Ljudi ganjaju top 8, gostuju trenutno treceplasiranoj ekipi, Musa tek stigao pa niko normalan mu ne bi sad dao minutazu...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
15.01.2023.
E **** ga.
Pogledajte ovi stručnjaci što ne gledaju Euroleague, samo NBA ...
A u slobodno vrijeme se opusta uz muzicke ikone kao sto su jala i bubaOtelo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:5715.01.2023.
Džanan Musa potpisao je prije nekoliko dana ugovor sa sarajevskim Sparsima.
Nakon dvoipogodišnje avanture u Turskoj Džanan Musa vraća se u rodnu državu, te je potpisao na dvije i pol godine sa bosanskohercegovačkim klubom.
Musa će se uskoro pridružiti novom timu, a danas je poslao poruku svim navijačima Sparsa:
"Uzbuđen sam što sam postao dio ove organizacije. Jedva čekam da dođem u Sarajevo i da se pridružim ekipi. Stižu velike stvari", rekao je Musa.
Inače, bh. košarkaš nastupao je i u NBA ligi gdje je imao predsezonsku fotografiju sa Kevinom Durantom, dok je u Turskoj postao poznat kao "cjepač mreže na treningu".
Tacno tako. Vec vidim kako Micic rola Siakama, polaze preko Townsa, zabija preko ruke Ingrama. De, ba!
Jes al' u qrcu . Gledaj malo obje lige , pa onda piši .BosniaBoston je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:00Nije amaterska, al daleko daleko od NBA. Najbolja el ekipa od najgore nba u seriji gubi 4-1
Pogledao sam dosta el utakmica i znam sta pricambombaysaphire je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:02Jes al' u qrcu . Gledaj malo obje lige , pa onda piši .BosniaBoston je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:00Nije amaterska, al daleko daleko od NBA. Najbolja el ekipa od najgore nba u seriji gubi 4-1
Ti samo NBA pratiš .
Ne mogu ukupno 2 igraca iz ta 2 tima igrati u NBA, a kao borili bi se za PO.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:10Shane Larkin: Efes i Barcelona bi se i u NBA ligi borili za doigravanje
Izjava igracakoji je igrao u NBA, a vi drkajte po tastaturi...
Otelo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:5715.01.2023.
Nakon dvoipogodišnje avanture u Turskoj Džanan Musa vraća se u rodnu državu, te je potpisao na dvije i pol godine sa bosanskohercegovačkim klubom.
Musa će se uskoro pridružiti novom timu, a danas je poslao poruku svim navijačima Sparsa:
"Uzbuđen sam što sam postao dio ove organizacije. Jedva čekam da dođem u Sarajevo i da se pridružim ekipi. Stižu velike stvari", rekao je Musa.
Inače, bh. košarkaš nastupao je i u NBA ligi gdje je imao predsezonsku fotografiju sa Kevinom Durantom, dok je u Turskoj postao poznat kao "cjepač mreže na treningu".
kk koš sejo bukvaOtelo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 19:5715.01.2023.
Isti taj koji je na 20 min imao 5 ppg u nba i nogiran naravno, butthurtFRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:10Shane Larkin: Efes i Barcelona bi se i u NBA ligi borili za doigravanje
Izjava igracakoji je igrao u NBA, a vi drkajte po tastaturi...
Tatum, Brown,Turner,Mitchell, Smart,Walker, Lopez, Barnesa, Middleton, ...TheChief je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:12Ne mogu ukupno 2 igraca iz ta 2 tima igrati u NBA, a kao borili bi se za PO.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑21 jan 2021, 20:10Shane Larkin: Efes i Barcelona bi se i u NBA ligi borili za doigravanje
Izjava igracakoji je igrao u NBA, a vi drkajte po tastaturi...![]()
Trenutno korisnika/ca: mercurial, nebeskasila, Quartararo, sagitarius, StevieG8, TripleThreat i 87 gostiju.