Da valjaju i da znaju bosanci bi dali njima da im prave djecu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da valjaju i da znaju bosanci bi dali njima da im prave djecu.
Šta je transparentno? Jesu li do zadnje sjednice lagali da imamo dva kandidata, pa onda rekli da Barbarez ne ispunjava uslove? Jesu li nas lagali i obavljali kojekakve razgovore, a eto Tuta je bio od prviog dana jedini favorit?OnakoBa je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:20Ja ali vam smeta sada sto je sve i transparentno? Rekao covjek, da ja sam ga uveo i moj je izbor i kraj.Drape je napisao/la: ↑22 jan 2021, 05:14Vico je rekao da je on taj koji je uveo Peteva kao kandidata i da je jedino pošteno da on kao predsjednik saveza odluči o selektoru. To znači da su komisije, razgovori i aplikacije kandidata bile samo predstava za javnost a da se selektor znao i prije nego što se Misimović prije dva mjeseca uputio iz Minhena u Sarajevo da razgovara.
Bi li vam smetalo kad bi rekao, pa to je odluka IO ja tu ne mogu ništa posebno uraditi, to su predstavljeni kandidati, i IO se slozio za Peteva a ja nemam ništa s tim? Ta priča bi vam godila,garant. Daj prestanite majke ti, ne godi vam ovako onako, ko da u Norveškoj živimo pa vam svaka dlaka smeta, a mi u ****!ma do guše.
6 mjeseci zivjeo tamo
Ko je faca da napise u ovoj grupi:retromoos je napisao/la: ↑22 jan 2021, 20:00BOJKOT NOGOMETNOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE
https://www.facebook.com/groups/2830132470485030
Zakuhava se opasno. Kako je krenulo mogli bi usranih guzica izlaziti iz saveza![]()
Zar ti treba referenca da vodis ekipu gdje imas 2 profesionalna igraca i fudbalski savez gdje sjede svi osim sportskih radnika? O drzavi i uredzenju ne treba trositi rijeci.japa je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:30Bosnjacima ocito smeta sto je RS struja odabrala selektora pa su sada izvukli iz naftalina legendu Barbareza kojeg gotivim ali koji je pitanje da li ima referencu da vodi mladu reprezentaciju a kamoli a tim. Ne pada mi na pamet da branim ovog bugarina ali smijesno mi je to kako su bivsi vladari saveza B komponente se sada uhvatili ovih legendi koje su sve ove godine drzali na distanci i nisu im dali prismrditi reprezentaciji, sad ih se lafo sjetili. Ovaj bugarin ne moze biti nista losiji trener od Bazdrevica i Susica dva pajaca koji su generaciju igraca koju necemo jos dugo dugo imati odveli na samo jedno veliko takmicenje, a trebali smo ici na svako dok su ti igraci bili u najboljim godinama. Stoga ne razumijem ovoliku histeriju, i ne mogu da je objassnim drugacije osim po tome sto ej problem sto su ovi iz RSa preuzeli kormilo.
Upravo o tome govorim citavo vrijeme. Po zavrsetku karijere nijednom od nabrojanih nije bilo ispod casti da u trenerske vode uplove iz drugoligaskih i mladih timova, pomocnika u strucnom stabu. Znali su da ce se baviti trenerskim poslom i krenuli su se boriti za svoje mjesto pod suncem. A, nas Sergej bi odmah na klupu repke. Realno, ne ide to tako.harixs je napisao/la: ↑23 jan 2021, 06:24Zar ti treba referenca da vodis ekipu gdje imas 2 profesionalna igraca i fudbalski savez gdje sjede svi osim sportskih radnika? O drzavi i uredzenju ne treba trositi rijeci.japa je napisao/la: ↑22 jan 2021, 22:30Bosnjacima ocito smeta sto je RS struja odabrala selektora pa su sada izvukli iz naftalina legendu Barbareza kojeg gotivim ali koji je pitanje da li ima referencu da vodi mladu reprezentaciju a kamoli a tim. Ne pada mi na pamet da branim ovog bugarina ali smijesno mi je to kako su bivsi vladari saveza B komponente se sada uhvatili ovih legendi koje su sve ove godine drzali na distanci i nisu im dali prismrditi reprezentaciji, sad ih se lafo sjetili. Ovaj bugarin ne moze biti nista losiji trener od Bazdrevica i Susica dva pajaca koji su generaciju igraca koju necemo jos dugo dugo imati odveli na samo jedno veliko takmicenje, a trebali smo ici na svako dok su ti igraci bili u najboljim godinama. Stoga ne razumijem ovoliku histeriju, i ne mogu da je objassnim drugacije osim po tome sto ej problem sto su ovi iz RSa preuzeli kormilo.
Zidan, Rooney, Lampard, Pirlo, Sevcenko...ima ih citava svita, su tu gdje jesu, jer su bili vodze na terenu i neko je prepoznao da bi mogli imati trenerski talenat, a ne zbog njihovih mizernih referenci...