Može igrati sve pozicije pa prošle sezone je imao takvu ulogu i odveo vas do finala LPgeronimo je napisao/la:Malo se zezn'o kada je rekao da može igrati sve pozicije u napadu. Ili i on misli (kao šećer) da Arjen može igrati 10-u ili polušpica?Omerbavarac je napisao/la: Krajnji odgovor je bio Arjen Robben!![]()
![]()
Ima tu svega, prelazni rok je tek počeo.
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /27380.php
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Svi pricaju dolasku Gustava i "nekom" ofanzivcu,ja bih volio kad bi ovo za Torresa bilo tacno,ali mislim da je omer u pravu,to je za novinare malo da pricaju,a ono Robben ce se samo pridruzit ekipi,dok su svi zaboravili na stopera.
Gustavo moze igrat i zadnjeg veznog,a i lijevog beka,ali nama treba stoper.
Ako,ne d'o Bog,dodje do povrede Brene ili Tyme,vidicete kad Bommela stavi na poziciju stopera xD
I kada se Badstuber uopste vraca ?
Gustavo moze igrat i zadnjeg veznog,a i lijevog beka,ali nama treba stoper.
Ako,ne d'o Bog,dodje do povrede Brene ili Tyme,vidicete kad Bommela stavi na poziciju stopera xD
I kada se Badstuber uopste vraca ?
#miasanmia
Sa Gustavom ste pokrili vezu..
Kako bi vama dobro dosao igrac tipa Vermalena ili Carvalha,,
Jedan rutiner u odbrani koji nije sklon greskama..
Sa Badstuberom bi cinio dobar stoperski par, sa potencijalom da postane odlican.. Sve zavisno od slaganja i uigranosti kasnije..
I jos lijevi bek i imate extra ekipu..
Inace Bayern mi je bio antipatican klub, sve do dolaska Arjena..
Kako bi vama dobro dosao igrac tipa Vermalena ili Carvalha,,
Jedan rutiner u odbrani koji nije sklon greskama..
Sa Badstuberom bi cinio dobar stoperski par, sa potencijalom da postane odlican.. Sve zavisno od slaganja i uigranosti kasnije..
I jos lijevi bek i imate extra ekipu..
Inace Bayern mi je bio antipatican klub, sve do dolaska Arjena..
Joj ljudi jos jedan extra stoper da se dovede i stvarno bi bili dobri na svim pozicijama i konkurenti na svim frontovima a i zamjene imamo solidne 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Truba je spreman. Otputovao je u Katar na pripreme i ocekuje se u pocetnoj postavi protiv Vukova za dvije sedmice.schweinsteiger je napisao/la: I kada se Badstuber uopste vraca ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nakon sto je van gaal ovo izjavio poslije je rummenige novinarima rekao da se radi o arjenu robbenu....cini mi se da se ovde radi o igranju gluhi telefona izmedju van gaala i uprave....mislim da je konfuzija postala posebno veca nakon sto je hoeness napustio poziciju managera i gero je cini mi se upravu kada kaze da nerlinger i rummenige i nisu neki fantastican spoj
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Rumenigge: Nećemo više nikoga dovoditi u januaru.
kaze gazda se smo se previse potrosili za ovaj prelazni rok puno brate kostao luis gustavo nema se jbg sta ce mo recesija kriza,,,jedva skupili i ovih velikih 15 milki ,,,,malo ironije,,,HALLO RUMENI a debilana u odbrani majko mila

kaze gazda se smo se previse potrosili za ovaj prelazni rok puno brate kostao luis gustavo nema se jbg sta ce mo recesija kriza,,,jedva skupili i ovih velikih 15 milki ,,,,malo ironije,,,HALLO RUMENI a debilana u odbrani majko mila

VOLIM BAYERN
- el-fighter
- Kontakt:
Opet nas izradise za beka.......isakovich je napisao/la:Rumenigge: Nećemo više nikoga dovoditi u januaru.
kaze gazda se smo se previse potrosili za ovaj prelazni rok puno brate kostao luis gustavo nema se jbg sta ce mo recesija kriza,,,jedva skupili i ovih velikih 15 milki ,,,,malo ironije,,,HALLO RUMENI a debilana u odbrani majko mila![]()
![]()
![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bayern4ever
- Kontakt:
Nisu , Gustavo ce igrati beka Mvb ce ostati na svojoj poziciji.el-fighter je napisao/la:Opet nas izradise za beka.......
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
nema veze, mnogo smo jaki

nadam se da ce kroos ili timo igrati umjesto bomela.
ustvari, najbolje bi bilo kada bi bomel otisao put volfsa ili nekog drugog kluba

nadam se da ce kroos ili timo igrati umjesto bomela.
ustvari, najbolje bi bilo kada bi bomel otisao put volfsa ili nekog drugog kluba

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
Što će nam više iko. Samo neka se riješe ovih 5-6 koji nam iz mjeseca u mjesec plate uzimaju
, a koristi od njih nikakve, i ja zadovoljan. Bommelu pod hitno pokazati izlazna vrata. Taj nam više od pomoći ne može biti.

