Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2021, 09:26

OnakoBa je napisao/la:
22 jan 2021, 09:17
harixs je napisao/la:
22 jan 2021, 02:36
Imal iko ziv da pita Ivicu Osima sta on misli...

Meni ovo postalo smjesno pravo, cuj Bugarin nam selektor.

To isto kao kad bi otiso kod kineza automehanicara :rol:
Zajebo bi se dobro kad bi mislio da ti NE BI napravio kako treba
Da valjaju i da znaju bosanci bi dali njima da im prave djecu. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 jan 2021, 09:40

OnakoBa je napisao/la:
22 jan 2021, 09:20
Drape je napisao/la:
22 jan 2021, 05:14
Vico je rekao da je on taj koji je uveo Peteva kao kandidata i da je jedino pošteno da on kao predsjednik saveza odluči o selektoru. To znači da su komisije, razgovori i aplikacije kandidata bile samo predstava za javnost a da se selektor znao i prije nego što se Misimović prije dva mjeseca uputio iz Minhena u Sarajevo da razgovara.
Ja ali vam smeta sada sto je sve i transparentno? Rekao covjek, da ja sam ga uveo i moj je izbor i kraj.
Bi li vam smetalo kad bi rekao, pa to je odluka IO ja tu ne mogu ništa posebno uraditi, to su predstavljeni kandidati, i IO se slozio za Peteva a ja nemam ništa s tim? Ta priča bi vam godila,garant. Daj prestanite majke ti, ne godi vam ovako onako, ko da u Norveškoj živimo pa vam svaka dlaka smeta, a mi u ****!ma do guše.
Šta je transparentno? Jesu li do zadnje sjednice lagali da imamo dva kandidata, pa onda rekli da Barbarez ne ispunjava uslove? Jesu li nas lagali i obavljali kojekakve razgovore, a eto Tuta je bio od prviog dana jedini favorit?
Da je Vico reko - ja sam predsjednik i biram Tutu, da ga je IO podržo, raja bi se malo bunila i prihvatili bi ga. Ovako su nas izyebali u (ne)zdrav mozak, napravili budalama i sebe i nas, opet doveli do haosa.
Nema tu ništa transparentno, najobičnije konjokradice i seoske varalice.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 22 jan 2021, 14:41

OnakoBa je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Ti si izgleda kineze vidio samo ns tvu

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 22 jan 2021, 15:50

harixs je napisao/la:
22 jan 2021, 14:41
OnakoBa je napisao/la:
harixs je napisao/la:

6 mjeseci zivjeo tamo ;)
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2021, 17:31

Ima da nas Petev odvede na SP. Nikad razočaraniji nismo bili i kad nas sve demantuje. :mrgreen:

Nisam bio za stranca, prosto jer u ovom trenutku mi ne možemo dobiti nekog kvalitetnog stranca. Ukoliko smo birali između lošeg domaćeg i lošeg stranca uvijek sam na strani domaćeg. Po meni je Osim bio najbolje riješenje ali nas konstantno guše ta prepucavanja između klubova. Kad je repka u pitanju toga ne bi smjelo biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 jan 2021, 17:56

Mi samo ne želimo Želju oštetiti uzimanjem Amara u momentima kad im je najpotrebniji u procesu igračke i financijske stabilizacije kluba, u ovom trenutku je mnogo potrebniji svom Želji nego reprezentaciji i ne treba sad čovjeka otimati od voljenog kluba kojem je potrebna pomoć, to bi bilo sebično od nas.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 22 jan 2021, 18:03

Apsolutno nije važno da li je on Bugarin. Šta ima veze što je Bugarin, nismo fašisti da nam smeta što je neko Bugarin. Ako je dobar trener i ako nam treba, i ako to sve, ali niko nam nije rekao zašto je dobar i zašto nam treba.
- Saša Ibrulj
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 jan 2021, 18:07

Što se prije pomirite da je fudbal posao, to će vam biti lakše. Isto kao i u svakom poslu što svako gura nekog svog, a pretežno to bude neko ko nema pojma.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 22 jan 2021, 18:40

OnakoBa je napisao/la:
22 jan 2021, 15:50
harixs je napisao/la:
22 jan 2021, 14:41
OnakoBa je napisao/la:

6 mjeseci zivjeo tamo ;)
Da si rekao Japanci ok ali kinezi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jan 2021, 19:55

Iako Sergej nije do toga posla nit je za podjele ali Vico se ne moze uhvatit ni napada Bosnjaka na njega jer Sergej to ne moze biti da ga yebes.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 22 jan 2021, 20:00

BOJKOT NOGOMETNOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE
https://www.facebook.com/groups/2830132470485030

Zakuhava se opasno. Kako je krenulo mogli bi usranih guzica izlaziti iz saveza :guz:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2021, 20:09

