Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Čestitke vama na pobjedi. Mi smo rasulo živo.Pale_Companion je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:35![]()
Čestitke na dobrom otporu, ali guzice su ipak sačuvane večeras
Favre je tada morao dobiti otkaz, to je definitivno. Samo jel ovo pravi izbor, sve više vjerujem da nije.adnan24 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:57Ja sam definitivno bio za to da Favre zavrsi sezonu jer nema nista gore od preuzimanja ekipe u pola sezone ali onih 1-5 protiv Stuttgarta je ipak bilo previse.
Generalno ne razumijem ljude koji godinama prate fudbal a misle da ce trener promijeniti stvari preko noci. Barselona godinama vrti trenere a sve je slabija, Manchester poslije Fergusona izmijenio 1000 trenera, Arsenal poslije Wengera se jos trazi, Chelsea sa Lampardov katastrofa i da ne idem dalje. A sve su to klubovi koji su i atraktivniji za trenere od Dortmunda.
Problem je sad koga dovesti. Mislim da ne postoji osoba koja je mislila da Favre nije pravi covjek za BvB pa ga sad pljuju kao da je najveci levat. Spominju se neka imena kao fol provjerena, odmah mi padne napamet Bosz koji se harao s Ajaxom
Pa to i jeste problem koga dovesti, zato je nekako Sammer bio najbolje rješenje za ovu sezonu, ali ranije se govorilo što on nije preuzeo. Iako bi Sammera ili nekog sličnog trebalo bar gurnuti bliže treneru, Terziću treba sada neko iskusan, najbolje bi bilo da ima kraj sebe jakog sportskog direktora. Zorc to nije.adnan24 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 23:28
Problem je sad koga dovesti. Mislim da ne postoji osoba koja je mislila da Favre nije pravi covjek za BvB pa ga sad pljuju kao da je najveci levat. Spominju se neka imena kao fol provjerena, odmah mi padne napamet Bosz koji se harao s Ajaxom![]()
Konkretno, ako cemo propustiti ligu prvaka, radje mi je da se to uradi s Terzicem jer onda mozes na ljeto krenuti ispocetka s nekim novim. Ako sad opet promijenis i ne uspijes(sto su velike sanse jer je vremena premalo) onda vec gubis jos jedno ime i stvaras dodatnu sumnju u ekipu.
Individualno ekipa nije savrsena, 2-3 pozicije su upitne ali i najvecem laiku je jasno da ovih 11 igraca moze i mora da igra mnogo bolji fudbal.
Nadam se da ne želiš okriviti Hitza za taj pogodak, a ne Akanjija koji je stajao i gledao igrača kako se namješta i šuta, bukvalno je samo Hitzu blokirao pogled.
Ja sam nekada bio golman na turnirima, pa znam da je golman uglavnom zadnji na listi kada treba tražiti krivca. Odbrana je uvijek kriva, oni su prva linija odbrane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.