Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2021, 23:38

Kako on nije kriv sto je izabran. Eto on melek. Garant je Bugarski mafijas sa dna kace. Udruzio se vjerovatno sa nekim kriminalcima i eto on nije kriv.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 jan 2021, 23:38

Dovoljno je samo pogledati kada su se registrovali ovi sto podrzavaju PjetLova, jucer i prekjucer... :roll:
Naravno, u tu grupu ne spadaju adminovi i moderatori

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2021, 23:42

Sto se tice lose atmosfere eto navijaci sad krivi. Kriv savez sam od sebe. Sada dosli sa pricom idemo da dignemo atmosferu. Atmosferu koju su oni sami unistili.
Kao da se radilo o nekoj maloj situaciji pa idemo od sutra pozitivno. Takav stav saveza da stavi sve pod tepih nas je u proslosti samo dublje zakopavao i ovaj ce put.
Jer ovo i da krene sa pobjedom osudjeno je na propast.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 23 jan 2021, 23:47

coelho41 je napisao/la:
23 jan 2021, 23:07
Još kad vidim da iz Beča i Minkena na Fejsbucima bojkotuj repku, i da kOmIčNi PrOFiL Sabit Iztarčina isprđuje svoje mišljenje o selektoru tačno mi dođe da pružim maksimalnu podršku Petevu.
Štaš,diAspora znO.

Gospodinu Petevu svakako trebamo dati podršku.
Nadam se da će on napraviti neku smjenu generacija u repki i da će dati priliku mladim igračima iz domaće lige.
Rezultat i ne treba biti u prvom planu,grupa je previše teška za nas.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jan 2021, 23:55

Puna podrška novom selektoru fudbalske reprezentacije BiH, gospodinu Ivaylu Petevu! :salut:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 24 jan 2021, 00:02

Spahic98 je napisao/la:
23 jan 2021, 23:47
coelho41 je napisao/la:
23 jan 2021, 23:07
Još kad vidim da iz Beča i Minkena na Fejsbucima bojkotuj repku, i da kOmIčNi PrOFiL Sabit Iztarčina isprđuje svoje mišljenje o selektoru tačno mi dođe da pružim maksimalnu podršku Petevu.
Štaš,diAspora znO.

Gospodinu Petevu svakako trebamo dati podršku.
Nadam se da će on napraviti neku smjenu generacija u repki i da će dati priliku mladim igračima iz domaće lige.
Rezultat i ne treba biti u prvom planu,grupa je previše teška za nas.
Potpis.
Mislim da je to sto su peraci guzova protiv njega dobar znak.

Sretno gospodine Petev. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 jan 2021, 00:07

Ukratko a vi pisite sta hocete.
Petev je gospodin gledao sam interview, citao. Imao je nesrecu da ide "u ring" sa Barbarezom, a pljuje se po covjeku kao da je ratni zlocinac. A drugacije nismo ni naucili , mi sve pljujemo i kritikujemo. Boljih kandidata nije bilo , Barbarez za mene idol nacije bez iskustva iskreno zato nisam bio za njega.

Srecno Ivaylo , i vjerujem da ce napravit pozitivne pomake sa ovom ekipom :bih: :bih:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 jan 2021, 00:23

KapitenK je napisao/la:
23 jan 2021, 23:08
Zundo je napisao/la:
23 jan 2021, 22:01
I šta je tu tačno za psovanje?
Pitanja poput onih koje je postavljao:

- "Kakva će biti taktika AKO BUDEŠ SELEKTOR (majstore, čovjek je legalno i legitimno izabran), pošto je ovo neka velika igra..."

- "Šta ako fudbaleri odbiju tvoj poziv?"

- Šta ako Pjanić i Džeko kažu nećemo da igramo?"

- spominjanje smiješne peticije na fejsbuku itd.

i na kraju navaljivanje i pritiskanje da govori o svom prethodniku Dušanu Bajeviću, gdje čovjek, naravno, kaže da nije fer da komentariše rad kolege i takve veličine, te Senad opet govori "je li do taktike ili igrača? Ne može se iz ovog studija izaći dok se sve ne prizna..." su sramota i zbog toga me stid čovjeka.
Pa gori je on sto je prist'o da gostuje ko tog carsijskog cirkusanta ... prica nas, slusa Merlina a ne zna da ce ga jedan truli shalabajzer izlevatit' uzivo za koji procenat rejtinga ... da je pametan treb'o ga je live hraknut' i napustit' studio ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 24 jan 2021, 00:34

Zadnja izmjena: harixs, dana/u 24 jan 2021, 07:49, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2021, 00:36

