Zamjena za Tatara, a ne Tataru. Fanimo ide lijevo, Zakaric desno.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:13Ako Zakarić bude doveden kao zamjena Tataru, to bi značilo da bi se nakon tri godine morao vratiti na poziciju lijevog krila.Sam je izjavio da mu desno krilo savršeno odgovara i da tu može najviše pružiti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Zapitaj se kakav ce Fanimo biti lijevo.Par puta je tu igrao na početku sezone i bio je kriminalan.Napapijri je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:35Zamjena za Tatara, a ne Tataru. Fanimo ide lijevo, Zakaric desno.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:13Ako Zakarić bude doveden kao zamjena Tataru, to bi značilo da bi se nakon tri godine morao vratiti na poziciju lijevog krila.Sam je izjavio da mu desno krilo savršeno odgovara i da tu može najviše pružiti.
Zakaric jeste bolji igrac od Tatara generalo, ali ne znaci da bi kod nas bio bolji. Tataru je odgovaralo Sarajevo i izvukao je neki maksimum. Nigdje on vise igrati nece kao ovdje. Zakaric ima puno vise razlicitih kvaliteta, sto ne znaci da ne bi bio flop kod nas.
Nisam to rekao kako bih ti kontrirao, vec samo isticem cinjenicu da je Fanimu to prirodna pozicija. Neko je vec, cini mi se Skoro, objasnjavao kako je igrao na Tusnju protiv TC.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:37Zapitaj se kakav ce Fanimo biti lijevo.Par puta je tu igrao na početku sezone i bio je kriminalan.Napapijri je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:35Zamjena za Tatara, a ne Tataru. Fanimo ide lijevo, Zakaric desno.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:13Ako Zakarić bude doveden kao zamjena Tataru, to bi značilo da bi se nakon tri godine morao vratiti na poziciju lijevog krila.Sam je izjavio da mu desno krilo savršeno odgovara i da tu može najviše pružiti.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 22 jan 2021, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mislim da mu je desno krilo prirodna pozicija, ali hajd vidjecemo sta ce biti.Napapijri je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:42Nisam to rekao kako bih ti kontrirao, vec samo isticem cinjenicu da je Fanimu to prirodna pozicija. Neko je vec, cini mi se Skoro, objasnjavao kako je igrao na Tusnju protiv TC.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:37Zapitaj se kakav ce Fanimo biti lijevo.Par puta je tu igrao na početku sezone i bio je kriminalan.
Pa onda on ne zna koja mu je prirodna pozicija jer je licno izjavio da je lijevaHistoricar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:49Mislim da mu je desno krilo prirodna pozicija, ali hajd vidjecemo sta ce biti.Napapijri je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:42Nisam to rekao kako bih ti kontrirao, vec samo isticem cinjenicu da je Fanimu to prirodna pozicija. Neko je vec, cini mi se Skoro, objasnjavao kako je igrao na Tusnju protiv TC.Historicar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:37
Zapitaj se kakav ce Fanimo biti lijevo.Par puta je tu igrao na početku sezone i bio je kriminalan.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko' ga mijenja ?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne znam stvarno. I ja sam evo tek procitao. Doci ce neko bolji sigurno.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar post.Evander je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:38Zakaric jeste bolji igrac od Tatara generalo, ali ne znaci da bi kod nas bio bolji. Tataru je odgovaralo Sarajevo i izvukao je neki maksimum. Nigdje on vise igrati nece kao ovdje. Zakaric ima puno vise razlicitih kvaliteta, sto ne znaci da ne bi bio flop kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto opet ne znamo do kad je out Fanimo 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa evo Milkanovic kaže da će računati na Tatara
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sta je sa Salcinom ? Fanimo se jos ceka dijagnostika kompletna.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Predsjednik FK Sarajevo Senad Jahić podnio ostavku
Jahić je odlučio da napusti mjesto predsjednika na kojoj je bio od aprila 2018. godine i ovu poziciju je obavljao volonterski.
Pod vodstvom Jahića tim sa Koševa je zabilježio sjajne rezultate i Bordo tim je napravio veliki iskorak na poslovnom planu.
Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto i Sarajevo bi uskoro dobiti novog predsjednika Upravnog odbora
Jahić je odlučio da napusti mjesto predsjednika na kojoj je bio od aprila 2018. godine i ovu poziciju je obavljao volonterski.
Pod vodstvom Jahića tim sa Koševa je zabilježio sjajne rezultate i Bordo tim je napravio veliki iskorak na poslovnom planu.
Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mjesto i Sarajevo bi uskoro dobiti novog predsjednika Upravnog odbora
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Benjo Tatar je 10tka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.