Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Zar ne bi bilo logicnije da su ostavili Pellegrinia...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma u napadu smo totalno statični. Kada nema Dibale u prvih 11 odma ga popišaj.
Aljegri, out!
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Merih do kada? Dok mu ne pukne film. Ne igra u Juventusu samo jer je Bonucci naradio staza i Italijan je. NIje momak glup da ostane ovo ljeto u Juventusu jer moze igrati 40ak utakmica po sezoni redovno u nekoj dobroj ekipi.Pogba je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:04U Pirlovom sistemu neće ni imati namjeru. Igra se 3 nazad, Danilo ili Merih će biti ti koji će igrati tu poziciju desnog stopera u 3 tj desnog beka praktično u fazi napada tako da Juan ima stranu. U drugim formacijama Chiesa je krilo.
Juan je po svemu postao bek.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa dobro, opcepoznato je da ja nisam fan Bonuccija, ali Merih bi imao vrhunsku minutazu do sad, samo da nije od stakla. Ove sezone De Ligt prvo operacija, pa korona. Chiello ne pamtim kad je uvezao 2 tekme kao ove zadnje. Tako da, nije bas samo Bonucci Demiralov problem, lik je nakon one povrede bas staklen postaotuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:20Merih do kada? Dok mu ne pukne film. Ne igra u Juventusu samo jer je Bonucci naradio staza i Italijan je. NIje momak glup da ostane ovo ljeto u Juventusu jer moze igrati 40ak utakmica po sezoni redovno u nekoj dobroj ekipi.Pogba je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:04U Pirlovom sistemu neće ni imati namjeru. Igra se 3 nazad, Danilo ili Merih će biti ti koji će igrati tu poziciju desnog stopera u 3 tj desnog beka praktično u fazi napada tako da Juan ima stranu. U drugim formacijama Chiesa je krilo.
Juan je po svemu postao bek.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Moze li ovaj klub ikoga dovesti, a da pri tome nema trakavica?
Ode i ovaj zbog smijesnog natezanja.
Ode i ovaj zbog smijesnog natezanja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tesko da mi znamo sta se desava iza zidova. Jedino da nemas neko insajdera ko birvaktile dafi dak.
Aljegri, out!
Agresti- Juventus ne pregovara sa Dzekom.
Sky- Papu Gomez je prihvatio ponudu Seville.
Navodno je Leipzig poslao ponudu za Dragusina.
Sky- Papu Gomez je prihvatio ponudu Seville.
Navodno je Leipzig poslao ponudu za Dragusina.
Dragusina treba obavezno ostaviti. Jest da jos ima puno dok sazrije, ali je opasan potencijal. Demiral, DeLigt i on. Strah me i pomisliti..
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ovi ce haman prespavati jos jedan prijelazni rok, kakva nezainteresovanost, ovakve gluposti samo Talijani mogu uraditi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Siguran sam da se trazi (ako uopste) igrac iskljucivo koji je besplatan, znaci koji bi se samo trebao registrovati i to je to. Ni milion, ni milioj i po ni dva se ne zeli potrositi. Ne kazem da klub nema para, jednostavno ne zele trositi na igraca koji bi recimo bio 18,19. U rotaciji.
Trazenje nekog prvotimca je utopija, to nismo u januaru uradili od 1897 godine.
Superbrzi i nikad prezaljeni Costa će završiti u Wolverhamptonu. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne kazem da je los, niti ga omalovazavam, ali osim frizure i visine koju ocigledno posjeduje, ja od njega zaista nisam vidio neki mega giga potencijal. Nije da je sad bilo neke sanse aman, ali i ono sto je igrao ne mozes ga porediti sa De Ligtom od 18 godina. Vidjecemo sta ce biti kad i ako dobije pravu sansu, ali sad govoriti nesto samo na osnovu izgleda, mislim da je malo brzopleto.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Prodat ba demirala i tog rumuna, vidjet caceresa na posudbu do kraja sezone. Ne vidim sta je tu problem.
- Burberry46
- Kontakt:
#Juventus: #Demiral oggi ha lavorato in gruppo // Demiral has worked with the group today
#JuveBologna
Mobile phone
@GoalItalia
Mobile phone
@GoalItalia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nemas rezervnog lijevog beka, fali ti napadac, i ti se ponasas kao da je sve ok, pa potpisi nekog penzionera na 6 mjeseci, uradi nesto. Najjaca izjava, cekamo priliku na trzistu. Ovaj klub preko 10 godina u januaru nije reagovao na pravi nacin, a bilo je mnogo puta potrebe, i kada je situacija bila mnogo bolja igracki, nije se koristila prilika da se roster prosiri.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 jan 2021, 10:56Ne kazem da je los, niti ga omalovazavam, ali osim frizure i visine koju ocigledno posjeduje, ja od njega zaista nisam vidio neki mega giga potencijal. Nije da je sad bilo neke sanse aman, ali i ono sto je igrao ne mozes ga porediti sa De Ligtom od 18 godina. Vidjecemo sta ce biti kad i ako dobije pravu sansu, ali sad govoriti nesto samo na osnovu izgleda, mislim da je malo brzopleto.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Included in the squad list to face Bologna
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.