Sta ba hahahahahahha
naprijed rejal

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 24 jan 2021, 00:41

harixs je napisao/la:
24 jan 2021, 00:34
Nemas ti pojma.
Bosanci i hercegovci su inace cijenjeni u svijetu, sto zbog inteligencije, sto zbog boje koze i ne pretjeranog akcenta po pitanju stranog jezika.
Ovo trece nam je najcjenjenija karkateristika na svih 7 kontinenata ... mali Mujo dje god prihaje shpreha stranjski bolje neg' maternji ... :bih:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 jan 2021, 03:32

Ako neko hoce da pokrece peticiju ili razno razne grupe po fejsu protiv Peteva to je njegovo pravo, ali ismijavanje ljudi i nazivanje istih "bauštelcima", "peračima guzice" i jos uz to ismijavanje njihove inteligencije i sposobnosti govori koliko su neki ljudi ograniceni i ogorčeni.Takve osobe jos koriste termine kao "bosnjo" i trude se biti inteligentni iako imaju manje sivih stanica u glavi nego zuba.

Dijaspora , iako nekad znaju biti stetni, dosta financijski doprinosi nasoj drzavi. Mnogi od njih su strucnjaci u razno raznim oblastima od IT-a , medicine, bioinzinjeringa, fizicari,matematicari itd. Ali osobe ogranicene kao balkon jedino ih vide kao "perace guzice" i osobe kojima je najveca prednost rukovanje sa mjesalicom. :kafa:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 24 jan 2021, 04:10

Možda Bugarin ne bude loša opcija, tj možda se činjenica da je stranac pokaže kao pozitivna. Nama je potreba jedna temeljita i nagla smjena generacija. Dokle god budemo ponavljali kako “imamo Džeku i Pjanića” tonućemo sve niže i niže. Moramo početi stvarati novu generaciju od izrazito mladih igrača taman rezultati u ovom ciklusu trpili. Pojavili su se neki vrlo zanimljivi mladi igrači iz ničega: dvojica štopera Šveđana koji imaju 20-22 godine, jedan igra u dobroj ruskoj ligi i sigurno će za koju godinu završiti u ligama petice, kao i svi kvalitetni Ex-Yu defanzivci koji su tako počeli inostranu karijeru (Vidić, Ivanović, Spahić...). Drugi pak najvjerovatnije već sad seli u Atalantu, a spominje se i Chelsea. Pojavio se i ovaj mali u Romi koji ima 18 godina i već sjedi na klupi u ligaškim utakmicama, a izrazio je želju da igra za nas. Tu je i Saničanin koju ima 24 godine i povezuje se sa Bešiktašem. U napadu imaš Demirovića koji ima 22 godine i standardno igra bundesligaški fudbal gdje trpa i asistira. Prevljak k’o sumanut trpa u Belgiji, a ima 24 godine. Mali Hasić ima 19 godina i već zabija za Bešiktaš. Gojak igra u Torinu a ima 24, Menalo igra odlično u Rijeci a ima 23. Lončar se povezuje sa Španijom, Bradonjić je prešao u PAOK i ima 21 godinu, Danilović je standardan u Portugalu a ima 22 godine; u mladoj reprezentaciji, koja je pri tom odalamila Belgiju, imaš 3-4 igrača od 19-21 godina koji izgledaju vrlo zanimljiva. Hoću reći, imaš nekih desetak igrača od 18-23 godine koji ili već igraju u ozbiljnijim ligama ili imaju taj potencijal. To treba naglo i brzo sklapati. Nemamo mi više vremena da nešto postepeno radimo.

Petev može biti pun pogadak ako bude ignorisao naše medije, navijače i ostalu stoku, zasuka rukave i počne stvarati jednu novu generaciju ne gledajući ko gdje igra, nepriznavajući zvijezde i ne gledajući ko ima koliko godina, tj ne gledajući je li neko “premlad”. Ona naša velika generacija je nastala tako što su Džeko, Ibišević, Salihović, Pandža, Ibričić...uvedeni preko noći u A selekciju kada su imali 21-22 godine. I nakon godinu ili dvije dana počeli smo brati kajmak. Dakle, samo forsirati MLADO uz ove neke iskusnije i poznatije igrače.

S druge strane, ako se Petev pokaže isti kao i svi ostali, tj ako počne forsirati istrošene polovnjake od 26-27-28-30 godina, ako počne vraćati cocaliće i zukanoviće, forsirati denije miloševiće i hajradinoviće i “oživljavati” jajala i bičakčiće opet u bunar bacamo ciklus - nit se možemo s tim igračima negdje plasirati, niti stvaramo ekipu za budućnost, a naši igrači nemaju taj rejting niti početni kvalitet da se mogu reprezentativno aktivirati u 24. godini. Mi smo takva fudbalska zemlja, s takvim rejtingom, takvom ligom i takvim, malim bazenom igrača da moramo potencijalno kvalitetne igrače i talente što ranije forsirati u reprezentaciju kako bi u reprezentaciji napredovali i sebi stvorili pijacu za iskorak u klupskoj karijeri kako bi mogli izrasti u što bolje igrače. Da Bešić nije igrao za reprezentaciju na svjetskom prvenstvu on se nikad ne bi prodao u Everton, a da se nije prodao u Everton, vrtio bi se po Mađarskoj, Poljskoj, Austriji i sličnim zemljama.