U kontejnere prvom prilikom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 22 jan 2021, 20:21

retromoos je napisao/la:
22 jan 2021, 20:00
BOJKOT NOGOMETNOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE
https://www.facebook.com/groups/2830132470485030

Zakuhava se opasno. Kako je krenulo mogli bi usranih guzica izlaziti iz saveza :guz:
Ko je faca da napise u ovoj grupi:
Znate li sto Barbarez nije vise ambasador poslije utakmice u Rumuniji?
Petev je u ovom trenutku najbolje rjesenje.
Imam osjecaj da ce Petev biti najbolji selektor od svih prijasnjih.
:D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 22 jan 2021, 20:42

Tuta, skidaj dres BIH!!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 22 jan 2021, 21:00

Sto ih yebe Sergej preko drustvenih mreza :urnebes:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 22 jan 2021, 22:30

Bosnjacima ocito smeta sto je RS struja odabrala selektora pa su sada izvukli iz naftalina legendu Barbareza kojeg gotivim ali koji je pitanje da li ima referencu da vodi mladu reprezentaciju a kamoli a tim. Ne pada mi na pamet da branim ovog bugarina ali smijesno mi je to kako su bivsi vladari saveza B komponente se sada uhvatili ovih legendi koje su sve ove godine drzali na distanci i nisu im dali prismrditi reprezentaciji, sad ih se lafo sjetili. Ovaj bugarin ne moze biti nista losiji trener od Bazdrevica i Susica dva pajaca koji su generaciju igraca koju necemo jos dugo dugo imati odveli na samo jedno veliko takmicenje, a trebali smo ici na svako dok su ti igraci bili u najboljim godinama. Stoga ne razumijem ovoliku histeriju, i ne mogu da je objassnim drugacije osim po tome sto ej problem sto su ovi iz RSa preuzeli kormilo.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 23 jan 2021, 00:02

Barbarez je ubjedljivo najveći pobjednik ovih izbora i cijelog cirkusa. Čestitke Sergeju :kafa:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 jan 2021, 06:24

japa je napisao/la:
22 jan 2021, 22:30
Bosnjacima ocito smeta sto je RS struja odabrala selektora pa su sada izvukli iz naftalina legendu Barbareza kojeg gotivim ali koji je pitanje da li ima referencu da vodi mladu reprezentaciju a kamoli a tim. Ne pada mi na pamet da branim ovog bugarina ali smijesno mi je to kako su bivsi vladari saveza B komponente se sada uhvatili ovih legendi koje su sve ove godine drzali na distanci i nisu im dali prismrditi reprezentaciji, sad ih se lafo sjetili. Ovaj bugarin ne moze biti nista losiji trener od Bazdrevica i Susica dva pajaca koji su generaciju igraca koju necemo jos dugo dugo imati odveli na samo jedno veliko takmicenje, a trebali smo ici na svako dok su ti igraci bili u najboljim godinama. Stoga ne razumijem ovoliku histeriju, i ne mogu da je objassnim drugacije osim po tome sto ej problem sto su ovi iz RSa preuzeli kormilo.
Zar ti treba referenca da vodis ekipu gdje imas 2 profesionalna igraca i fudbalski savez gdje sjede svi osim sportskih radnika? O drzavi i uredzenju ne treba trositi rijeci.

Zidan, Rooney, Lampard, Pirlo, Sevcenko...ima ih citava svita, su tu gdje jesu, jer su bili vodze na terenu i neko je prepoznao da bi mogli imati trenerski talenat, a ne zbog njihovih mizernih referenci...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jan 2021, 08:40

KapitenK je napisao/la:
23 jan 2021, 00:02
Barbarez je ubjedljivo najveći pobjednik ovih izbora i cijelog cirkusa. Čestitke Sergeju :kafa:
A jos se nebavi profesionalnim fudbalom godinama.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 jan 2021, 11:40

harixs je napisao/la:
23 jan 2021, 06:24
japa je napisao/la:
22 jan 2021, 22:30
Zar ti treba referenca da vodis ekipu gdje imas 2 profesionalna igraca i fudbalski savez gdje sjede svi osim sportskih radnika? O drzavi i uredzenju ne treba trositi rijeci.

Zidan, Rooney, Lampard, Pirlo, Sevcenko...ima ih citava svita, su tu gdje jesu, jer su bili vodze na terenu i neko je prepoznao da bi mogli imati trenerski talenat, a ne zbog njihovih mizernih referenci...
Upravo o tome govorim citavo vrijeme. Po zavrsetku karijere nijednom od nabrojanih nije bilo ispod casti da u trenerske vode uplove iz drugoligaskih i mladih timova, pomocnika u strucnom stabu. Znali su da ce se baviti trenerskim poslom i krenuli su se boriti za svoje mjesto pod suncem. A, nas Sergej bi odmah na klupu repke. Realno, ne ide to tako.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zgembo89 i 32 gosta.