Članovi skupštine, koji su protiv Amawa i prodaje pomoćnog terena, nisu prisutni.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo pitam jeli i dalje "Nikom te nedamo" ili ste sada i vi "necija ****"?godrina je napisao/la: ↑23 jan 2021, 10:06Jel se to trudis ispast smijesan, mangup ili sta ??OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:53Jeli od sutra definitvno nema vise one parole kod komsija "NIKOM' TE NE DAMO!" Hajmo insajderi. Jeli to od sutra krece Zeljeznicar 2021?
Kakve veze ima "nikom te ne damo" sa pozicijom koja se izmedju ostalog danas bira.
Ili ce bit da vam je malo prpa pa se toliko prati situacija iz Konjica.
Sad vec smarate sa tim copy/paste tekstovima.Lik je napisao/la: ↑23 jan 2021, 11:25Cuj rade kompleksi, a vi brojite nase pareBeHighirly je napisao/la: ↑23 jan 2021, 10:57Vi ste sami sebi kontradiktorni. Puna su vam usta Zelje, radujete se tudjoj nesreci, a kad vas neko 'bocne', onda tu rade kojekakvi kompleksi.i dajete savjete sta i kako. Kako mislis vi mozete bocnut nas, na osnovu cega?
Stanja na tabeli? Ne.
Trofeja? Ne.
Evropskih utakmica? Ne.
Finansija? Ne.
Opsteg stanja u klubu? Ne.
Nastavi niz ako hoces i reci mi koji su to kompleksi.
I samo nemoj spomenuti stadion i to ce se rijesiti uskoro.
Sportski pozdrav sa prvog mjesta.
![]()
Dobro je to, neka turizma.
Pa ti si se prvi javioBeHighirly je napisao/la: ↑23 jan 2021, 11:48Sad vec smarate sa tim copy/paste tekstovima.Lik je napisao/la: ↑23 jan 2021, 11:25Cuj rade kompleksi, a vi brojite nase pareBeHighirly je napisao/la: ↑23 jan 2021, 10:57
Vi ste sami sebi kontradiktorni. Puna su vam usta Zelje, radujete se tudjoj nesreci, a kad vas neko 'bocne', onda tu rade kojekakvi kompleksi.i dajete savjete sta i kako. Kako mislis vi mozete bocnut nas, na osnovu cega?
Stanja na tabeli? Ne.
Trofeja? Ne.
Evropskih utakmica? Ne.
Finansija? Ne.
Opsteg stanja u klubu? Ne.
Nastavi niz ako hoces i reci mi koji su to kompleksi.
I samo nemoj spomenuti stadion i to ce se rijesiti uskoro.
Sportski pozdrav sa prvog mjesta.
![]()
Ma kakav modni mačak *urci palci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 jan 2021, 12:30Menscini da od modnog machka nista nema. Tako mi Delja prenese bar! Ali izglasat ce se taj statut 100%!
Otkrit ću ti malu tajnu ko Merlin, nas prate što smo prvaci, vas da bi se nasmijali i razveselili u ovom bh sivilu. Ja npr pratim ovo sve čisto da gledam kako jedete sva vnago koja ste izasrali, što bi rekao jedan vaš navijač. Od "nikom te ne damo", do "nije Željo prazan stan", pa do saginjanja ovom Emeriku Gudelju za sirotinju.
hahahahahahahahaha kakvi pacenici ovo nigdje nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.