čista asistencijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:11Trebaju pisati asistenciju, lopta je samo na sekund okrznula odbrambenog.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
ima malo njegove krivice za ovaj penal
Biće mu pripisana asistencija, tako je na kickeru.
Ovo mu je već šest asistencija u Bundesligi i probija se na treće mjesto u toj statistici. Ispred njega su Hofmann sa 7 i Muller sa 9.
Ovo mu je već šest asistencija u Bundesligi i probija se na treće mjesto u toj statistici. Ispred njega su Hofmann sa 7 i Muller sa 9.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Niđe veze, on je odigrao pas, to što je na sekund odbrambenog okrznula nikakve veze nema.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 23 jan 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ako mu gol kojim slučajem ne pripišu onda je osam asistencija. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Što mu ne bi gol pripisali hahahaha? Pa išla je u okvir gola..
Kada lopta ne ide u okvir gola nakon šuta i od odbitak totalno promijeni smijer kretanja da ona ide u okvir onda je autogol...
Kada lopta ne ide u okvir gola nakon šuta i od odbitak totalno promijeni smijer kretanja da ona ide u okvir onda je autogol...
⚜️~⚜️~⚜️
Ma čudno je to, sjeti se da je ove sezone Ševkija Resić zabio za pobjedu protiv Partizana, lopta nakon šuta dirala protivničkog igrača, ali je išla u okvir. Međutim, Transfermarkt mu nije priznao gol.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:28Što mu ne bi gol pripisali hahahaha? Pa išla je u okvir gola..
Ma cist gol i asistencija takodzer.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
onda ide na 3 gola i 7 asistenicija, ako sam dobro?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:28Što mu ne bi gol pripisali hahahaha? Pa išla je u okvir gola..
Svaka cast za link samo ove nine i marije sto su dva km od mene i traze **** iskacu stalno u cosku a gledan sa zenom i roditeljima
DD
ablocker instaliraj, trebalo bi rjesiti problem
inace ovdje mozete svaki mec naci na hdu.
https://reedditt.soccerstreams.net/home
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Budućnost, a Boga mi i sadašnjost.
Asistencija se u BL samo piše ako lopta ide direktno igraču (za razliku od EPL i drugih poput naše lige), gol mu je već pripisan.
Igraci poput Demirovica budu odma u biljeznici Bayern Münchena. On ako ovako nastavi, za godinu, a najdalje 2 on ce zavrsiti u Bayernu.
Velika buducnost, i on a i Prevljak.
Nekako to se uvijek potrefi kroz godine. Bolic-Baljic, Dzeko-Ibišević, Demirović-Prevljak.
Velika buducnost, i on a i Prevljak.
Nekako to se uvijek potrefi kroz godine. Bolic-Baljic, Dzeko-Ibišević, Demirović-Prevljak.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- akisarajevo92
- Kontakt: