Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

B0SANAC
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 00:07

Dylan Dog je napisao/la:Ja vise nikom ne vjerujem dok ne vidim Dzeku kako se slikaje sa dresom Citya a Mancini se smjeka pored njeg :evil:
I dok onaj shupak Hoeness drzi 35 milja u ruci, i smjeska se onako kiselo ..

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 03 jan 2011, 00:08

Hoce li se ovi mediji vise odluciti oko cijene transfera.. cas je 27 miliona funti, cas 30 miliona funti...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 jan 2011, 00:11

Dylan Dog je napisao/la:Ja vise nikom ne vjerujem dok ne vidim Dzeku kako se slikaje sa dresom Citya a Mancini se smjeka pored njeg :evil:
evo i da ti tu želju ispunimo. može vako?

slika

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 jan 2011, 00:11

Koliko su pojedinci opsjednuti Džekanom , pa to su strahi . :( Ne razumijem da neko može toliko voditi brigu o nečijem prelasku u xy klub . Ono što je uočljivo jeste da ima konfrotaciju misli koje irititaju čini mi se svakog ko posjeti ovu temu . **** mater , ako vidi razliku u 180.000k onda stvarno jeste autentičan primjer amebe ili ti onog bijelog što se akumulira oko usta kad si žedan . Žbljak . :)
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 00:29

B0SANAC je napisao/la:Predlazem da osnujes stranicu cinicini.ba, Duplo brze informacije, duplo vise sporta :lol:
Mora smisliti neki novi slogan, ovo su već isfurali neki "brzi" mediji u BiH 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 jan 2011, 00:44

#

OVAJ DZEKO JE TOTALNO PRECENJEN IGRAC,PO MENI SU CLEO I MARKO DEVIC DOKTORI FUDBALA ZA NJEGA ! CUDI ME ZAISTA DA SE TOLIKO PRICA O NJEMU,ALI IPAK VERUJEM DA CE NA KRAJU ZAVRSITI U NEKOM LEVATOM KLUBU POPUT MALAGE ! PRATITE ME I NA MOJOJ FACEBOOK STRANICI ( SPARKY MRAZICE SLIKA )

SPARKY:::ISKRENO STRUCAN, 02.01.2011 09:45
#

Ako ga kupe to ce piti promasaj veka !!!! Za 35 miliona mogu naci i kvalitetnijeg igraca od njega.... :) Imaju Adebajora,Teveza,Balotelija,Joa a oni oce da kupe Dzeko..

Draky, 02.01.2011 09:47
#

Dzeko ti si nesreca od igraca ! Poslusaj srce i predji u Milan , Juve , INter kao Krasic ... Wolsfburg je mali klub a City je jos manji ... ja ne shvatam igrace ... kad sam bio mali pamtim Zidana , Shevcenka , Nestu , Del Pjera ... to su bili sampioni ! Ko ce iz Citija da bude sampion sjutra ? Niko ... niko nece pamtit Kolarova , Milnera , Teveza , a mogli su da odu u mnogo vece klubove za manje pare i postanu istinski sampioni ...

t.silva33, 02.01.2011 10:09
#

Mislim da Dzeko nije toliko kvalitetan igrac, da bi primao toliku platu!

Zemunac, 02.01.2011 10:17
#

GOSPODE BOZE SA KAKVIM SE CIFRAMA ONI FRLJAJU ! NEKO NEMA NI ZA NORMALAN ZIVOT A ONI NE ZNAJU STA CE OD NOVCA I LUKSUZA . IPAK MISLIM DA SU IGRACI PREPLACENI I NE VIDIM CEMU SVE OVO VODI .

ZVEZDOJKO, 02.01.2011 10:20
#

Dzeko je preplacen i napumpan,prije ili kasnije ce se pokazati da nije toliko dobar igrac.A pa Diego(njegov saigrac) je zario i palio Nemackom,a u Juveu nije umio da vodi loptu,to pokazuje kolika je razlika u kvalitetu fudbala..

