Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RacioEmocionalan
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la RacioEmocionalan » 23 jan 2021, 18:36

BIHfan je napisao/la:
23 jan 2021, 16:57
https://reedditt.soccerstreams.net/home
Dobre stranice. Pomogao si mi mnogo s ovim, hvala.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 jan 2021, 18:49

Neka njega kod Streich 2-3 sezone i bice to veliki igrac. Vec se vidi kako napreduje iz utakmice u utakmicu. Ko poznaje Streicha zna da puno treba da stavi nekog ispred Petersena i Hölera. A njemu je upravo to povjerenje ukazao. I ako je Petersen zadnje dvije utakmice dao gol kad je usao opet je dao Demirovicu da pocinje. To je ono sto svaki napadac treba da ima od trenera. A to je da vjeruje u njega. Ovo im svakako odgovara Demirovic u pocetnoj a Petersen pred kraj. Jer Petersen nema te snage da se nosi sa protivnickom odbranom. A Demirovic ima. Zato ima Petersen tu klasu da sa klupe krene i da zabija kad dobije priliku. Prava kombinacija su. Neka zabije jos jedno 4-5 golova do kraja i bice to odlicno za prvu godinu u Bundesligi. S tim da nije ima odmora i samo polu pripreme i bez zimske pripreme. Mislim da je Dzeko ima isto neki 8-9 golova u prvoj sezoni. S tim da je igrao u boljoj ekipi od ove sadasnje Freiburgove.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 jan 2021, 19:13

Podsjeca ne vremena Ibisevica, ona prije povrede. :bih:

Svaki imalo talentovan naš igrac bi trebao teziti Bundes ligi, liga koja nije pod tolikim pritiskom i gdje se jos uvjek postuje rad i trud.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 23 jan 2021, 20:36

BIHfan je napisao/la:
23 jan 2021, 16:57
Burundi je napisao/la:
23 jan 2021, 16:33
Svaka cast za link samo ove nine i marije sto su dva km od mene i traze **** iskacu stalno u cosku a gledan sa zenom i roditeljima
ablocker instaliraj, trebalo bi rjesiti problem

inace ovdje mozete svaki mec naci na hdu.

https://reedditt.soccerstreams.net/home
brate ovo je prejako, hvala!
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 jan 2021, 20:57

Demirovic puno trci i radi za ekipu + dobri rezultati Freiburga su krenuli i traju otkako je Demirovic starter, slučajno ili ne?!
Samo nek nastavi ovako.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 jan 2021, 21:04

hurem je napisao/la:
23 jan 2021, 20:57
Demirovic puno trci i radi za ekipu + dobri rezultati Freiburga su krenuli i traju otkako je Demirovic starter, slučajno ili ne?!
Samo nek nastavi ovako.
Dodaj tome da ova ekipa Freiburga kreira jako malo šansi, pitanje je sada kako bi se snašao u nekim boljim ekipama.

Sve u svemu, dobro je. Streich odličan, ukazao mu je šta treba da popravi, danas link up, hold up igra odlična. Samo nek nastavi, prajm mu dolazi sa 24 aBd i u Porto heheheh.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 23 jan 2021, 22:00

Jako malo...
slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jan 2021, 22:42

Pokazuje zrelost na terenu. Buduća devetka reprezentacije. Mislim da kod Peteva mora biti uz Džeku gl. u napadu.

Nema se šta čekati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jan 2021, 10:26

Nezz za vas,ali ja sam Demirovica poceo vise pratiti u ova zadnja 2-3 mjeseca nego Dzeku :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jan 2021, 10:27

Dobar je on, jos koja godina i mozda preuzme prvo mjesto ispred Irfana, al mora se puno puno truditi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 jan 2021, 10:36

DamirT je napisao/la:
24 jan 2021, 10:26
Nezz za vas,ali ja sam Demirovica poceo vise pratiti u ova zadnja 2-3 mjeseca nego Dzeku :mrgreen:
Isti sam. Volim kad se igrac bori i trudi. A ono sto roma igra je uzas teski. Nije mi ni danas jasno kako se igrac njegove klase moze zadovoljiti sa onim smecom od ekipe. Pa bolje da je otisao u bundesligu poslje citija i mogao je tad komotno igrati za dortmund nakon sto je lewandowski otisao u bayern. A znamo da mu je ta liga legla dobro.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 jan 2021, 14:01

Jos da se dokaze u turskoj ligi pa ce mozda i dobiti prednost prije Are nase superzvijezde

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 jan 2021, 15:54

Profesor je napisao/la:
24 jan 2021, 14:01
Jos da se dokaze u turskoj ligi pa ce mozda i dobiti prednost prije Are nase superzvijezde
Dok je igrao u St Gallenu mnogi su govorili kako ipak Ara treba da igra jer ima " reprezentativnog iskustva" .

