajevo je jedina ekipa koja se borila za ulazak u Evropi, ali sta ces kada nemaš igraci u ekipi koji su 90 minuta spremni. Mi trenutno nemamo ni jednog igraca za A reprezentaciju iz naše lige. Sta je najgorje je da se medjusobno mrzimo nego da se podrzavamo. Meni je drago za Rahmanovic. Napravio je po naše ambicije jedan dobar transfer nego da je prešo ko Hajdarevic, Hadzic, Ogi Todorovic u drugu Tursku ligu.
Ma kakvi transferi u Turskoj mogu biti dobri? Nije sve do lige vecina je do saveza koji nije marke ulozio u terene i infrastrukturu vec sve pokradu pa klubovi krivi sto se bore za goli zivot,pa kad neko sam ispliva kao Sarajevo uz pomoc navijaca fanatika odma ga treba ispljuvat

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 14:12

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 14:05
Rule_hz je napisao/la:
Pa eto pogledaj sastav FKS pa izbroji koliko smo ih izbacili, i koliko je Akademaca u zapisniku,koliko ih je bilo na posudama idt. Pa prosvijetli nas koji su to kvalitetni igrači u repci? Šta imamo od tih silnih kvalitetnih igrača, šta smo napravili u zadnjih 20 I kusur godina? U svim državama se savezi ujediniju i ulazu u domaći sport stadione terene i sve ostalo a kod nas se savezi žale sa džekom viscom ibricicem spahicem i tako tim igračima koji godinama tu vode glavnu riječ u repci. I normalno za kaznu dobijes što dobijes ne odeš na prvenstvo. Smiješna vam priča zadovoljavajte se vi takvim igračima pa ćete kao sve ove godine krivce tražiti u plbih. Sve dok novinari i narod ne kaže dosta mi ćemo otvoriti u rangu sa andorom kiprom estonijom. Drkajte **** na visce, milosevice, i tako te poluigrace koji su nas bezbroj puta plasmana i pobjeda koštali.
Imaš problem sa redanjem prioriteta. Vi prvo morate da proizvedete igrača boljeg od Džeme Berberovića, da se plasirate u neku grupnu fazu europskih takmičenja, pa da se onda bunite što vam ne zovu igrače.
Što se uspjeha reprezentacije tiče, to što ih imamo, recimo SP :D , imamo zahvaljujući dijaspori. Da smo kojim nesretnim slučajem ovisili o domaćoj ligi, bili bi tu gdje smo sada kad nam je u reprezentaciji 8 bhpl igrača. Na putu za peti šešir, tamo gdje je BHPL.

Kojih igraca? Koji je igrač šansu dobio da zaigra u kvalama i baražu? Pa ni jedan nije dobio nikad nikakvu šansu da igra u repci zbog tih dijasporaca i staro igraca.Nije ovdje riječ o Rahmanovicu već u globalu svim igračima u ligi koji su dobri i koji imaju bolju statistiku od svih tih dijasporaca. Svima je tudje bolje nego naše. To je ta suština. Evo mjesecima se bogalji pripremaju nikako da selektora izaberu umjesto domaćeg koji poznaje ligu igrače kvalitet oni nake robertu,puteve,krstajice ganjaju smiješno.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 14:25

Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 14:12
Kojih igraca? Koji je igrač šansu dobio da zaigra u kvalama i baražu? Pa ni jedan nije dobio nikad nikakvu šansu da igra u repci zbog tih dijasporaca i staro igraca.Nije ovdje riječ o Rahmanovicu već u globalu svim igračima u ligi koji su dobri i koji imaju bolju statistiku od svih tih dijasporaca. Svima je tudje bolje nego naše. To je ta suština. Evo mjesecima se bogalji pripremaju nikako da selektora izaberu umjesto domaćeg koji poznaje ligu igrače kvalitet oni nake robertu,puteve,krstajice ganjaju smiješno.
U zadnjoj tekmi Tatar, Ćorluka, Kadušić, Rahmanović, prije toga Hodžić, Ziljkić, Todorović, Sarić, Kovačević, Hadžiahmetović, Hajradinović...Iran VAS je otreso ko slinu i još se bunite.
Napravite profesionalnog igrača, pa se javite i ne prosipajte tu patetiku da vam je dijaspora kriva što ste najnesposobniji u Europi.