Iskreno, 02.01.2011 10:35
#

Ma covek preferira Italiju, a od ovih zeli sa izvuce maximum ako ipak predje kod njih. On zeli u Juve ili Milan, a oni mu sigurno nece ponuditi 170 000 funti, ma ni pola od toga, ali svejedno on hoce tamo tako da mu novac nije bas toliko na tapetu. Ali ako se ,ne daj Boze po njega, izjalovi Italija, daj bar sto vecu kintu...

Dzinks, 02.01.2011 10:44
#

'jok brate ivica iliev je bolji od dzeka,poredis klea sa dzekom,mislim,poznajes fudbal kao i moja strina.dzeko je vanserijski igrac koji opusteno moze da igra u svim velikim klubovima.A Kleo?Zapitaj se

The Count of Monte Cristo, 02.01.2011 11:10
#

mislim da je dobar igrac,u suprotnom nebi ga trazio mancini.ako neko zna kakav je napadac onda to on zna.a da je cifra velika velika je,ali ne zaboravite da je porez u engleskoj 50% pa vidite koliko mu ode na porez a pritom mu ostane da nemoze za zivota da potrosi.polako ali sigurno fudbal propada,mora da dodje do nekok sloma u finasijama,pa normalan narod ce da izadje na ulice.ljudi sa fakultetima ne zaradjuju toliko a ovi balavci mlate lovu a nemaju ni srednju skolu zavrsenu.revolucija pod hitno.

milos pfc, 02.01.2011 11:31
#

Sefe koj ti vrag,oni mogu tebi dati toliku platu ali dali je ti zasluzujes to treba da opravdas a to ce biti tesko...Ima da se provedes ko bos po trnju

Sta je ovo, 02.01.2011 11:43
#

@ISKRENO...Ti da si gledao neku utakmicu dok je Diego igrao za Juve ne bi sad lupetao gluposti...Diego je u pocetku igrao slabo sto je i razumljivo ali je kasnije poceo da igra kako treba.A prodali su ga jer onaj indijanac forsira 4-4-2 sa ofanzivnim krilima i dva defanzivna centralna vezna.Diego je pravi plej i on mora da igra blizu gola.Prvo proveri pa onda nesto kazi!Italijanski fudbal nije mnogo kvalitetniji od nemackog,mnogo je spor i nema igre,vise se igra individualno,dosadan fudbal za gledanje!

bIG fOot, 02.01.2011 12:02
#

Cekaj bre, rodio se juce i treba da ima duplo vecu platu nego kapiten Mancestera Nemanja Vidic? Samo cekam dan kada ce da nestane ovo malo nafte sto je ostalo pa da se ovi seici vrate u beduine odakle su i potekli kad im propadnu hoteli u sred pustinja i ekstravagancije od 100+ spratova koje nisu isplative

Flynn, 02.01.2011 12:07
#

trenutno najbolji i najperspektivniji napadac na svijetu.Ibrahimovic i Dzeko savrsen tandem!

Dzeko Kralj, 02.01.2011 12:13
#

Pa Flynn ...brat bratu Dzeko je ta tog tvog Nemanju Vidica izmislio fudbal i treba da ima 10x vecu placu.....a ak pratis fudbal onda bi trebao da znas da su uvijek napadaci tj. ofanzivniji igraci imali puno bolje ugovore od ovih odbrambenih i uvijek neki ofanzivac uzme nagradu za najbolje igraca svijeta stoga i ta razlika u primanjima:))

PRINCE, 02.01.2011 12:23
#

Pa oni ne igraju fudbal zbog vas nego za pare...Ako cemo realno

Milos, 02.01.2011 13:03
#

Dzeko je odlican igrac ,ko god kaze suprotno verujem da ne zna puno o fudbalu ,a da li vredi toliko para to je diskutabilno ,posto inace cifre sa kojima se gadjaju nisu realne.

Nikola, 02.01.2011 13:11
#

Sparky(Zlatko) tebi mora da je mnogo dosadno čim istu foru ponavljaš non stop.Koliko ti je godina-14? Mnogo smara taj caps lock i reklame za stranu,ali to ti je i cilj zar ne?