Luis Van Gaal "Ove sedmice dolazi novi ofanzivac" igrači koji se spominju Van Persie,Kuyt,Bendtner,Dzeko i naravno Torres,,uglavnom znace se za sedam dana..Butko izjavio da ide u pemziju u slucaju dolaska Neuera..a za Miru se interesuje Jose Murinho...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma to za novog ofanzivca je bila sala i mislilo se na Robbena....Saurman je napisao/la:Luis Van Gaal "Ove sedmice dolazi novi ofanzivac" igrači koji se spominju Van Persie,Kuyt,Bendtner,Dzeko i naravno Torres,,uglavnom znace se za sedam dana..Butko izjavio da ide u pemziju u slucaju dolaska Neuera..a za Miru se interesuje Jose Murinho...

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
joj ja cu zbog Bayernove uprave definitivno prestat navijat za njih, toliko me nerviraju 

Volim te Zeljo!!!
Ne kvari mi ugođaj - Torres u crveno bijelom dresu s devetkom na leđima...van gall je napisao/la:Ma to za novog ofanzivca je bila sala i mislilo se na Robbena....Saurman je napisao/la:Luis Van Gaal "Ove sedmice dolazi novi ofanzivac" igrači koji se spominju Van Persie,Kuyt,Bendtner,Dzeko i naravno Torres,,uglavnom znace se za sedam dana..Butko izjavio da ide u pemziju u slucaju dolaska Neuera..a za Miru se interesuje Jose Murinho...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako je Sejozlatandr je napisao/la:joj ja cu zbog Bayernove uprave definitivno prestat navijat za njih, toliko me nerviraju

Hajmo naći novo utočište....meni Real ne izgleda loše.

I ova Barca je u zadnje vrijeme veoma izdašna, pa mogli bi i nju ufatiti na brzaka.
....a tek City

Vom Jäger zum Gejagten
to sa Torresom i devetkom mozes samo mastati nece covjek nigdje a pogotovo ne u bundesliguSaurman je napisao/la:Ne kvari mi ugođaj - Torres u crveno bijelom dresu s devetkom na leđima...van gall je napisao/la:Ma to za novog ofanzivca je bila sala i mislilo se na Robbena....Saurman je napisao/la:Luis Van Gaal "Ove sedmice dolazi novi ofanzivac" igrači koji se spominju Van Persie,Kuyt,Bendtner,Dzeko i naravno Torres,,uglavnom znace se za sedam dana..Butko izjavio da ide u pemziju u slucaju dolaska Neuera..a za Miru se interesuje Jose Murinho...

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vec je on u jednom takvom dresu. Samo posebnoSaurman je napisao/la:Ne kvari mi ugođaj - Torres u crveno bijelom dresu s devetkom na leđima...van gall je napisao/la:Ma to za novog ofanzivca je bila sala i mislilo se na Robbena....Saurman je napisao/la:Luis Van Gaal "Ove sedmice dolazi novi ofanzivac" igrači koji se spominju Van Persie,Kuyt,Bendtner,Dzeko i naravno Torres,,uglavnom znace se za sedam dana..Butko izjavio da ide u pemziju u slucaju dolaska Neuera..a za Miru se interesuje Jose Murinho...

Covjek je milion puta rekao da je zadovoljan u Liverpool i vec na pocetku sezone zapecatio
usta velikanima koji su ga zeljeli u svojim redovima, tako da od njegovo prelaska sigurno nema nista.
Do 2014. a onda produzenje ili povratak u Madrid ( Atletico ).
@ geronimo, ne prodajite se za pare. Imate nesto sto bi ti timovi pozeljeli, ne vjerujem da ce te to
tako olahko predati milionima.
- bayern4ever
- Kontakt:
Ne treba nam niko,Bayern is going to become a new champions league winner ,this is our year!!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma zezaju naravnoOTNYS_YNWA je napisao/la:@ geronimo, ne prodajite se za pare. Imate nesto sto bi ti timovi pozeljeli, ne vjerujem da ce te to
tako olahko predati milionima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.