Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Miljacka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 15:11

dejavu je napisao/la:
20 jan 2021, 15:04
Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 14:58
dejavu je napisao/la:
20 jan 2021, 14:51

hahahahahahahahahaha
@fudbalfudbal

Upravo o ovome pricam. Zamisli koliko su nesretni da ih uspije razveseliti to sto nismo Rahmanovica prodali za milion, pet mjeseci prije isteka ugovora. Dok se za to vrijeme oni pojacavaju iz Gorazda i slicnih velikana i prodaju igrace u istu tu ligu samo nizi rang. Predobro :thumbup:
vidi tetkice cc
sad kad hadzija dovede nekog iz lige petice sjebat ces se
Jesam li sta slagao? :tralala:
Jos ovo sve od dva strumfa koje uz jos jednog najvise cijenim ovdje... :nedam:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 20 jan 2021, 15:15

Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 15:11
dejavu je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

@fudbalfudbal

Upravo o ovome pricam. Zamisli koliko su nesretni da ih uspije razveseliti to sto nismo Rahmanovica prodali za milion, pet mjeseci prije isteka ugovora. Dok se za to vrijeme oni pojacavaju iz Gorazda i slicnih velikana i prodaju igrace u istu tu ligu samo nizi rang. Predobro :thumbup:
vidi tetkice cc
Docekali svojih pet minuta. :rol:

Idemo Hadzija! Cujem postajete bosanski Wolves. :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jan 2021, 15:18

Neka momci, nemojte ih zayebavat, oni su prvaci.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 15:18

wolfie je napisao/la:
20 jan 2021, 15:15
Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:

vidi tetkice cc
Docekali svojih pet minuta. :rol:

Idemo Hadzija! Cujem postajete bosanski Wolves. :kafa:
Samo bh. Dinamo dolazi u obzir :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 15:20

Baader je napisao/la:
20 jan 2021, 15:18
I vi ste, al' Federacije :beba:

Dobri u dobru
Zli u zlu

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 jan 2021, 15:21

Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

@fudbalfudbal

vidi tetkice cc
jedna od jacih zajebancija ovdje sto sam vidio kao npr i ona jokerova od neki dan za ballon dor :rol:

vazda za dobru zajebanciju, a ne iskompleksiranu pricu koji tvoji ovdje vode mjesecima :D ne mogu da se vidim u toj situaciju da svaki dan pisem o Sarajevu, da ste u ne znam kakvim problemima
ako sta zelim da procitam oko Zelje prvo udjem ovdje ovi tvoji vec sve znaju :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2021, 15:22

Baader je napisao/la:
20 jan 2021, 15:18
Sta bolan kazes hahahaahahahahahahahaha

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2021, 15:24

Molim moju bracu pitare da ne zajhebajete manje klubove iz lige jer se moraju osloniti na nase otpatke iz Akademije i nase bivse igrace, nemaju svoj omladinski pogon, nemaju uslove ni finansije, nasa svakodnevnica je njima plan za 10 godina....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 15:32

dejavu je napisao/la:
20 jan 2021, 15:21
Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:

vidi tetkice cc
jedna od jacih zajebancija ovdje sto sam vidio kao npr i ona jokerova od neki dan za ballon dor :rol:

vazda za dobru zajebanciju, a ne iskompleksiranu pricu koji tvoji ovdje vode mjesecima :D ne mogu da se vidim u toj situaciju da svaki dan pisem o Sarajevu, da ste u ne znam kakvim problemima
ako sta zelim da procitam oko Zelje prvo udjem ovdje ovi tvoji vec sve znaju :rol:
Svakako, ali kako mi nije logicno da vi ismijavate nase transfere (koji su kako god okrenes bolji i unosniji od vasih), isto tako mi je neshvatljivo da ja vas sprdam za neki segment u kojem ste bolji od nas. Isto kao da ja sada sprdam stadion Grbavicu i govorim kako je isti bezveze i kita od stadiona dok mi igramo na oronulom Kosevu. Samo to :D

Dobri u dobru
Zli u zlu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2021, 15:35

killafrommanilla je napisao/la:
20 jan 2021, 14:53
Beduin je napisao/la:
20 jan 2021, 14:41
Meni je drago da se prodaju igraci sve cesce u nasoj ligi, da se skrece paznja u tom segmentu, kamo srece da ti igraci malo ozbiljnije pristupe fudbalu i treninzima kad vec dobiju priliku da napreduju, te zelji da se nametnu, dokazu da vrijede i na taj nacin podignu cijenu nasoj ligi i buducim transferima.
E to nikad necu razumiti, taj nas bezobrazluk i qurcobolju cim odes vani i dobijes nesto bolju platu, po defaultu nazazuju nasi igraci, to nikakve zelje da napreduju, a nijr da nismo talentovana nacija, samo sto nemamo uslove.
Ocekuj attack na Secerbegovica, Fukare, Sulju, Imamovica, Ditu jer ko si ti na temi Premijer Liga Opcenito da pricas o transferima boze me oprosti
Klasika za pojedince. Ionako ovdje odavno nema zdrave komunikacije, diskusije, jer obitava par debila i djecurlije koji sve dozivljavaju kao direktan napad na omiljeni im klub i ti onda tu ne mozes ni o cemu komentarisati.
Volim se i ja zaj3bavati, ali nikako da to prelazi u hronicno stanje kao ova glupa, monotona, jednolicna prepucavanja na relaciji Zeljo-Sarajevo gdje uvijek par smaraca unistavaju temu i onda jednostavno si pronudjen da se povuces ili u inat podj3bajes sve i svakoga jer znas da ionako ne razumiju drugaciji nacin. Hvala ADMINU koji ovo i dalje trpi, da nemas makar 1 temu na kojoj normalna raja moze diskutovati, razmijeniti misljenja bez vrijedjanja i omalovazavanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 20 jan 2021, 15:37

FKS dominira ovom ligom, niko im nije blizu zaista.