Majstor PFC, 02.01.2011 13:12
#

SPARKY mislim da ti nemas pojma o fudbalu i neznam sto komantarises o necemu sto nisi upoznat,umanjujes vrijednost Dzeke zato sto je bosanac a hvalis tamo neke za koje ja i nisam cuo.Samo da ti napomenem koji je igrac najvise dao golova u poslednje 3 god.u bundesligi,netreba gledati nacionalisticki jer ovo je sport i mislim da je Dzeko medzu najboljim napaadcima u Evropi

elvir, 02.01.2011 13:20
#

Dzeko jeste dobar igrac...ali daleko od toga da vredi 35 milona, i da ima nedeljno 170 000..to je izivljavanje...mogu naci za te pare i napadaca i stopera..narocito stoper..koji je potrebniji..mogu da dovedu Elmandera iz Boltona..covek igra u zivotnoj formi..

UrOs, 02.01.2011 13:37
#

Haha, izmislio fudbal. Vidic je nabolji igrac odbrane na svetu, dok Dzeko nije ni u 20 napadaca. Inace su svi fudbaleri debelo preplaceni.

haha, 02.01.2011 14:00
#

Lako je davati golove u smesnoj Nemackoj ligi,kada bi presao u Englesku ili Italiju,propao bi,a i ne vredi davati toliko para za njega,on vredi 20 miliona...

Vule, 02.01.2011 14:01
#

A sta kolarov kao vredi, a dzeko sada ne vredi toliko!!! Ma **** se bre, moze da vas nosi na kitu dzeki sviju..

Eci, 02.01.2011 14:17
#

@PRINCE Dzeko medju najboljim napadacima hahaha Villa, Benzema, Higuain, Rooney, Berbatov, Tevez, Baloteli, Chamack, Torres, Drogba, Ibrahimovic, Eto, Milito, Borielo, Gilardino, Pazzini, Barrios, Mario Gomez... Svi provjereno bolji od njega! Nabroji ti toliko stopera koji su bolji od Vidica?

kibo, 02.01.2011 14:20
#

dzeko je doktor za fudbal, siti je mali klub za njega i upravu je sto trazi toliku platu, juve je pravi klub za njega...

fudbaler, 02.01.2011 14:43
#

Da nije dobar igrac nebi mu ni bila tolika cena niti bi mnogi veliki klubovi bili zainteresovani za njega. Licno bi voleo da dodje u Arsenal mada za to nema ni najmanje sanse jer nepostoji obostrana zelja. Porediti ga sa domacim igracima je smesno, realno za njegovu cenu bi kupili 2-3 kluba super lige ili pola reprezentacije Srbije.

GUNNERS NP, 02.01.2011 15:00
#

Dajte meni njegovo mesto u Sitiju,imao bih istu ulogu u timu (grejač klupe),može plata od 500e mesečno,to je nekoliko hiljada puta manja plata,ali ja bih nosio vodu i brisao kopačke pride...

surovi realista, 02.01.2011 15:47
#

@kibo....jest to na googlu provjeravao da su bolji...hahaha...eee dijete jedno idi igraj klikera....oni su bolji od dzeke:)))hahaha.....al zato dzeko kosta 40 miliona evra a oni ni upola........hahahahahahaahahha........to ti krivo aa...malo ljubomora puca sto je bosanac aa??o Dzeki se pise vise vec o vasoj citavoj reprezentacije

PRINCE, 02.01.2011 16:18
#

on je budala

Bani, 02.01.2011 17:06
#

PRINCE,@ alo seljaku bezi na neki bosanski sajt i ne lupaj gluposti vise ovde!!! jok nisu bolji,bar 15 napadaca u svetu su bolji od dzeka! a sto pricas za vidica da je losiji igrac od tvog bosanca..pa vida bi ga pojeo,kao sto je uradio sa tevezom,adebayorom,craucom,drogbom i torresom tu i tamo...vidic osvojio 3 puta premijer ligu,igrao jedno finale LS,takodje osvojio LS! a sta tvoj edin osvojio,titulu u smesnoj nemackoj,sto jedino bayern vredi tamo..i da..dzeko vredi 40 mil ali samo city moze da ponudi te pare,jer oni nude svima i razbacuju se a retko ko hoce kod njih..nijedan drugi klub mu ne bi dao vise od 25 mil..ja bi voleo da dodje u city da ga nemanja pojede za dorucak,ne bi mu prisao vas smesni bosanac i city bi ga oterao posle god dana,kao sto to zeli da uradi sa adebayorom!!!

