UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: UFC
Pa vidis zbunjen si..
Pa nije niko rekao da je Conor gotov samo ti govorim ne dajes dovoljno kredita Dustinu za ovu pobjedu. Prilagoidt ce se Conor u revansu to stoji ali ga je momak fino odradio ovu.
Pa nije niko rekao da je Conor gotov samo ti govorim ne dajes dovoljno kredita Dustinu za ovu pobjedu. Prilagoidt ce se Conor u revansu to stoji ali ga je momak fino odradio ovu.
Pišeš da su bolji 5 puta svi koji su ispred do jucer ti nije niko bio bolji sad odjednom plocu okreces.
Za ostalo se slažem Dustin je kvalitetna osoba i više nego kvalitetan borac.
Recimo Gejci sam mislio da ce ga pobjediti Alvarez sam mislio da može Holloway isto vjerovatno gubi..
Od ovoga Conora sigurno i svaki put me iznenadio..
Za ostalo se slažem Dustin je kvalitetna osoba i više nego kvalitetan borac.
Recimo Gejci sam mislio da ce ga pobjediti Alvarez sam mislio da može Holloway isto vjerovatno gubi..
Od ovoga Conora sigurno i svaki put me iznenadio..
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako okrecem plocu ne kontam?
Ja sam ovdje pisao da ova borba nece biti toliko laka za Conora koliko svi misle.
Zbunjen si previse svega mi.
Ma on ako ne moze podnijeti lowkickove Dustina kako ce na Gaethjea.
Mora nesto promijeniti.
Ja sam ovdje pisao da ova borba nece biti toliko laka za Conora koliko svi misle.
Mora nesto promijeniti.
Nemoj zaboraviti da Gejči ima staklenu bradu.wadethegreat je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:00Kako okrecem plocu ne kontam?
Mora nesto promijeniti.
-
- Kontakt:
Koliko je sada udaljen od revansa sa Khabibom ... 

- Donnie Darko
- Kontakt:
https://www.google.com/search?q=current ... e&ie=UTF-8
Dustin Poirier
Jbt Conor na štakama završio. Ovo mu je teži poraz nego onaj protiv Khabiba.

Jbt Conor na štakama završio. Ovo mu je teži poraz nego onaj protiv Khabiba.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- FranckRibery
- Kontakt:
Dustin je zasluzio revans protiv Khabiba ako bude htio borbu. Ako ne bude htio, mislim da bi Dustin protiv nekog od prvih 5 na listi trebao imati mec za titulu. Realno najjaci je u diviziji ako ne racunamo Khabiba
Ma propao je povratak Khabiba i oficijalno da je Conor izašao kao pobjednik poceo bi pricati i ubadati kao nikad prije i to bi ovoga privuklo da ga završi za sva vremena.
Sad je gotovo
Sad je gotovo
Ali ne kontam poentu ovog Khabibovog oglasavanja o Conoru odmah poslije borbe. Jedino ako je licno pa ga yebi kad je najteze. Ne vidim sto mu je bezveze posvetio paznju.
-
- Kontakt:
Pa nije se Khabib oglašavao nego ona hinja Ali koji vodi društvene mreže mnogih boraca koje zastupa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FranckRibery
- Kontakt:
There is always a thrilogy when you have 1:1 - Dana White na pressu. Znaci bice revans opet dogodine
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit će treća borba prije ili kasnije to je sigurno. Dustin Poirier želi, Conor McGregor želi, UFC sigurno želi.FranckRibery je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:07There is always a thrilogy when you have 1:1 - Dana White na pressu. Znaci bice revans opet dogodine
Ma jasne stvari kao 1+1 ako nije vec naredna i ako dobiju pravi odgovor od Khabiba da se nece vracati ide borba za pojas, a borba za pojas je Dustin protiv nekoga od ove trojice i ko ispadne od ove trojke za borbu taj se bori s Conorom..
Dakle Conor pobjedi Dustin pobjedi i eto ti trilogija.
Dakle Conor pobjedi Dustin pobjedi i eto ti trilogija.
Ili recimo daš Gejčiju da se bori protiv brazilca ili Cendlera za pojas, a vamo uradiš trilogiju..
Kad bi sjeli fino s Dustinom garantovali mu ovaj put milion i 500 prihvatio bi garant.
Kad bi sjeli fino s Dustinom garantovali mu ovaj put milion i 500 prihvatio bi garant.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.