I još genijalci traže da im savez pravi stadione i finasira klub :crazy:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2021, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2021, 14:27

Upravu si.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 jan 2021, 14:38

Wandelanoite je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
21 jan 2021, 13:55
Wanda vas mora o vlastitom klubu uciti.

@Wanda
Jel ovaj italijan strucan, znas ti sta vise o njemu?
Ne znam, ali Ken Choo ima veza preko Patricka Bastianellija u Italiji, a PB ima jaku skauting ekipu, tako da vjerujem da je dobar.
Ne samo to, već se ostvaruje kontakt sa Italijanima. Našim mlađim igračima će sada biti mnogo lakše za Italiju umjesto Turske lige :puke: :puke:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 jan 2021, 14:53

Rule_hz je napisao/la:
21 jan 2021, 14:12
DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 14:05
Rule_hz je napisao/la:

Prestanite lagati. Corluka, Kadusic, Todorovic, Civic, Sanicanin, Cipetic, Kovacevic, Hodzic itd.
Znaci svaka tekma od Prosineckog do ove zadnje protiv Italije su igrali na svakoj utakmici 7-8 igrace iz PLBiH i koji su ponikli iz PLBiH u pocetnom sastavu.
Dijasporasa je bilo 2-3 po utakmici, nikada vise od tog broja.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 21 jan 2021, 22:09

hurem je napisao/la:
21 jan 2021, 11:36
Ma Filgud je meni ok momak samo je problem sto previše pise po forumu, neumoran je :) , i sto vrlo cesto preuvelicava ili izmislja stvari: kao npr. Betis, Sevilla, da su ljubitelji PLBiH govorili da je Irfan Hadzic bolji od Demirovica, da Pitari tvrde da je Sarajevo TOP3 na Balkanu (mozda i ima zadrtih pojedinaca ali su manjina - a na osnovu manjine ne možeš stavljati sve u isti kos), da je Mateo Susic zasluzan za pozitivne rezultate u 5 utakmica A-reprezentacije (od toga cak 4 prijateljske ako se dobro sjecam) iako je u samo 2,3 bio starter ja mislim, itd.
Duga je lista, da ne nabrajam...ne znam cemu potreba za preuvelicavanjem ili jos gore u nekim situacijama izmisljanjem.
Vidi se da zeli najbolje za reprezentaciju ali cesto zna pretjerati.

Ja cu jos jednom ponoviti - Rahmanovic je kao najbolji igrac PLBiH zasluzeno dobio poziv. Drago mi je sto je otisao iz Sarajeva, zbog njega samoga. Konja je sasvim ok transfer jer je vrlo moguce da se izbori za status. U ovom trenutku je mozda dalje od poziva u A-tim, ali ako se nametne igrama u Superligi - ko zna?! 10-ke svakako nemamo, izuzev Hajradinovica i eto Gojaka kojega se svugdje gura izuzev na 10-ku.
Rahmanovicu sretno.
Ukratko debili.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 jan 2021, 01:44

slika

slika

slika

slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jan 2021, 08:39

Filgud bi sad potpiso da Rahman stalno igra samo da ne bude Petev trener..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 jan 2021, 14:09

forgempp je napisao/la:
22 jan 2021, 01:44
slika

slika

slika

slika
Vidi se da je fudbalercina. Da ne gledas kako igra po slikama mozes zakljuciti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jan 2021, 12:52

Semper je napisao/la:
22 jan 2021, 22:11
Ohladi malo sa spamom i trolom, nemoj smarati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 24 jan 2021, 13:25

Semper je napisao/la:
24 jan 2021, 13:13
Usao majstor u 73.min, uprkos bolovima stisnuo je zube zadnjih 15 min.
Bolje da nije ulazio ako je povrijeđen. Od 9 dodira s loptom 6 izgubljenih, dva točna dodavanja od pet pokušaja, dva pokušaja driblinga nijedan uspio, dva duela oba izgubio...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 jan 2021, 13:29

Al je zato Amir dobar pravo, u Konyi doslovno sve pocinje od njega, ne znam dokle ce se zadrzati u ovom klubu, mislim da je spreman za nesto vise.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 24 jan 2021, 14:43

Eto njega na ljeto na koševu opet
Samo Sloboda | COYG

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, iluzija, Mostarska, Scholl, Sheyi i 50 gostiju.