Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Sretno majstore. Vjerovatno je trenutno za prve postave reprezentacije. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I sica je zarada kad znas da ce se dogodine vratit' gratis ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
sta kaze onaj iz konje..
ovo je poklon treneru...covjek bio ozbiljan, dobili ga dzaba:-)
ovo je poklon treneru...covjek bio ozbiljan, dobili ga dzaba:-)
- invincible1921
- Kontakt:
Da to i kazem ...nisam ni mislio da ce u city oticforgempp je napisao/la: ↑19 jan 2021, 21:56Ne u smislu potencijal na napravi karijeru u liga 5, ali npr on sad ima 26 godina i ako se bude bas dobro pokazao u Konyi vrlo lahko moze dobit jos jedan bas dobar ugovor u karijeri, ja bih ga licno volio vidjet u nekom turskom velikanu, ali otom potomharden je napisao/la: ↑19 jan 2021, 21:29Potencijalinvincible1921 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:31Rahmanovic je veliki potencijal...ne bas Dzeko al sigurno neko ko bi mogao bit standardni reprezntativac. Bolje bi mozda bilo da nije Turska al haj
Sarajevo ce bit oslabljeno dosta al to ide nama u prilog![]()
26 godina.![]()

=\_1921_/=
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:30Sarajevo dobilo 40.000€, Konyi se nije zurilo, ali zbog stanja na tabeli i Rahmanovicevih zasluga u FKS prihvatili su tu cifru, na ljeto bi otisao dzaba.
https://www.transfermarkt.com.tr/amar-r ... ler/166086Wandelanoite je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:58Trazili su 250.000€, ljudi se nasmijali i rekli im da se uozbilje, kad su vidjeli da Rahmanovic nece produziti i da ce otici dzaba na ljeto u Konyu, uzeli su sto su uzeli.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Hahahahah kakva bolest, Skaljo ne brukaj se brisi ovo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ja sam za sve kriv. 

- feniksptica
- Kontakt:
Tvoj je TM, sam sve uredjujes. Boli te, ima se moze se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije ga stid, lafo menadžer. 40 hiljada.feniksptica je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:00Tvoj je TM, sam sve uredjujes. Boli te, ima se moze se

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
sretno ti momcino u drugoj turskoj ligi transfer snova
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Izvini htieo sam napisati Nedim Hadzic iz Mladost DKGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:11Mozda i hocemo, transfer rok kod nas tek od 5 februara krece, pa eto..

Skaljo je gazda transfermarkta! 

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 20 jan 2021, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Najjaca stvar sto niko nije izasao sa oficijelnom cifrom u javnost, ali to nije sprijecilo Skalju da se bruka na Transfermarktu.
MES QUE UN CLUB!
Wanda znas ti iznos transfera?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:15Najjaca stvar sto niko nije izasao sa oficijelnom cifrom u javnost, ali to nije sprijecilo Skalju da se bruka na Transfermarktu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prvo ja nisam nista stavio. drugo ti kazes da se neko bruka? TI ? koji kaze 40.000 cijena ali medije lazu zbog Sarajeva?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:15Najjaca stvar sto niko nije izasao sa oficijelnom cifrom u javnost, ali to nije sprijecilo Skalju da se bruka na Transfermarktu.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Škaljin integritet je hajmo reći,
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Berlinska je to skola.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
40.000 eura, to ti je tacan iznos 100%, ali se ne iznosi zbog linca na Emira Hadzica.Maestro je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:21Wanda znas ti iznos transfera?Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jan 2021, 19:15Najjaca stvar sto niko nije izasao sa oficijelnom cifrom u javnost, ali to nije sprijecilo Skalju da se bruka na Transfermarktu.

MES QUE UN CLUB!
koliko naivan moraš biti da vjeruješ da je Raha napustio Sarajevo za 40 000 eura hahahahahahahaha.
Maestro poznatiji kao Samso opet postavlja klix linkove...
Maestro poznatiji kao Samso opet postavlja klix linkove...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, Proximic i 28 gostiju.