Bit će potreban totalni igrački kolaps da se stvari vrate u ravnotežu.

Neosporiva je činjenica da FKS kao klub napreduje, postavlja se pitanje da li su prevazišli okvir mahalskog kluba?

Po mom mišljenju dok se ne riješe Emira Hadžića, FKS je još uvijek ispodprosječnog regionalnog nivoa.

Dokaz da nisu toliko finansijski nadmoćni kako se predstavljaju je činjenica da se još uvijek igraju ganje sa Turskim cvajtašem Irfanom Hadžićem i još uvijek se igraju mačke i miša sa drugim Hadžićem, Nedimom.

Prijeko potreban napadač je na cekanju a do jučer su forumski hordaši pričali priče kako Rahmanovića treba u Partizan za milion eura. Slijedi odlazak Tatara za ništa, a Emirovi sendvičari su tu da brane svaku manju kritiku koja se postavi ovdje na forumu.

Kako se apetiti povećavaju tako i paranoja i mašta hordaškim korpusom.

Samo da pohvalim dovođenje stručnjaka iz Fiorentine, mislim da je to jedan od bitnijih koraka ka napretku.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jan 2021, 15:45

Kakva finansijska nadmoć kad uglavnom dovodiš igrače za dž?
Odvaditi malo, nismo mi još ništa.
Jesmo za ovu ligu postavili neke standarde, međutim kad se gleda šira slika, ima tu još puno prostora.
Naravno nije sve ni do nas, ali ono što jeste, treba raditi na tome.
Koševo Zapad

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jan 2021, 15:47

Joj Rahmana, i nakon sto je otisao i dalje su ostale traume kod protivnika :rol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2021, 15:50

Problem broj 1. Zakon o sportu.

Toje kocnicar 99% u nasem slucaju. Vlasnik ne moze da ulozi vece novce a to je po automatizmu odmah umanjivanje sansi za 50% da se napravi uspjeh u evropi.

Problem broj 2. Savez

Ne zele da se trude da dignu ligu na visi nivo, jer sjede sve lopov do lopova.

Problem broj 3. Amaterski i neiskusan pristup fudbalu

Nemamo strucnih ljudi u fudbalu domacem

Dok se to ne regulise, nema naprijed, zato nam je tako od 1997 pa do dana danasnjeg

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 20 jan 2021, 16:01

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
20 jan 2021, 15:37

Neosporiva je činjenica da FKS kao klub napreduje, postavlja se pitanje da li su prevazišli okvir mahalskog kluba?

Po mom mišljenju dok se ne riješe Emira Hadžića, FKS je još uvijek ispodprosječnog regionalnog nivoa.

Dokaz da nisu toliko finansijski nadmoćni kako se predstavljaju je činjenica da se još uvijek igraju ganje sa Turskim cvajtašem Irfanom Hadžićem i još uvijek se igraju mačke i miša sa drugim Hadžićem, Nedimom.

Prijeko potreban napadač je na cekanju a do jučer su forumski hordaši pričali priče kako Rahmanovića treba u Partizan za milion eura. Slijedi odlazak Tatara za ništa, a Emirovi sendvičari su tu da brane svaku manju kritiku koja se postavi ovdje na forumu.

Samo da pohvalim dovođenje stručnjaka iz Fiorentine, mislim da je to jedan od bitnijih koraka ka napretku.
Navrati na temu FKS, samo još tu nisi.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 20 jan 2021, 16:02

Beduin je napisao/la:
20 jan 2021, 15:35
Klasika za pojedince. Ionako ovdje odavno nema zdrave komunikacije, diskusije, jer obitava par debila i djecurlije koji sve dozivljavaju kao direktan napad na omiljeni im klub i ti onda tu ne mozes ni o cemu komentarisati.
Volim se i ja zaj3bavati, ali nikako da to prelazi u hronicno stanje kao ova glupa, monotona, jednolicna prepucavanja na relaciji Zeljo-Sarajevo gdje uvijek par smaraca unistavaju temu i onda jednostavno si pronudjen da se povuces ili u inat podj3bajes sve i svakoga jer znas da ionako ne razumiju drugaciji nacin. Hvala ADMINU koji ovo i dalje trpi, da nemas makar 1 temu na kojoj normalna raja moze diskutovati, razmijeniti misljenja bez vrijedjanja i omalovazavanja.
Ovaj forum je davno qarina postao. Od svake teme se smijurija napravila, sadržaj je odavno prestao biti bitan, bitni su samo klikovi. Razmjena mišljenja, razmišljanja, priznati da je neko drugi informiraniji, više znanja o nekoj temi ima - nikad.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 jan 2021, 16:10

slika

Taman ih ostalo za bajramskog turnira 🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2021, 16:13

tm01hzne je napisao/la:
20 jan 2021, 16:01

Navrati na temu FKS, samo još tu nisi.
Eh da si clan mogao bi vidjet sta se sprema, ovako jbg samo nagadja :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 jan 2021, 16:19

Sto si stavio svoju sliku na avatar ako je forum anoniman?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

komshija
Kontakt:

Post Postao/la komshija » 20 jan 2021, 16:33

Ogranak grupe iz Tz fukare Sa 2020
LjoZee je napisao/la:
20 jan 2021, 14:00
Hehehe, evo nam pulena.

slika
slika
slika
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.