filip, 02.01.2011 17:19
#

da nije smesno bilo bi zalosno dzeko vredi 35 miliona sramota,ako ste gledali fulam-Wolsburg u liga evropi videliste da dzeko nije imao ni jednu sansu,tako da dzeko ne bi mogao da igra u engleskoj jer bi ga stoperi poput vidica,ferdinanda ,hagelanda stavili u dzepu i igrali fudbal s njim,,,,,,,

fulham@dempsey 23, 02.01.2011 19:32
#

@PRINCE Koji si ti pacenik, idi igraj sjedeci fudbal, u tome ste jedino dobri! Igrac vrijedi onoliko koliko za njega uplati neki klub, a ne onoliko koliko ga cijeni ta kanta od ekipe u kojoj igra! Cuj ja da budem ljubomoran na vase sportiste hahaha Smjesan si!

kibo, 02.01.2011 19:46
#

STA VAM SMETA DZEKO STO JE MUSLIMAN DA NEKI SRBIN IGRA PRIBLIZNO KAO DZEKO VAMA BI SVE BILO UREDU,I ONDA BI 35 MILIONA BILO MALO KAKO STE POKVARENI BRE PA DZEKO VREDI SAM,KAO SVI SRPSKI NAPADACI ZAJEDNO HAHAHAHA

DINO, 02.01.2011 20:12
#

pitaj vidica kako je proso sa dzekom u ligi prvaka prosle godine i to na old trafordu hehehehe krivo vama sto je skuplji od komplet srbije sa rezervama i pazi nesto nismo mu mi bosanci odredili cjenu vec strucnjaci koji znaju kako to ide .......nadam se da ces da crknes od muke hhehehehe

@filip, 02.01.2011 20:15
#

s obzirom da je osunece bas kao i zlatan IBRAHIMOV ima velike izglede da se nadere vidicu bulje i takvima ko njemu heheheheh

ako, 02.01.2011 20:20
#

Zasto pustate komentare maloumnika koji ne znaju argumentovano raspravljati? Ponavljam, igrac vrijedi onoliko koliko odredjeni klub iskesira za njega, a ne onoliko koliko ga njegov klub cijeni. Od Dzeke ima bar 15 boljih napadaca u Evropi, realno i vise i trece, igrac NIKADA ne moze biti veliki dok god igra u malom klubu, kakav je wolfsburg! To je pravilo!

kibo, 02.01.2011 20:42
#

filip pa igrali su wolfsburg i man.utd u ligi prvaka prosle godine pa im dzeko u obje utakmice zabi po jedan gol i to glavom tj. skokom odnosno vidicevim najjacim oruzjem. toliko

antimadridista, 02.01.2011 21:50
#

DZEKO CARU,POKAZI OVIM LJUBOMORNIM STVORENJIMA KO JE NAJBOLJI,DZEKO 35 MILIONA A SVI NAPADACI IZ SRBIJE KOSTAJU 15 MILIONA ALI IPAK SU ONI BOLJI HEHEHE,JER OVI SU OVDJE NAJPAMETNIJI I SVE ZNAJU,A ZNA I VIDIC KAKO JE IGRATI PROTIV TEBE I NEK SE ZAPITAJU OVI PAMETNJAKOVICI KOLIKO IM IGRACA IGRA U REPREZENTACIJI A NISUIZ SRBIJE HEHEHE. NAPRIJED DIJAMANTU

elvir, 02.01.2011 22:01
#

Glupaci jedni Nemanja je vec dokazan igrac ovaj tek treba da dokaze to a dali vredi vreme ce pokazati za sada je obican poserko i nista vise jedno obicno govance!!!!!!

