NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
PRODANOVIĆ u zvijezdi
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobar dobar pocetak 2011 sad imamo 3 stjene u odbrani
Simo Kuzmanović, jel na tog misliš??husein veličanstveni je napisao/la:Kuzmanović rodom iz Dervente a igrao za Modriču lijevog bočnog novi je član Zvijezde i dolazi na prozivku 9 januara. Također šanse da se zvijezdi priključi Joco Stokić su 99 %.
-
- Kontakt:
ako je tak kakav je igrac
simo je napadac a ne lijevi bočni ja sad provjerijo sa rodakom iz modrice on ga zna
-
- Kontakt:
dobro to kakav je jel dobar brz
nije on igro u prvih 11 bio dol u modrici sa nikolom i golmanom nasim i moj rodo mi kaze kolko je
sad upoznat da je igro u doboju
sad upoznat da je igro u doboju
-
- Kontakt:
aha slab je po tvojim rjecima
ja bi volio da se varam al vidicemo ako dode ako je bas igro u doboju nije to
neko pojacanje ipak nama trebaju bolji igraci
Realnost je takva da većina klubova ima para i mogućnosti da dovede samo takva pojačanja. Isto važi i za "moju" Drinu.altai je napisao/la:ja bi volio da se varam al vidicemo ako dode ako je bas igro u doboju nije to
-
- Kontakt:
mah da zvjezda ima nekog sponzora iz njemacke ili austrije bilo bi para i satadion bi bio gotov al nema jbg treba jak sponzor
Eh pa to je problem svih klubova u BiH.zmaj gradacac je napisao/la:mah da zvjezda ima nekog sponzora iz njemacke ili austrije bilo bi para i satadion bi bio gotov al nema jbg treba jak sponzor
-
- Kontakt:
pa ja svi imaju neke sponzore al slabi
Ovaj Kuzmanovic(Simo) sto igra u Doboju je napadac... Cisto sumnjam da je on u pitanju!
Simo Kuzmanović je napadač lijevak ima jak šut ali realizacija mu je slaba strana.U Slogi je odigrao par dobri utakmica.ima jakog ćaleta u inostranstvu dolazi iz imućne porodice.
Ako je to taj Simo onda je to po sistemu kao Bedak,sjedice na klupi a neko ce imat korist od toga.
-
- Kontakt:
za Jocu Stokica on je trebao dci al mu gospodin cvitkusic nije dao dorucak...!!!!!!
Zna li neko informaciju da li golman Hadzidjulbic dolazi u Velez??? Nesto se spominjalo u Mostaru neki dan u vezi toga pa i volio znati ako neko ima nekih saznanja da kaze. Hvala
Kako sam neki dan procitao Hadzidjulbic i jos neka 2 igraca su potpisala za Velez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.