Ako uračunamo poništen gol i dalje gubite 3-2kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:01To je bilo na početku kad su im malo pustili da se igraju.
Prava ekipa je preuzela inicijativu![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
-
- Kontakt:
Ma ni nalik. Uvijek su imali odlican kontraski fudbal, jedan dodir i brzo otvaranje. Bosz cesto preferira possession football.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:14Slabo im je oružje, jer mi bacaju na Bosove ekipe.
Imaju prejak presing i premocan ofanzivni potencijal, dok u odbrani ne znaju šta rade...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ovo su one utakmice gdje sa respektom pruzis protivniku ruku na borbi i zalaganju. I onda poslije svi skupa otiđete na zasluženo pivo.
Fantastična borba i požrtvovnost obje ekipe, jedno od najboljih poluvremena što smo ove sezone imali prilike gledati u ligi.
Fantastična borba i požrtvovnost obje ekipe, jedno od najboljih poluvremena što smo ove sezone imali prilike gledati u ligi.
Agieren statt reagieren
- kraljttbvb
- Kontakt:
I jedni i drugi imaju taj run and gun fudbal.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:17Ma ni nalik. Uvijek su imali odlican kontraski fudbal, jedan dodir i brzo otvaranje. Bosz cesto preferira possession football.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:14Slabo im je oružje, jer mi bacaju na Bosove ekipe.
Imaju prejak presing i premocan ofanzivni potencijal, dok u odbrani ne znaju šta rade...
Jedni do šansi dodju kroz kontre, drugi kroz posjed, ali sam više mislio na odbranu. A nje nema...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva amaterske golove prima Dortmund, ovo nema ni u trecoj ligi
Don't believe the hype.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Reus je mrtav igrac, manjak igrac na terenu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Premlada ekipa. Dosta ovih na terenu ce biti klase za koju godinu, samo sto ce tada biti u drugom timu. Ne znam zasto su svjesno usli u to da budu razvojni klub. Eto mogli bi cak i bez LP ostati iduce sezone.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 21:43Kakva amaterske golove prima Dortmund, ovo nema ni u trecoj ligi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mucno je sve ovo gledati, previse je klubova u Bundesligi bolje od ovakve Borussija da bi iduce godine igrali Ligu prvaka. Ne mogu vjwrovati sta su uradili ovom klubu i koliko su ga srozali za samo pet, sest godina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
BMG dobio Bayern i Dorttmund i opet će se boriti za četvrto mjesto. To je šokantno.
-
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ali ce se usrati protiv Cityja ko grlice, daj Boze da grijesim.
-
- Kontakt:
Gladbachu je problem kad oni moraju kreirati. Zato im i odgovara pogotovo Bayern. Dobro je da su prekinuli negativnu seriju protiv Dortmunda.
I am not yet born; O hear me.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Od svih velikana u Evropi, jedino Borussiji na klupi sjedi anonimus i amater.
A sta kad odu Haaland i Sancho?
-
- Kontakt:
Početak kraja...
A Flick je široj javnosti od ranije poznat iz serije Alo,alo..ima smisla.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:20Od svih velikana u Evropi, jedino Borussiji na klupi sjedi anonimus i amater.
Dortmund ako nastavi ovako bezidejno igrati , i LP im moze doci u pitanje....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Felixians4
- Kontakt:
je,baš on je krivac. pirlo,koeman,lampard "briljiraju".FRANK RIBERY je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:20Od svih velikana u Evropi, jedino Borussiji na klupi sjedi anonimus i amater.
na temelju čega zaključuješ da je amater? ništa,dovest će 4-5 top talenta i valjda konačno pogoditi s igračima u najboljim godinama kako treba, tu zakazuje scouting team,odnosno više idu na neka imena koja su blago pala i nadaju se vratiti ih.
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.