Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Glupko play off evropskog takmicenja vise puta iz ove kaljuze od lige,pisete o repki i igracima a repka jedna od najgorih na svijetu reko bi covjek kad pisete o igracima u najmanju ruku da u toj repci igraju Messi i Ronaldo a ne neke ublehe
Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
U 2020 su igrali u svakoj teki 7-8 iz domaceg tabora. Tako od 2018 konstantno domaci 7-8 zato dosta te price kako domaci ne dobijaju sansu.
tata ti glupko!
Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
Jako ozbiljan potez fks, svaka čast.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:35Dobar potez Nama koji je rekao da dok je on glavni u klubu nijedan sarajevski nehljebar vise nece odlucivati u akademiji.
Ne ubi Bgm volio bi da naprave nesto, ali tesko dok je tu Emir Hadzic i dok se ne ulozi jos novca.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:45
Ovaj zna sta je nam licno rekao![]()
Ubi te pasa mrznja prema sarajevu
Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Kamo sreće da akademija izbacuje po 2-3 istinska potencijala po sezoni, niko sretniji od navijača reprezentacije.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.![]()
Wanda vas mora o vlastitom klubu uciti.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:51Ne ubi Bgm volio bi da naprave nesto, ali tesko dok je tu Emir Hadzic i dok se ne ulozi jos novca.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:45
Ovaj zna sta je nam licno rekao![]()
Ubi te pasa mrznja prema sarajevu
To je istina covjek je upoznat sa svim kriminalom u akademiji FKS i preko Ken Choo je nasao ovog Talijana i doveo ga da vodi akademiju.
Pa šta ćeš onda ovdje moj Zagore?zagor1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:52Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Kamo sreće da akademija izbacuje po 2-3 istinska potencijala po sezoni, niko sretniji od navijača reprezentacije.
Da li ćemo dočekat dan da navijači FKS ne daju igrača u reprezentaciju, da se ne povrijedi, a da se mi sa njima svađamo i tražimo da ga puste.![]()
Pisem o Amaru nasem bivsem igracu tj citam bljuvotine koje pisete. Nemoj se ti brinut za HZ svakako to smece od repke ne pratimo gdje igraju razne seljacine sto nisu znale dvije rijeci naseg jezika i kojima je sve prece od BH pa dodju kao da igraju za nas jer nisu mogli nigdje drugoDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:56Pa šta ćeš onda ovdje moj Zagore?zagor1987 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:52Sto se mene tice daj Boze da ni jedan nas igrac ne pridje ni blizu repciDrFilgud je napisao/la: ↑21 jan 2021, 13:49Ovi likovi su isuviše ograničeni da shvate da većina kritičaraovdje ne mrzi Sarajevo, nego mrzi nekvalitet, amaterizam i lopovluk.
Idi sa Čikom i hordama zla na podforum FKS i diskutujte.
Ne znam, ali Ken Choo ima veza preko Patricka Bastianellija u Italiji, a PB ima jaku skauting ekipu, tako da vjerujem da je dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.