Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
BeHighirly
- Kontakt:
Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica 
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Koji vazniji igrac, osim Stilica koji je u godinama. Nasi ne idu praznih stomaka sa slobodnim papirima i ne isplacenim placama, o kakvoj karmi pricas ?BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:15Tezak udarac za FKS odlaskom Rahmanovica, i danasnje teme vezane oko Tatara. Ocito da se njemu vise ne ostaje.
Zelju jos ne napusti niti jedan 'vazniji' igrac, a svima su vam puna usta. Karma je cudo, rekao bih.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
BeHighirly
- Kontakt:
Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
Ikic, Alispahic, Zec, Juricic
Ah, da, ipak vi imate Handzica
Pominjem karmu vezanu za vasa nasladjivanja, i slavlje zbog losih dana u Zeljeznicaru, a u sustini bjezite od svojih problema jer ostajete bez nositelja igre.
Da, zaboravih Serbecica.
Ikic, Alispahic, Zec, Juricic
Pominjem karmu vezanu za vasa nasladjivanja, i slavlje zbog losih dana u Zeljeznicaru, a u sustini bjezite od svojih problema jer ostajete bez nositelja igre.
Da, zaboravih Serbecica.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Nejmaaaa, nestaloooo
Vi ste giganti.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
-
BeHighirly
- Kontakt:
Vidis da se ugledamo na vas model poslovanjaVanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:23Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Nejmaaaa, nestaloooo
@amypitar,
Naravno da smo giganti, jer 100 godina nije mala stvar
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Tako je drug, i akb još 100.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:25Vidis da se ugledamo na vas model poslovanjaVanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:23Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Nejmaaaa, nestalooooSlicna nam je zarada od transfera Hajdarevic/Rahmanovic
![]()
@amypitar,
Naravno da smo giganti, jer 100 godina nije mala stvar![]()
A mi valjda već nekako Evropu izganjamo.
-
BeHighirly
- Kontakt:
S cim da je izganjas? Velicinu kluba ste trebali dokazati upravo na Rahmanovicu i Tataru, koji su trebali biti i u predstojecim godinama nositelji kluba.
Do tada ce vam Celtic jos uvijek biti najveci uspjeh
Do tada ce vam Celtic jos uvijek biti najveci uspjeh
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
Ikic, Alispahic, Zec, JuricicAh, da, ipak vi imate Handzica
![]()
Da, zaboravih Serbecica.![]()
Koliko nam je slicna zarada? Nasa veca samo 400 hiljada km ha? Sta je to za gospodski klub kakav je zeljkan? Sto kokuz moze izmastati u pm...
Ima i Slavija 100 godina, je li i ona gigant?
Zao mi te koliko si nesretan...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Karat cemo vas i ovu ligu i bez Amara i Benje, lp
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
BeHighirly
- Kontakt:
Ironicno napisah poredjenje tog dvojca, jer Hajdar nije kljucan faktor u nasem sastavu, kao Amar kod vas. Spominjali ste milionske cifre, a na kraju ste dobili svotu kao za prosjecnog fudbalera. O tome ja pricam.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:30Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
![]()
![]()
Koliko nam je slicna zarada? Nasa veca samo 400 hiljada km ha? Sta je to za gospodski klub kakav je zeljkan? Sto kokuz moze izmastati u pm...
Slavija nije gigant, al' to zapravo pokazuje koliko ste vi mali
@aduka87
Sve cemo vidjeti na Grbavici
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Doći će novi Amar i novi Benjo. A nisu jedini drugovi moji 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Aha, kad nestane argumenata i dokaza to zovemo ironijom? MozeBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:34Ironicno napisah poredjenje tog dvojca, jer Hajdar nije kljucan faktor u nasem sastavu, kao Amar kod vas. Spominjali ste milionske cifre, a na kraju ste dobili svotu kao za prosjecnog fudbalera. O tome ja pricam.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:30Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
![]()
![]()
Slavija nije gigant, al' to zapravo pokazuje koliko ste vi mali
@aduka87
Sve cemo vidjeti na Grbavici![]()
Jos mi samo odgovori kako tacno pokazuje da smo mi mali to sto Slavija nije gigant i pored toga sto ima preko 100 godina postojanja?
Znaci Zvezda i Partizan su takodje mali? Ne kontam...
Zeljkan je mali za Slobodu? Zbunjen sam sada...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
BeHighirly
- Kontakt:
Kakav argument i dokaz da iznesem na cinjenicu da je Hajdarevic prodan za 100k, a Rahmanovic za 250k. A u sustini se taj dvojac ne moze nikako porediti, aludirajuci na kvalitetu. Uz to pricamo o reprezentativcu BiH
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:43Kakav argument i dokaz da iznesem na cinjenicu da je Hajdarevic prodan za 100k, a Rahmanovic za 250k. A u sustini se taj dvojac ne moze nikako porediti, aludirajuci na kvalitetu. Uz to pricamo o reprezentativcu BiH![]()
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam![]()
I nije 250k, nego 300k. Sjedi 1!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
BeHighirly
- Kontakt:
Doci cemo i do tog zeljenog miliona 
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Za gigante 50 milja gore dole , ne pije puno vode.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:44BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:43Kakav argument i dokaz da iznesem na cinjenicu da je Hajdarevic prodan za 100k, a Rahmanovic za 250k. A u sustini se taj dvojac ne moze nikako porediti, aludirajuci na kvalitetu. Uz to pricamo o reprezentativcu BiH![]()
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam![]()
![]()
![]()
I nije 250k, nego 300k. Sjedi 1!![]()
Dva najveca uspjeha ove sezone su im remi na Kosevu i nasa prodaja Rahmanovica za 300 hiljada eura, pet mjeseci prije isteka ugovora (vazno napomenuti). Pa kao on cirkuza i smijesno mu, a klub mu se priprema u dvorani za nastavak sezone. On se, dusa draga, ismijava nasim finansijama.
Kralj
Kralj
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.