Drug, dodju mi pocesto notifikacije kako si me citirao. Hajde da ti odgovorim sada, cisto da se ne zamaras vise. Ti si na mojoj ignore listi vec nekih godinu dana. Pozdrav i ostani dobro.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:03De nam analiziraj šta je sa kerom Jeleškovićem, jel se još nije povuko?
Jedan po jedan!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako dolazi Zakaric ne mora to znacit da odlazi Tatar ili Fanimo, jer ako ovaj potpise na (bubam) 2,5 godine a Tatar ode na ljeto to znaci da smo pola godine unaprijed našli zamjenu 
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Kazu da ovaj preuzima Sarajevo Jajan , evo i sa Kemicom je pjevao

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahahaha! Ti baš ništa nisi naučio iz toga što si do sada par puta jeo vlastita ****? Reci nam ko nam sljedeći odlazi?Napapijri je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:05Drug, dodju mi pocesto notifikacije kako si me citirao. Hajde da ti odgovorim sada, cisto da se ne zamaras vise. Ti si na mojoj ignore listi vec nekih godinu dana. Pozdrav i ostani dobro.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:03De nam analiziraj šta je sa kerom Jeleškovićem, jel se još nije povuko?
Jedan po jedan!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu ove povrede dosle samo od sebe. Jeleskovic nas unisti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Rezultat očekujemo danas ili sutra, a mislimo da se radi o povredi mišića, iako smo sumnjali i da je u pitanju povreda na nivou kosti. Kad saznamo i dobijemo nalaz moći ćemo dalje govoriti o daljem liječenju i periodu oporavka”.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:56Ako Fanimo nece igrati prvih 5 utakmica, to znaci da se u najboljem slucaju vraca početkom aprila (krajem marta je reprezentativna pauza).U početku bi ulazio sa klupe, dakle trebalo bi baš dosta vremena da dođe u formu sa kraja prošle godine. U ovakvoj situaciji treba obavezno dovesti Zakarića, ne treba se uopšte dvoumiti.Samo mi nije jasno zašto Karabeg nije mogao dati neku procjenu koliko bi Fanimo mogao pauzirati, sve je rekao osim toga.
sta je tu je <3
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jbt se vise ba, srce me zamalo ne opaliPantelija je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:55Ljudi, na zalost, nije suplja prica. Istina je da nije dobra situacija. Igraci pokusavaju da se prodaju bilo gdje, a o produzenju ugovora nema ni price s njihove strane. Plata nema. Jahic se povlaci jer je vidio sta se desava i uhvatio se noge pa da sve padne na ledja sabrine i ekipe. Na zalost, zato i dalje nemamo napadaca. Nema para, budzeta, iako je bio dogovoren, sve je propalo jer se cekao on. Inace talijan je doveden jer je sve dogovoreno u vrijeme dok je situacija bila ok. Sad je pitanje kolika mu je plata pa se i njegov dolazak dosta prolongirao.
Nadam se da nije istina ovo za Nama, da razmislja o povlacenju. Ne bi bilo dobro, jer u vaakat korone naci novog vlasnika ce biti pravo tesko. Skoro nemoguce.

Isti sam tizagorski je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:36Jbt se vise ba, srce me zamalo ne opaliPantelija je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:55Ljudi, na zalost, nije suplja prica. Istina je da nije dobra situacija. Igraci pokusavaju da se prodaju bilo gdje, a o produzenju ugovora nema ni price s njihove strane. Plata nema. Jahic se povlaci jer je vidio sta se desava i uhvatio se noge pa da sve padne na ledja sabrine i ekipe. Na zalost, zato i dalje nemamo napadaca. Nema para, budzeta, iako je bio dogovoren, sve je propalo jer se cekao on. Inace talijan je doveden jer je sve dogovoreno u vrijeme dok je situacija bila ok. Sad je pitanje kolika mu je plata pa se i njegov dolazak dosta prolongirao.
Nadam se da nije istina ovo za Nama, da razmislja o povlacenju. Ne bi bilo dobro, jer u vaakat korone naci novog vlasnika ce biti pravo tesko. Skoro nemoguce.
![]()

Pantelija ako me sad nije srce izdalo, nece nikad uf 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Braco moja niste ni svjesni kakav smo klub, nego pojedinci od muke ne mogu da se strpe za koji dan ide produzivanje kod sviju od Banje Oremusa svakog igraca na kojeg računaju dolaze strahovite stvari, stadion u martu potpisujemo ide se na izlaganje uživajte **** vam grob, drugi se o svom jadu zabavili , pa kontaju šta se dešava. Uživajte prošla su vremena kokuzulka u našem klubu, idu kapitalci ide sve.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Čim vidiš spoiler znaš da će demantovat ovo gore napisano 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ko je to bio na kafi s Namom pa je nacuo sve ovo 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
ja ti fino kazem da je rasulo, svadjaju se tatar i vinko, a ti mi ne vjerujes
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da je ex-uhljup i da nam treba mnogo bolji.
Ljudi, nije dobro.
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce dobro samo pospori su svi u tom segmentu od dogovara potpisa i objave
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)