Ako se Bugarin bude zahebavao i bude ignorisao Demirovića kao što je to radio ona senilna budaletina, treba uzeti Njemački pasoš i odreći se našeg.

Ili još bolje, nek igra za Crnu Goru.
⚜️~⚜️~⚜️

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 jan 2021, 11:03

"Ich hätte im September nicht gedacht, dass Ermedin jetzt solche Leistungen abliefern kann, das gebe ich ehrlich zu." - Christian Streich

Svaka njemu čast pa je za kratko vrijeme uspio prilagoditi igru.

U St Gallenu hold up - link up i duel igra gotovo nije postojala. Streich ga je dobro ispeglao prvih par sedmica, pitanje je šta bi uradio sa Hasićem.
⚜️~⚜️~⚜️

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 jan 2021, 11:31

@Heraldo, eto sam si sebi u svoja zadnja dva posta dao pitanje i odgovor zasto je Hodzic trebao igrati ispred Demirovica u barazu, pogotovo onom "martovskom" a cak i u onom odgodjenom oktobarskom, mada eto ni Ara nije igrao zahvaljujuci Bajevicu...a ima tu jos razloga ZA, da se ne vracamo.
Demirovic sada i prije godinu dana - ogromna razlika, ogroman napredak...mislim da niko nije sporio da ce on dostići ove visine. S dr.strane, Hodzic je hajmo reci dostigao te visine (neki svoj zenit otprilike, mada moze on jos bolje) i one su tada bile iznad Ermedinovih. Sada je naravno druga prica i hvala Bogu da jeste.
Samo nek nastavi ovako...

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 jan 2021, 13:53

Ko god je sumjao u ovog decka nije ga pratio vise od 1-2 godine unazad, znaci pred U21. Tako da nije mi ni krivo kad citam pojedine stavove jer je to razumljivo. Do ”jucer” nisu ni znali ko je taj lik.

Ali ko je pratio Demirovica jos od dana kada je nosio kapitensku traku kadeta Leipziga znao je da ce ovo biti zvijerka samo takva!

Momak koji se nikad nije dvoumio za razliku od neki Burnica i slicno. Hladno je mogao igrati i biti udarna igla u mladjim selekcijama Elfa. Ali ne. BiH je izabrao odma. I zato maestro samo furaj! Bice od tebe superstara aBd! :ljepota: :bih:
@igrajlopte 🐦

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jan 2021, 14:29

Upravo tako @rex, odlicno si opisao. :bih:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 26 jan 2021, 14:53

Nije da se hvalim, ali davno sam mu napravio temu koju su sklonili ili izbrisali nmp, ali hocu da kazem da ne moras biti strucnjak da prepoznas kakav ce Ermedin biti igrac.
Vazda smo imali najbolje napadace 😉
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 jan 2021, 15:03

Nije on bezveze bio kapiten mladi ekipa leipziga. Na kraju sa 19-20 godina zaigrao u prvoj spanskoj ligi protiv jedne barcelone, sevilje itd. Dao i svoj prvi gol u ligi petice sa 20 godina. Nije to nista slucajno nego kvalitet. Steta je mozda jedino sto nije ostao u svabiji odnosno dosta ranije stigao kod streicha. Ali bitno je da je sad tu. Ako nastavi ovako kao do sada i bude ucio od streicha bice to velika igracina.
A uz to kao sto @ReX rece od prvog dana igrao za BiH. I ako su glupsoni ga ponizavali i gurali razorazne plbih klocine poput hadzica prije njega.

Ali sta mi znamo nas strucni stab i forumaski strucnjaci poput @clowna i @spahic98 znaju bolje. :urnebes:

Da napomenem da mu fale jos tri gola do kraja sezone da ima jednak ucinak kao vedu u svojoj prvoj sezoni u bundesligi. Koju je takodzer sa 22 godine igrao. S tim da ermedin ima vec sad vise gol+asistencija nego vedo tada. Rekoh da spomenem jer su neki tvrdili da nije ni blizu vede kad je isti poceo u bundesligi. Bila rasprave ovdje prije mjesec-dva. A cetri gola do prve dzekine sezone. :thumbup:

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 jan 2021, 15:10

Ne treba se ponašati prepametno. Naravno da još mora da se dokaže, ne razumijem zašto je problem reći da se može bolje i da ne treba pretjerivati.

Ljudi su imali pravo da sumnjaju jer je imao odron (polu)sezonu u Sochauxu i Almeriji.

Tek u St Gallenu je počeo ličiti na nekog golgetera.

Nadam se da će nastaviti, ima idealnu priliku jer u Bundesligi uopšte se ne igra odbrana i imat će još hejbet golova.

Sreća pa nije u Sampdoriji završio tu bi se malo više napatio.
⚜️~⚜️~⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.