Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma nema šta vidjeli da ne pije ona vode, nikom te nadamo, tiješili se godinama mislili oni željka veliki klub ko potpiše za njega džaba će igrat i iz ljubavi, a nama vamo servirao priču da smo se prodali ovo ono, nama dug bio onda 4 miliona svi su udjele kupili a njima je dug oko 14 15 miliona, pa da vidimo i to ko će toliki dug vratiti, ali eto nek su i maske pale oko tog famoznog domirockog i nikom te ne damo, vidjeli ljudi da je 21 vijek da svi klubovi napreduju sem njihovog. I onda mi dodju i prosipaju šuplju i vrijedjaju milijardere i ljude u klubu, koji rade samo tako svoj posao, staro sabrinu spominju djevojka im pokazala kako se vodi klub i kako se napreduje. A drago mi je da su od nas prepisali model poslovanja, i da se svi na nas ugledaju konačno!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma jok oni ce i dalje vojetnamci prodali ste se i slicne nebuloze a to sto ce ih preuzet derpas i dovesti gay lobi to nista hahaRule_hz je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:46Ma nema šta vidjeli da ne pije ona vode, nikom te nadamo, tiješili se godinama mislili oni željka veliki klub ko potpiše za njega džaba će igrat i iz ljubavi, a nama vamo servirao priču da smo se prodali ovo ono, nama dug bio onda 4 miliona svi su udjele kupili a njima je dug oko 14 15 miliona, pa da vidimo i to ko će toliki dug vratiti, ali eto nek su i maske pale oko tog famoznog domirockog i nikom te ne damo, vidjeli ljudi da je 21 vijek da svi klubovi napreduju sem njihovog. I onda mi dodju i prosipaju šuplju i vrijedjaju milijardere i ljude u klubu, koji rade samo tako svoj posao, staro sabrinu spominju djevojka im pokazala kako se vodi klub i kako se napreduje. A drago mi je da su od nas prepisali model poslovanja, i da se svi na nas ugledaju konačno!
Treba platit prvo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Karma je **** vazda bila! Smijali se nama a oni u jos većem k...,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jel ovo modni mačak novi predsjednik.
Joj cirkusa i kluba boze dragi. 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Najteze je izglasati statut, kad to bude.. lahko je naci osobu koja ce utrpati milione...
Da nam Fanima ne pokupe.

Jbt i mi nešto kritukujemo rad kluba, vazda nešto nezadovoljni. Kad skontam da smo i mi ovako mogli proći, kad dođeš u sitiaciju da prihvatiš ponudu bilo koga, pa makar to bio i tamo neki modni mačak, mešetrar i privarant.
Hahaha na sta Zeljo spade jbtt,ovaj modni macak ce biti gora ubleha nego sto je kod nas bio Aydin Olgun 

Sad su zvanicno pe.derska prcija,od danas ih zovite pe.deri,buljasi dug je spisak naziva pa proberite zivio nam Vijetnam hahha
NK BULJAŠI
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Adnanovi pusikurci 1921
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pe.derska prcija,mi smo vijetnamci kako oni kazu onda tom logikom oni su pe.deri,povedi ih Cericu stazama sarene revolucije
A je ko Sam Li? Neki, kako prosjaci vole reci, pasojed ili?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jaoo haha izgleda imaju i pasojeda samo sto je taj pasojed jos i pe.der hahaha pa jel vas stid komsije koliko ste se sprdali a sad kod vas dodje pasojed,sta imate sad da kazete?
Dovodi investitore ovaj kao i formulu E.
Ne znate vi šta vam se sprema Pitari. Samo se vi smijite. Nayebalo smo svi sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.