English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
United neće završiti u top4
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pep sa sudijama ko i Fergie 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
X situacija ovog tipa je dosad svirano kao offside, i sad nije ????akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 20:58Jer je Mings ostvario posjed nad loptom, to se smatra "novom akcijom" i protivnicki igrac ima pravo startati na loptu, makar i iz ofsajda, iako Rodri vise nije ni bio u ofsajdu kad je oduzeo loptuAlanSmith14 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 20:53Može li neko od ovih koji znaju pravila objasniti zašto ovo aktiviranje iz ofsajda nije suđeno kao ofsajd?
Daj ba, pustinjari misle da sve mogu kupiti novcem, i to da im ne svira offside.
CPOJ
I ja se cesto pitam kako nesto moze biti penal
Kako je Arteta počeo da hendla, možda nam i Evropska liga visi o koncu
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Villa definitivno druga najbolje ekipa u ligi. Defintitivno. Vidjelo se zasto su i druga najbolja odbrana lige.
Mings osim one greske je izblokirao sve zivo.
Mings osim one greske je izblokirao sve zivo.
4-IN-A-ROW
Ja sam mislio da su bolji, mogli su sa petardom zavrsiti da je napad Citya bio pri sebi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
šta si ti u stanju napisati mislim da se i tastatura frapiraRomagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:45Grealish igrač od 30M max i to je upitno. A Sterling se raspada.
Samo Sloboda | COYG
Navijac kluba kojeg predvodi Di Matteo.
4-IN-A-ROW
Ja kamere i qurca sta je ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj komentatora navijaca Uniteda
Bas ocigledno da nema ofsajda

Bas ocigledno da nema ofsajda
Umjesto 0:3 zavrsit ce 1:3. Tako je kad si ofanzivna ekipa, moras primati.
- Chapman1886
- Kontakt:
Kolika razlika u tempu utakmice u odnosu na City Villa, a isto tako onaj komentator je dvajs puta bolji od ovog.
Fulham ne zasluzuje da ispadne, igraju pozitivan fudbal
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ole igra sexy, napadački fudbal. Vjeujem da će preokrenuti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Ne gledam utakmicu al po rezultatu se vidi da nije bilo penala na utakmici
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.