rishovski je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:57A sa klupe ce ih vodit Klopp,to si zaboravio...Saurman je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:42Cerić će uraditi stvari sa Željom koje nisu uspjeli uraditi Tan i Nam sa Sarajevom a to je napraviti iskorak na eurosceni.Grupna faza CL je cilj a do njega uz prave ljude će i doći.Takođe ulaganje u omladinske selekcije jer ne možemo zaboraviti da Željo ima najbolju omladinsku školu.Pa to sto si ti napisao nemoguce je i na Football Manageru kad varas
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni ako u roku od odmah ne rode 2 miliona, neće moći ni igrati utakmice, a o licenci mogu samo sanjati.
Kakvi oni i konkurencija, više me strah da se Zrinjski ne probudi.
Ovi su mrtvi, samo se ukop odgađa zbog obdukcije.
Kakvi oni i konkurencija, više me strah da se Zrinjski ne probudi.
Ovi su mrtvi, samo se ukop odgađa zbog obdukcije.
A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
Da niste prvi na tabeli i da nemate rezultate **** bi mater Husrefu,Vinku,Hadžiji itd tjerali upravu,Nama,Tama i ostale kurce palce
Da niste prvi na tabeli i da nemate rezultate **** bi mater Husrefu,Vinku,Hadžiji itd tjerali upravu,Nama,Tama i ostale kurce palce
Rodjeni su pitarske picke!
Catakovic,Mihojevic,Radovac,Andjusic,Nedim Hadzic. Isti taj Sehic mrtvi pitar bio igrao za nasfeniksptica je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:34Gasal je fudbal kod nas naucio al haj. A i gdje Gasala tu stavi pa Mladen Veselinovic ima prednost prije njega. Kovacevic, Mujakic, Pidro, Mustafic, Djokanovic..let3 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:31Hajdarević, Šehić Eldar, Gasal, bice ih još ne brinifeniksptica je napisao/la: ↑23 jan 2021, 21:27U Zadnjih 5 godina sta je izbacila tvoja skola u koju se kunete ??![]()
A zadnji igrac kojeg je vaša škola izbacila ? kad je ono igrao Škoro ? ili možda Berberović![]()
A Cimirot, Rahmanović, Duljević ili Tatar su prošli kroz školu vijetnama ko i ja![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Pa boli nas k logicno. Samo vam ukazujemo da su i vama u klub dosli pasojedi i da ste se dali nekome ko vam moze promjeniti grb i boju dresa 
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 23 jan 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ZNaci, likovi pokusali uci u FKSarajevo, pa kad je to propalo pokusali Formlu E dovesti i onda kad su im svi zatvorili vrata znajuci kakvi su kriminalci, jedna se otvorise.... A gdje drugo nego u klub pun kriminalaca, u klub gdje se kamata dva puta placa aktuelnim treneru.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Citam pdf zelje malo i vidim preslikano sve kao kad je u nas dosao onaj nehljeb olgun. Sad vidim kolki smo naivci bili, a ni oni nisu nista drugaciji. Prednost njihova je sto jos nije preuzeo klub u potpunosti, pa se moze katastrofa i sprijeciti, al ako im proda suplju pricu, nece nista bolje od nas zavrsiti.
A vode se onom pricom "nemamo nista bolje", kao i mi sto smo, pa evo sada vidimo da ipak ima bolje.
Al mi je sumnjivo i ovo mijenjanje dresova, nadam se da nije muljaza neka u pitanju, a smrdi pravo na to.
A vode se onom pricom "nemamo nista bolje", kao i mi sto smo, pa evo sada vidimo da ipak ima bolje.
Al mi je sumnjivo i ovo mijenjanje dresova, nadam se da nije muljaza neka u pitanju, a smrdi pravo na to.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa 300 milja i nije los plus procenat,nije realno da zadrzimo igraca duze od 4 godine inace mi uglavnom najduze drzimo ekipu na okupu,iskreno boli me taki za vas al vas provociram zbog virsli i zbog ovog pasojedi,vijetnamci prodali se bla bla a jos ustav niste promjenili vec ce to ova ubleha da uradi. Jel vas stid sto ste se Tanu milijarderu,dokazanom biznismenu smijali i to ljudi koji rade u pekarama i konobari se smiju gigantu kao Tan?1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:08A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
Što ovo mene sve podseća na Šojića. 
