AlfredNobel je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:46
Zip je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:37
Pa vi meni recite da je slucajno da Edin Dzeko igra u Italiji a mi dovodimo trenera iz Italije.
E sad će ti @shofall ebati sve..
Necu, a nisam nikada nesto tako uradio.
Ja bih iskreno volio da Edin Dzeko iskoristi svoj utjecaj i omoguci bilo kome neki transfer u Italiju. Ruku na srce u nasoj ligi bas i nema kvaliteta za tako nesto, a ondje i gdje ima obicno ne dobivaju dovoljno prilike do 20g a poslije je kasno.
Iz tog razloga nisam nikad okrivio nikoga od starih igraca koji su igrali i zivjeli vani. Preveliki smo amateri generalno mi bili a i ostali za tako nesto a i preveliki lopovi su se vrtili po klubovima da bi neko svoje ime stavio u sluzbu nekvaliteta i marifetluka.
Ali ovo sto Zip kaze je realno moguce. Mi jesmo sada kvalitetniji i profesionalniji klub nego prije i ne bi se niko obrukao pa tako ni Edin da potvrdi istinu o nama i na taj nacin olaksa dolazak nekog trenera ili igraca.
Ja Edina cijenim kao reprezentativca, patriotu, haman mogu reci komisiju... Hvala mu za sve sto je uradio za reprezentaciju osim bojkota Safeta sto je i kumovalo ovakvim stanjem u reprezentaciji. A kad se sve sabere i oduzme to je jedan ogroman minus.
Kao igrac i navijac naseg gradskog rivala mislim da mu nije mjesto na ovoj temi.