Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Amer Gojak
Nema ga u prvih 11 večeras protiv beneventa.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako znaš.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
insajderska:-)
je li ovo majstor kod novog nije opcija ni sa klupe
sreca pa imaju dobar rezultat:-)

sreca pa imaju dobar rezultat:-)
Je l' ovaj novi trener trebao biti bolji po Gojaka? 

- legenda reala
- Kontakt:
evo gaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Beduin
- Kontakt:
U ovakvom Torinu on da nema mjesta, to je smijesno. U prethodnim utakmicama je dosta trcao i trudio se, iako protiv Milana mu nije bas islo za nogom, ali i cijeli Torimo je ocajan ponajvise u odbrani pa onda trpi i ostatak tima.
Oni prvo moraju promijeniti formaciju pa onda sve drugo.
Oni prvo moraju promijeniti formaciju pa onda sve drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- legenda reala
- Kontakt:
Ma stavili ga na krilo nije pipno lopte za nekih 13-14 minuta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li ga večeras od početka protiv nesuđene Fiorentine?

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Nema jbgArtVandelay je napisao/la: ↑29 jan 2021, 17:43Ima li ga večeras od početka protiv nesuđene Fiorentine?
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ovaj trener ga ne yebe ni 2%, gube, 2 igraca vise, trojica ulaze a njega ni na mapi.
ovo se samo nasim igracima moze desiti, klupiran kod jednog sa nekom ozbiljnom ulogom sa klupe, dodje novi trener i kontas eto boljih dana a on te jos vise zakuje za kluparu:-(
ovo se samo nasim igracima moze desiti, klupiran kod jednog sa nekom ozbiljnom ulogom sa klupe, dodje novi trener i kontas eto boljih dana a on te jos vise zakuje za kluparu:-(
- Goalgetter
- Kontakt:
Giampaolo je vidio potencijal u njemu tj. bio je njegova zelja, zato mu je i davao mozda vecu minutazu nego koju trenutno zasluzuje u odnosu na ostale igrace. Nazalost novi trener kad dodje totalno se mjesaju na novo karte, obicno stradaju prvi ovi sto su tek dosli u klub. Nisam gledao ove zadnje tekme, ali vidim da ovaj forsira sistem sa dva spica (Zaza i Belotti) tako da u takvoj postavci nema mjesta za Amera.babino je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:24ovaj trener ga ne yebe ni 2%, gube, 2 igraca vise, trojica ulaze a njega ni na mapi.
Obicno stradaju oni manje kvalitetni, da ne kazem nekvalitetni.Goalgetter je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:26Giampaolo je vidio potencijal u njemu, zato mu je i davao mozda vecu minutazu nego koju trenutno zasluzuje u odnosu na ostale igrace. Nazalost novi trener kad dodje totalno se mjesaju na novo karte, obicno stradaju prvi ovi sto su tek dosli u klub. Nisam gledao ove zadnje tekme, ali vidim da ovaj forsira sistem sa dva spica (Zaza i Belotti) tako da u takvoj postavci nema mjesta za Amera.babino je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:24ovaj trener ga ne yebe ni 2%, gube, 2 igraca vise, trojica ulaze a njega ni na mapi.
To sto mi uvijek trazimo neke izgovore za nase igrace je nasa osobina.
Cesto mi precijenimo kvalitet nasih igraca.
Ne sjede na klupi bezveze.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tako je druže, bez okolišanja. Svako ko je imao oči znao je da će se Amer dobro napatiti, sad da li će napredovati, čisto sumnjam.TheChief je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:31Obicno stradaju oni manje kvalitetni, da ne kazem nekvalitetni.Goalgetter je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:26Giampaolo je vidio potencijal u njemu, zato mu je i davao mozda vecu minutazu nego koju trenutno zasluzuje u odnosu na ostale igrace. Nazalost novi trener kad dodje totalno se mjesaju na novo karte, obicno stradaju prvi ovi sto su tek dosli u klub. Nisam gledao ove zadnje tekme, ali vidim da ovaj forsira sistem sa dva spica (Zaza i Belotti) tako da u takvoj postavci nema mjesta za Amera.babino je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:24ovaj trener ga ne yebe ni 2%, gube, 2 igraca vise, trojica ulaze a njega ni na mapi.
