Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Amar Rahmanović
Vjerujem Husari 100%, da su dobili sličan iznos misliš da ne bi trubili o tome u medijima? Čitavo vrijeme su šutili.
Ali eto, nebitno u šta vjeruješ, zamazali su narodu oči i hajmo dalje.
Ali eto, nebitno u šta vjeruješ, zamazali su narodu oči i hajmo dalje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali kako Skaljo odma stavi da je 300 000. Kao onda kad smo o Mujakicu raspravljali gdje su mu belgijanci na transfermarktu skinuli iznos transfera 1,1 miion i on odma nakon te rasprave ovdje otisao tamo postaviti opet 1,1.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:3740.000 eura, to ti je tacan iznos 100%, ali se ne iznosi zbog linca na Emira Hadzica.Maestro je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:21Wanda znas ti iznos transfera?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:15Najjaca stvar sto niko nije izasao sa oficijelnom cifrom u javnost, ali to nije sprijecilo Skalju da se bruka na Transfermarktu.![]()
Tan prebacio pare Tanu.

Spahic98
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam sto se tice iznosa transfera nista, ali recimo da je 40.000e.
Zar bi Sarajevo njega pustilo za 40.000 ili ga imalo do kraja sezone u timu i onda ga ili pustilo ili produzilo ugovor?
Nema mi logike da je toliko mala cifra.
Zar bi Sarajevo njega pustilo za 40.000 ili ga imalo do kraja sezone u timu i onda ga ili pustilo ili produzilo ugovor?
Nema mi logike da je toliko mala cifra.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
normalno da ne bi, al' ti i dalje idiote s ove teme citaj

To znači da su pare podjelili prema menadzeru, investori i kod kluba gdje je prvi put potpisao profesionalski ugovor, da bi na kraju samo 40'000€ završilo na kontu od FK Sarajeva. Da budem iskren vjerujem Wande jer mi samo znamo koliko je ukupna šifra od transfera, a ne koliko su na kraju svima podjeliliMaestro je napisao/la: ↑20 jan 2021, 20:16Ali kako Skaljo odma stavi da je 300 000. Kao onda kad smo o Mujakicu raspravljali gdje su mu belgijanci na transfermarktu skinuli iznos transfera 1,1 miion i on odma nakon te rasprave ovdje otisao tamo postaviti opet 1,1.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:3740.000 eura, to ti je tacan iznos 100%, ali se ne iznosi zbog linca na Emira Hadzica.![]()
Tan prebacio pare Tanu.
Spahic98![]()
Gdje god se propali menađer Husara nije ugradio bar za kesicu bombona tad slijedi omalovazavanje i pljuvanje igrace.Rahmanovic nije klasa od igraca al svakako mu sretno u novom klubu i obavezno nek posalje Husari cenera da se malo obuzda 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Husara nek prvo nauči osnove pravopisa, pa nek se onda igra menadžera. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje ce se ugraditi. Svi ga ****. Sad je baja po prvoj Federalnoj i prvoj RS
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kako se pale ljubimci Emira Hadzica, ali sta cu vam ja nisam ja kriv sto znam istinu i imam poznanstva.
Vas Hadzija ce biti jos max godinu i po na poziciji i slijedi mu noga, pogotovo zbog hinjaluka koji doticni prosipa i radi kao najveca pi.zda.
Druga stvar je sto ovdje ima bolesnih ljudi koji ne poznaju osnove fudbala i smatraju da mogu dobiti 300.000 eura za ispodprosjecnog igraca u evropskim okvirima koji je u zadnjih 6 mjeseci ugovora.
Vas Hadzija ce biti jos max godinu i po na poziciji i slijedi mu noga, pogotovo zbog hinjaluka koji doticni prosipa i radi kao najveca pi.zda.
Druga stvar je sto ovdje ima bolesnih ljudi koji ne poznaju osnove fudbala i smatraju da mogu dobiti 300.000 eura za ispodprosjecnog igraca u evropskim okvirima koji je u zadnjih 6 mjeseci ugovora.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zar se lozi neko na pricu ovog debila?
hahaha
hahaha
U Konyi mu se vec klanjaju, trener mu je dao sve ovlasti u ekipi a sa predsjednikom je sinoc bio na veceri.
Svakog dana si sve više naporan i dosadan.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Raha će prekucati igricu u Konyasporu,i nijedan nas igrač nije ovako dočekan,kao Amar jer su ljudi vidjeli u njemu da je kapitalac naspram onog što već imaju u ekipi.. Što ne mogu ovih supljaka od Uskotracnica i ostalih klubova koji nešto pokušavaju reći a ne znaju šta da kažu. Otišao je Raha doci ce još bolji i tako u krug sve, dugo je tu bio doslo bi Do zasicenja tako da je ovo ok nešto ismijavaju cifru od 590 hiljada maraka plus procenat od iduce prodaje. I opet se nadje nešto šaliti i gluposti pričati.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 21 jan 2021, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Iznenadices se za vikend kad vidis ko ce oko ruke nositi traku u duelu protiv Antalije.
Razvaliće u Konyi ko što je potpiso za Betis, ko što su na njemu uzeli milione, ko što je oduševio u reprezentaciji, ko što će Tatar u Sevillu...laži,laži,laži i valjanje u blatu.
Samo nastavite, tu vam je i mjesto
Samo nastavite, tu vam je i mjesto

- feniksptica
- Kontakt:
Ako kakav smrtni slucaj bude i obiljeze ga crnom trakom ne sumnjam da ce i on ispostovat. U pravu si sto se toga tice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rekose levati da je otisao za 40 milja hahah kakve ublehe malo je reciRule_hz je napisao/la: ↑21 jan 2021, 10:20Raha će prekucati igricu u Konyasporu,i nijedan nas igrač nije ovako dočekan,kao Amar jer su ljudi vidjeli u njemu da je kapitalac naspram onog što već imaju u ekipi.. Što ne mogu ovih supljaka od Uskotracnica i ostalih klubova koji nešto pokušavaju reći a ne znaju šta da kažu. Otišao je Raha doci ce još bolji i tako u krug sve, dugo je tu bio doslo bi Do zasicenja tako da je ovo ok nešto ismijavaju cifru od 590 hiljada maraka plus procenat od iduce prodaje. I opet se nadje nešto šaliti i gluposti pričati.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, denza, jasmin10, Normus90, perun, tuzlanskinacin i 53 gosta.