Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisu ovo neke aman zaman pare što Željkanu trebaju da završe sezonu. Otvore 2-3 humanitarna broja, nabrat ćemo to svi za sedam dana! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma evo ovi tvoji pored silnog materijala za prcanje moraju se baviti lažima, nije li to jadno?

Brat prepisa cijeli post sa drugog foruma i kaže drugovi mi sjede dolje. Allahu Dragi.

Onaj lafo citira ko je kome rekao koje zemljište da proda.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ma novinarska šuplja pa Inter imaOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:18Drug da se Dzeko sada proda za 20 miliona eura(njima bi pripalo cirka 700k evra), oni sa tim novcima koji ih slijeduju ne mogu zavrsiti ovu sezonu. Eto u tolika su se **** uvalili zadnjih mjeseci. Kako i sta su radili i ovi moji se ibrete.samoSA je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:12Prodat ce "Dzeka" i eto loveOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:08Evo jos friskih info:
do početka proljetnog dijela klubu je potrebno milion maraka
dva miliona da se u potpunosti izađe iz dubioze za ovu sezonu
@woflie, Vedad je veci Zeljovac nego svi vi poltroni sa tema kad se skupite zajedno. Pa skontaj ko sjedi u klupama.
dva vrhunska napadača.Dzeko je propao ko zeton, Roma ga sa zbog plate želi kutarisati.
Nema šanse da neko za njega da 20 mil, u padu forme i na kraju karijere.
Roma želi zamjenu igrača, jedino se tako mogu kutarisati i skinuti sa leđa veliku platu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jan 2021, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta kazu vasi? Dolaze li bolji dani (ne daj Boze

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Hahahahahah... Al pojedose se ljudi.
Gasi kurvu!!!
Gasi kurvu!!!

Sabrina govori tecno engleski,zavrsila prestizni sportski fakultet u Madridu iza nje su samo uspjesi al zbog takvog razmisljanja glupih,primitivnih,zlobnih bosnja imamo najgoru drzavu na svijetu sa najvise lopova,drzavu koja nema jednog sportskog uspjeha i niti jedan normalan sportski tim
Live sa skupstine:
Prekinuta je redovna diskusija, zamoljeni su svi prisutni delegati za 15 minuta dova i molitvi, da se Dzeko proda.
Prekinuta je redovna diskusija, zamoljeni su svi prisutni delegati za 15 minuta dova i molitvi, da se Dzeko proda.
- FKS -
Znaš kako je kad se nađeš između dvije vatre, jedni crnjače maximalno, drugi furaju neku nenormalnu euforiju a na kraju je jedina istina da se klub mora naći na nekom novom putu i da se moraju mijenjati stvari iz korijena jer, nažalost, ne može se funkcionisati na ovaj naš proleterski način.Miljacka je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:24Pa sta kazu vasi? Dolaze li bolji dani (ne daj Boze)?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vukotic i Gredic ulaze u klub.
Ma vi, pojedini, ko da ste na heroinu.zagor1987 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:26
Sabrina govori tecno engleski,zavrsila prestizni sportski fakultet u Madridu iza nje su samo uspjesi al zbog takvog razmisljanja glupih,primitivnih,zlobnih bosnja imamo najgoru drzavu na svijetu sa najvise lopova,drzavu koja nema jednog sportskog uspjeha i niti jedan normalan sportski tim

Prodajemo vikendicu u Rakovici!

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj štrumfova, koji su to mazohisti. Tačno se ponašaju ko prava kur.va. Yebeš je i ona se žali da je loše yebeš. Ne zna kur.va da nikad niko rupi nije naš'o dno.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sta bolan ti yebes?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:35Joj štrumfova, koji su to mazohisti. Tačno se ponašaju ko prava kur.va. Yebeš je i ona se žali da je loše yebeš. Ne zna kur.va da nikad niko rupi nije naš'o dno.![]()

Zapravo, presmijesno je da vrtite tri-cetiri stvari 2 mjeseca od kojih je vrhunac je li umro Zeljkan.

Druga stvar, lazete kao psi.

Vesela brigada sa sjevernog dijela foruma.

Neka je, neka tinja...

Nismo na prodaju,vijetnamci itd samo za kone muzicka numera od Sase Matica sve je na prodajuwolfie je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:37Sta bolan ti yebes?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 13:35Joj štrumfova, koji su to mazohisti. Tačno se ponašaju ko prava kur.va. Yebeš je i ona se žali da je loše yebeš. Ne zna kur.va da nikad niko rupi nije naš'o dno.![]()
![]()
Zapravo, presmijesno je da vrtite tri-cetiri stvari 2 mjeseca od kojih je vrhunac je li umro Zeljkan.![]()
Druga stvar, lazete kao psi.![]()
Vesela brigada sa sjevernog dijela foruma.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Au sad mi jaran zeljovac kaže, da je gotovo sve. Ne preuzima ih ovaj macak modni vec jedan ozbiljan biznismen iz Amerike.
Ima covjek viziju, da napravi zeljinu školu medju jacim u regiji i dovesti par provjerenih iskusnijih igraca, da djeca uce od njih.
Ako se obistini mi i kone cemo dobro odmaci domacim klubovima.
Ima covjek viziju, da napravi zeljinu školu medju jacim u regiji i dovesti par provjerenih iskusnijih igraca, da djeca uce od njih.
Ako se obistini mi i kone cemo dobro odmaci domacim klubovima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Otvorimo dva humanitarna broja, jedan hitan da bude - ovaj za nastavak sezone. Drugi za završetak sezone, na koji ćemo iz kola u kolo donirati. Ja mogu odvojiti 3-4 KM za oba, čisto jer me Željkan nasmijava, pa volio bih da nastave postojati. Npr više će izdvojiti navijači Željkana koji mogu dati sigurno po 10-20 KM, neki i više.
Ima nas bruku koji pratimo našu ligu i muke mladog Željkana, pa sigurno da ćemo skupiti dovoljno, a i ako ne skupimo, nijet je bio ispravan.
Ima nas bruku koji pratimo našu ligu i muke mladog Željkana, pa sigurno da ćemo skupiti dovoljno, a i ako ne skupimo, nijet je bio ispravan.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci, nikom te ne damo, ne vazi vise?
Zovite Tifu nek mjenja tekst, sunce ti poljubim.
Zovite Tifu nek mjenja tekst, sunce ti poljubim.
since 1973
Vijetnamci olosi jedni gdje ce vam dusa,al kad bolje skontam bolje Nam nego Amar tuljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.