Hamdo ti kriv za sve ha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hamdo ti kriv za sve ha
Nije odigrao ni 100 minuta. Mali Gigovic koji je tri godine mladji ima u dosta boljem klubu vecu minutazu. Njega treba ganjati jer je buducnost u veznom redu.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:16Danilovic standardan u Portugalu, od mogucih 810 minuta odigrao 103.![]()
Momak je igrac max za Slaven Belupo.
Ovome panju @robust je neki hamdo iz manhajma kriv vjerovatno i za to da je u njegovoj opstini sve kriminal. Ali bolje napadati hamdin friz nego probleme u svom dvoristu rjesavati.
Znaci taj "strucnjak" je dovodio "velemajstora" Sandra Gotala koji je zavrnuo Selju. Jos jedan prevarant u nizu zajedno sa Husarom. Inace, to OGROMNO pojacanje za Zelju igra 5. njemacku ligu u klubu koji se zove Donaustauf
Ne zavisi do Dzeka hoce li odbiti ili ne, nego od Amre. I ja bi isto postupio da sam na Edinovom mjestu. Bolje kraj Amre nego kraj Tute.
Pa nece Amra dovoditi Bugarke na Ilidžu, nego PetevProbisvjet je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:12Ne zavisi do Dzeka hoce li odbiti ili ne, nego od Amre. I ja bi isto postupio da sam na Edinovom mjestu. Bolje kraj Amre nego kraj Tute.![]()
Senad je reko ono sto on misli i vecina, a sam je petev rekao da je menadzerski trener tim sto ga jedan menadzer koji prodaje igrace ubacio na poziciju.Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
Najveći sam kritičar Nenada, ali ovom Bugarinu treba dati do znanja da nećemo tolerisati ni milimetar njegove zahebancije.Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
Upravo, bio sam za protukandidata mu jer mislim da je bolji izbor, ali kad je vec izabran Petev dati mu vremena prije nekog tezeg osudjivanja, jer ipak on je tu najmanje kriv. Dosao raditi.sudac92 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:23Iako sam i sam bio protiv Peteva, nakon njegovih izjava i ovog cirkusa na FACE-u, misljenja sam i nadam se da ce imati itekako motiva da napravi pozitivan rezultat i popravi sveukupnu situaciju. Najmanje je on kriv sto se izbora tice a vec ga se tjera, lincuje i pljuje bez da je covjek i poceo sa radom. Po njegovoj prici, samo najbolji ce igrati, ima zelju, motiv ( koji je vjerujem ogroman nakon ovakvih hajki medija i 'navijaca') tako da i ako postoji mogucnost menadzerskih poziva nece barem na pocetku moci to proci jer tek tad bi bio docekan na noz. Od mene podrska, neka radi, sudit cemo mu nakon par mjeseci.
+1Goalgetter je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:26Bez obzira sto nisam za Peteva, ali ono kod Senada je bas bilo odron. Doduse, nije da nismo navikli od Senada u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.