Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:36Mašala. E, ovo je već odlično obzirom na okolnosti.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:35https://www.transfermarkt.com.tr/amar-r ... ler/166086
Eto ga brate.![]()
![]()
Prosjaci 1946svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:12Pitari potpisali sporazum sa Gradom Sarajeva o finansijskoj pomoci Grada Sarajeva F.K.Sarajevo
Pa jel moguce ovo
![]()
Ide po onom...svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:12Pitari potpisali sporazum sa Gradom Sarajeva o finansijskoj pomoci Grada Sarajeva F.K.Sarajevo
Pa jel moguce ovo
![]()
Razlika je u tome sto nama Grad Sarajevo dodje na adresu i zeli da nam da pare, zato sto predstavljamo u lijepom svjetlu grad i drzavu i nosimo ime grada, a ne idemo mi njima da prosimo. E to je razlika pasha moj ignorantni.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:12Pitari potpisali sporazum sa Gradom Sarajeva o finansijskoj pomoci Grada Sarajeva F.K.Sarajevo
Pa jel moguce ovo
![]()
Haha, ali fakat. Profesionalni fudbalski klub, **** ti zivot, u dvorani treniraju. Ali sta ces, valja platit pripreme, neeeema, neeejma, vjetar odnio...
svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:12Pitari potpisali sporazum sa Gradom Sarajeva o finansijskoj pomoci Grada Sarajeva F.K.Sarajevo
Pa jel moguce ovo
![]()
Ogroman je uspjeh, oni ako prezive, budu jaci. Valjda ce mjenjati statut. Ovo da bez financijske odgovornosti upravljaju i nije lose za njih, ali Zeljeznicar kao klub koji ima i europsku proslost, da onakve uvjete za djecu imaju u 21 stoljecu, sprdnja, zaseocki klub. Neka cizme gumene u fun shop nabave i kolo. Omladinski pogon od odlaska Dogana je dno, adnje smece, a to se vidi i po dolascima. Osim bolesne igrace dovodi.
Sabra sa Skakom u Vijecnici potpisujeStroj1946 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 20:12Razlika je u tome sto nama Grad Sarajevo dodje na adresu i zeli da nam da pare, zato sto predstavljamo u lijepom svjetlu grad i drzavu i nosimo ime grada, a ne idemo mi njima da prosimo. E to je razlika pasha moj ignorantni.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:12Pitari potpisali sporazum sa Gradom Sarajeva o finansijskoj pomoci Grada Sarajeva F.K.Sarajevo
Pa jel moguce ovo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.