- feniksptica
- Kontakt:
Hoces mi to ti nesto brko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Najveća enigma je ovaj X...

Ma drug to slijep vidi. Tan je dosao i odma sve dugove vratio al opet su ga ismijavali kao prodali se za dz i slicne nebulozeredbull93 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:12Citam pdf zelje malo i vidim preslikano sve kao kad je u nas dosao onaj nehljeb olgun. Sad vidim kolki smo naivci bili, a ni oni nisu nista drugaciji. Prednost njihova je sto jos nije preuzeo klub u potpunosti, pa se moze katastrofa i sprijeciti, al ako im proda suplju pricu, nece nista bolje od nas zavrsiti.
Joj hamo vidi mu glave
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Vidio sam danas kako vas **** boli 200 vas je bilo na temi kod nas a vas je najviše bilozagor1987 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:13Pa 300 milja i nije los plus procenat,nije realno da zadrzimo igraca duze od 4 godine inace mi uglavnom najduze drzimo ekipu na okupu,iskreno boli me taki za vas al vas provociram zbog virsli i zbog ovog pasojedi,vijetnamci prodali se bla bla a jos ustav niste promjenili vec ce to ova ubleha da uradi. Jel vas stid sto ste se Tanu milijarderu,dokazanom biznismenu smijali i to ljudi koji rade u pekarama i konobari se smiju gigantu kao Tan?1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:08A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
Ako nađeš od mene da sam pisao pasojedi,vijetnamci ja više neću pisat ni na jednoj temi,da li je ovaj mačka u vreći ? - jest
Je li Tan bio mačka u vreći - jest i vi ste se tako brinuli kad je trebao preuzimati !
Sastavni dio foruma vi nas zajebajete za Cerića mi vas za Sabrinu,za Vinka vi nas za Amara i tako
Ali smo prvi...1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:08A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
P.S.
我们不会把你给任何人
Vrijeme će pokazati da li je pravo riješenje ili ne !sampras je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:19Ali smo prvi...1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:08A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
P.S.
我们不会把你给任何人
A do tada ćemo se mi i vi nagoniti do kraja,zato sportski pozdrav
Nemate vi sta Vinka zajebavat on je samo trener a ne i direktor,diktator i slicno. Mi sumnjali u Tana milijardera koji ulaze u neki BH klub pa ni u ludilu jer odma je vratio sve dugove i napravio terene i isplatio Pasica toliko o tome samo malo realnosti porediti ovog i Tana je suludo1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:19Vidio sam danas kako vas **** boli 200 vas je bilo na temi kod nas a vas je najviše bilozagor1987 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:13Pa 300 milja i nije los plus procenat,nije realno da zadrzimo igraca duze od 4 godine inace mi uglavnom najduze drzimo ekipu na okupu,iskreno boli me taki za vas al vas provociram zbog virsli i zbog ovog pasojedi,vijetnamci prodali se bla bla a jos ustav niste promjenili vec ce to ova ubleha da uradi. Jel vas stid sto ste se Tanu milijarderu,dokazanom biznismenu smijali i to ljudi koji rade u pekarama i konobari se smiju gigantu kao Tan?1921boy je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:08A šta vas boli **** za naš klub ? Gledajte svoja posla svršavajte na Rahmana (što je otišo u mrtvu Konyu) i Tatara prvo ispred svoje avlije pogledajte i očistite smeće i otpad pa onda gledajte u tuđe !
Ako nađeš od mene da sam pisao pasojedi,vijetnamci ja više neću pisat ni na jednoj temi,da li je ovaj mačka u vreći ? - jest
Je li Tan bio mačka u vreći - jest i vi ste se tako brinuli kad je trebao preuzimati !
Sastavni dio foruma vi nas zajebajete za Cerića mi vas za Sabrinu,za Vinka vi nas za Amara i tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.