⚜️~⚜️~⚜️
- Beduin
- Kontakt:
Zato sad novi sistem bez Amera daje rezultate. 
Onaj ko prati italijansku ligu zna koja kanturina je ovaj Torino, ne postoji razumno objasnjenje zasto Gojak nema minutazu naspram konkurencije. Ne pricamo o startnih 11, narocito sad kad je Zaza uz Belotia, nego o minutazi.
Onaj ko prati italijansku ligu zna koja kanturina je ovaj Torino, ne postoji razumno objasnjenje zasto Gojak nema minutazu naspram konkurencije. Ne pricamo o startnih 11, narocito sad kad je Zaza uz Belotia, nego o minutazi.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Iz razloga što defanzivno ne postoji, a u napadu nema velik okvir pasova , nema kreativnosti, nije brz.Beduin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:53Zato sad novi sistem bez Amera daje rezultate.
Duel igra je jedino što ga krasi, ostalo je za baciti.
A da ne pričam o kvaliteti iznošenja lopti, pravljenja viška itd.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 jan 2021, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se apsolutno. Gojak osim onog gola i asistenije u onoj jednoj tekmi nije nista pokazao, mi koji ga pratimo u repci vec znamo odprilike kako ce se provesti na pocetku u Seriji A. Vidicemo ja ga jos ne bih otpisivao, ali na hrpu toga jos mora raditi.TheChief je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:31Obicno stradaju oni manje kvalitetni, da ne kazem nekvalitetni.Goalgetter je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:26Giampaolo je vidio potencijal u njemu, zato mu je i davao mozda vecu minutazu nego koju trenutno zasluzuje u odnosu na ostale igrace. Nazalost novi trener kad dodje totalno se mjesaju na novo karte, obicno stradaju prvi ovi sto su tek dosli u klub. Nisam gledao ove zadnje tekme, ali vidim da ovaj forsira sistem sa dva spica (Zaza i Belotti) tako da u takvoj postavci nema mjesta za Amera.babino je napisao/la: ↑29 jan 2021, 22:24ovaj trener ga ne yebe ni 2%, gube, 2 igraca vise, trojica ulaze a njega ni na mapi.
Prije otkaza sam govorio da bih volio da Giampaolo ostane jer je Gojaku davao vise minuta nego sto smo i očekivali a bogme i vise nego je svojim igrama zasluzio. Upravo ovoga sam se bojao s dolaskom novog trenera.
Ali hajde sacekajmo, mozda ga i ovaj vremenom pocne koristiti.
Ali hajde sacekajmo, mozda ga i ovaj vremenom pocne koristiti.
realni cilj je da odigra jos koju zapaženu utakmicu i da postane standardni seria a igrac a la zukanovic koji uvijek moze naci neki klub iz donjeg dijela tabele. torino je prevelik za njega.
samo da ne bude bajic, mada ovim igrama u ascoliju u zadnje vrijeme mozda i on dosegne taj nivo
samo da ne bude bajic, mada ovim igrama u ascoliju u zadnje vrijeme mozda i on dosegne taj nivo
- Beduin
- Kontakt:
Opet klupa. I razumio bih ja to da novi trener pravi neki rezultat s ovom novom formacijom i selekcijom igraca, ali lik ako nije jos gori na klupi i ne planira mijenjati. Smijesno. Nije to sto je Gojak nas, nego sto kad ti ekipu ne ide valjda mijenjas nesto, pokusavas s drugim igracima.
Isto ovako je Giampaolo u Milanu srozao tim totalno, ocajno igrali i sramotili se na terenu, a on pojacanja (Rebic, Benacer, Samu...) drzao na klupi i nije im htio dato sansu dok ga nije zamijenio Pioli i dao sansu pomenutim igracima.
Isto ovako je Giampaolo u Milanu srozao tim totalno, ocajno igrali i sramotili se na terenu, a on pojacanja (Rebic, Benacer, Samu...) drzao na klupi i nije im htio dato sansu dok ga nije zamijenio Pioli i dao sansu pomenutim igracima.
075 ❤
075 ❤