Dakle, nadati se da će Petev zasukati rukave, ne misliti samo od danas do sutra i prihvatiti se gradnji jedne potpuno nove selekcije od igrača koji su možda u ovom trenutku još uvijek premladi i preslabi, ali koje moraš istrpiti u nadi da će za 2-3 godine biti okosnica dobre reprezentacije.

Da se ja pitam, protiv Francuza bih doslovce izašao s vrtićem + par iskusnijih pa kud puklo. Nek se kale i stasaju, pa onda možda pokupimo kajmak.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 24 jan 2021, 08:12

Eh ako niste čuli odgovor na FACE-u , "Šta ćete ako se Džeko i Pjanić na odazovu na pozive" odgovor je "ma dajte, pa trebaju igrati za državu svoju, reprezentaciju, ne moju."
Ako vam to nije dovoljno da stranac više cijeni ljubav prema domovini, nego taktika "sad ćemo im mater" i mislim da bi mogao doprinijeti nešto fino u reprezentaciju.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 24 jan 2021, 08:21

Petev je trecerazredni trener, ali izbornik u reprezentativnom nogometu nije ni blizu bitan koliko trener u klupskom. Bosni i Hercegovini sigurno nije to najveci problem, nego cinjenica da nakon najbolje generacije u povijesti koju su cinili redom igraci iz liga "Petice" uz par iznimki sa strane koji nisu odstupali kvalitetom, danas se doslo na to da ce nakon odlaska ovih par koji su jos preostali, okosnicu momcadi ciniti igraci iz Belgije, Svedske, Turske, Rijeke, Hajduka... Tesko da oni mogu nastaviti igrati na istom nivou kao ovi prije njih...
Opet, nije sve tako crno, ima tu potencijala da se sastavi respektabilna momcad, ali onakva generacija se nece tako skoro ponoviti jer kad ti je domaca liga odron odrona, ne mozes ocekivati da ti zapadne drzave poklanjaju igrace kao na traci ...

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 jan 2021, 09:03

podrska selektoru napokon da se rijesimo dijaspore i njihovog seljakluka na tekmama reprezentacije
hvala bogu pa nece vise biti Hamde iz mainhaim-a sa lancima i ljiljanima i zalizanom frizurom koju mu je uradio arapski frizer za deset ojra 😍😍

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 24 jan 2021, 09:08

Robust je napisao/la:
24 jan 2021, 09:03
podrska selektoru napokon da se rijesimo dijaspore i njihovog seljakluka na tekmama reprezentacije
hvala bogu pa nece vise biti Hamde iz mainhaim-a sa lancima i ljiljanima i zalizanom frizurom koju mu je uradio arapski frizer za deset ojra 😍😍
Dobro je ba, Donalde :stop:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 jan 2021, 09:16

Danilovic standardan u Portugalu, od mogucih 810 minuta odigrao 103. :rol:

Momak je igrac max za Slaven Belupo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 24 jan 2021, 09:23

Iako sam i sam bio protiv Peteva, nakon njegovih izjava i ovog cirkusa na FACE-u, misljenja sam i nadam se da ce imati itekako motiva da napravi pozitivan rezultat i popravi sveukupnu situaciju. Najmanje je on kriv sto se izbora tice a vec ga se tjera, lincuje i pljuje bez da je covjek i poceo sa radom. Po njegovoj prici, samo najbolji ce igrati, ima zelju, motiv ( koji je vjerujem ogroman nakon ovakvih hajki medija i 'navijaca') tako da i ako postoji mogucnost menadzerskih poziva nece barem na pocetku moci to proci jer tek tad bi bio docekan na noz. Od mene podrska, neka radi, sudit cemo mu nakon par mjeseci.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 jan 2021, 09:46

Wandelanoite je napisao/la:
24 jan 2021, 09:16
Danilovic standardan u Portugalu, od mogucih 810 minuta odigrao 103. :rol:

Momak je igrac max za Slaven Belupo.
ja sam citao post do danilovica...dalje nisam mogao:-)
lika nema u protokolu u zadnjih nekoliko tekmi.

nego, sta kaze petev...sta hocete,nazvao me bosnjak i predlozio, ovaj se za mjesec vucaranja po bosni vec dobro uklopio u ovu sprdacinu haha
samo, i onaj senad nije sav svoj, lik doslovno pisha po svakom svom gostu, pokusao malo da slusam silajdzica i ne mozes od senke:-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 143 gosta.