zokiz, 02.01.2011 22:21
#

Dzeko dvaput zabi manchesteru ....@kibo i ostali da ne znate gdje je mozda bio tad vas Nemanja Vidic??:))otres'o ga DIJAMANT ko slinu :))CRKNITE DZEKO JE NAJBOLJI NA SVIJETU I da kazes igrac vrijedi onoliko koliko se iskesira love ....pa za Dzeko cu da se i iskesira preko 35miliona evra......i imat ce sedmicnu placu od 210.000.evra

:lol: 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 01:02

Najbolje rečeno: "Nema sumnje da bi City dobio vrhunskog igrača. Mislim da Džeko trenutno spada među najbolje nogometaše u Evropi" ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jan 2011, 01:12

I meni ,neko dođe i kaže da budem realan i da priznam da je Srbija velesila i da je Đoković veliki teniser ,nikad
evo vam vidite šta oni misle ,i što navijam protiv Srbije, uvijek ću navijati,
da neki naš igrač postane najbolji igrač na svijetu ,oni će većina reći da je precijenjen ili tako nešto ,oni su takvi uvijek su oni nevini ,a neko drugi kriv

Devilu svaka čast ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2011, 01:46

Fee of £27m agreed between Man City and Wolfsburg for Dzeko. Player expected in Manchester for medical and formally sign on Tue

Sa Twittera jednog engleskog novinara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 03 jan 2011, 01:54

Cartman je napisao/la:Fee of £27m agreed between Man City and Wolfsburg for Dzeko. Player expected in Manchester for medical and formally sign on Tue

Sa Twittera jednog engleskog novinara.

kasnis :lol:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 jan 2011, 02:34

Evo sad Bayern Cityju otima Džeku. :mrgreen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Dzeko.html
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 jan 2011, 02:36

Željovac je napisao/la:Evo sad Bayern Cityju otima Džeku. :mrgreen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Dzeko.html
Ma njesra obićno. Stvarno ne znam kako im više ne dosadi pisati. Sve je gotovo Džeko ode u City i tačka 8-)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 03 jan 2011, 03:45

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... Dzeko.html

SUN report.

Eto, izgleda sve je gotovo.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 03 jan 2011, 08:17

Cincinnatus je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... Dzeko.html

SUN report.

Ma nista od toga,eno njega u Malagi :D
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jan 2011, 09:56

Cincinnatus je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... Dzeko.html

SUN report.

Taman kad je Gomez progir´o eto šalju ponudu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 03 jan 2011, 10:10

Bh. reprezentativac i napadač Wolfsburga, Edin Džeko, jučer je otputovao u Španiju gdje će se Vukovi pripremati za nastavak sezone, a jutros iz Engleske stižu informacije da je finaliziran njegov prelazak u Manchester City.
Naime, prema pisanju The Suna čelni ljudi Wolfsburga i Manchester Cityja dogovorili su transfer koji je težak 27 miliona funti, pa je ostalo samo da se Građani i Džeko dogovore oko primanja našeg reprezentativca.

The Sun navodi da će City bh. Dijamantu ponuditi petogodišnji ugovor prema kojem će Džeko sedmično zarađivati 100.000 funti. Navodno se očekuje da se do kraja sedmice realizira transfer, a Džeko će prema pisanju The Suna debitovati za Građane narednog vikenda u duelu FA Cupa protiv Leicestera.

Bilo kako bilo, špekulacije o transferu Edina Džeke sasvim sigurno će trajati do kraja prelaznog roka, ili do tog trenutka dok Dijamant ne promijeni klub.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 10:28

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jan 2011, 10:38

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 jan 2011, 10:47

Bayern se ukljucio u poker za Edina Dzeku.

http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... ancity-ein

Ima li kraja ?
Neznam kako im vise ne dosadi ovo pisati

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jan 2011, 10:56

B0SANAC je napisao/la:Bayern se ukljucio u poker za Edina Dzeku.

http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... ancity-ein

Ima li kraja ?
Neznam kako im vise ne dosadi ovo pisati
Ma kakav Bayern :roll: rubbish!!!

Dzeko je do kraja sedmice igrac Mancherster City-a!!! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Zglavkar i 28 gostiju.