Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jan 2021, 14:09

HordasOdMalena je napisao/la:
20 jan 2021, 14:01
A što je to čudno prodati igrača pola godine prije ugovora za relativno finu cifru? Pa komšije prodale Krpića (230 hiljada eura), Hajdarevića, mi Stanojevića (po transfermarktu 200 hiljada eura), sada Rahmanovića.

Jedan Liverpool kupi igrača za 30 miliona eura pola godine prije isteka ugovora. Jesu levati, bolje bi im bilo da su sačekali.
Apsolutno, posebno jer je isto interesovanje bilo za Thiaga i za Rahmanovica.

Ja sam samo rekao da mi to nerealno zvuci, a to sto su se idioti upalili i poceli o Mulicu, o naglasku, o Vrapcicima, i o svakakvim glupostima umjesto normalne diskusije, nije moj problem.

Vrijeme ce pokazati za koliko se prodao, samo se ne blamirajte vise s nebulozama i vrijedjanjima (pritom ne mislim na tebe, nego klaunove iznad)
zagore os da ti sredim da obletis mulicu glavic malo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jan 2021, 14:13

killafrommanilla je napisao/la:
20 jan 2021, 14:09
A što je to čudno prodati igrača pola godine prije ugovora za relativno finu cifru? Pa komšije prodale Krpića (230 hiljada eura), Hajdarevića, mi Stanojevića (po transfermarktu 200 hiljada eura), sada Rahmanovića.

Jedan Liverpool kupi igrača za 30 miliona eura pola godine prije isteka ugovora. Jesu levati, bolje bi im bilo da su sačekali.

Ja sam samo rekao da mi to nerealno zvuci, a to sto su se idioti upalili i poceli o Mulicu, o naglasku, o Vrapcicima, i o svakakvim glupostima umjesto normalne diskusije, nije moj problem.

Vrijeme ce pokazati za koliko se prodao, samo se ne blamirajte vise s nebulozama i vrijedjanjima (pritom ne mislim na tebe, nego klaunove iznad)
Ti si ga Rahmanu vec obletio a ako ti je zelja mozes i meni

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jan 2021, 14:16

Ali odmah Mulić, kasete, Vrapčići, prvaci :rol: :rol: :rol:

Još samo da su stadion pod BB spomenuli i to bi bilo to, full retard mode.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jan 2021, 14:17

killafrommanilla je napisao/la:
20 jan 2021, 14:09

Nemoj plakat decko prvi uvijek pocnete pa onda kao mi poceli vrati se malo unazad niko vas nije ni spomenuo prvi. Inace karakteristika ovih seljaka je da pricu zavrse uvredama ili salju poruke gdje psuju familiju ako vam je tolika zelja javite se da vam ispunim zelju papani

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2021, 14:18

Ne kontam sta se zapelo toliko oko prodaje... Sta je problem pojednicima???

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jan 2021, 14:22

Svaka marka oko FKS se prati, svaka vijest oko sampiona donosi klikova ko vijesti ostalih klubova zajedno haman. Kad si prvak, stalno si pod lupom... :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 jan 2021, 14:26

Stroj1946 je napisao/la:
20 jan 2021, 14:18
Zato jer smo najbolji klub u BiH, i sto smo sampioni :opaopa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 14:29

Stroj1946 je napisao/la:
Smijesno navijacima klubova koji su godinama ispod Sarajeva nesto u vezi Sarajeva. Oni svaki prelazni rok odrade vise milionskih transfera, nose samo najkvalitetnije garniture dresova, imaju stadione na kojima im zavide klubovi poput Bajerna, Real Madrida, Liverpula i sl. i sve im cvjeta u klubovima, pa se sprdaju s nama. Jbg sta ces kad smo mali za sve njih, svake sezone osvojimo samo nasu smijesnu ligu. :damn:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2021, 14:37

Ma nemjau se oni sta cuditi, daBogda oni svi upola prodavali i radili ko sto mi radimo, ali da te pare iskoriste kako treba, a ne da im nestane 100K eur preko noci, pa cvile, kukaju, ispadaju u federalnu, skupljaju se sergije, vuce se za rukav lokalni politicari ne bi li kakve sadake bilo.

Zamolio bi samo da jedan klub u ovom blatu od drzave i lige barem dovuce svoje guzove u PL bilo kojeg takmicenja!!!! Pa da vidimo ima li ijedan klub da to moze bolje od nas sa ovako limitiranim sredstvima!!! BUJRUM!!!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 jan 2021, 14:38

Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 14:29
Stroj1946 je napisao/la:
Smijesno navijacima klubova koji su godinama ispod Sarajeva nesto u vezi Sarajeva. Oni svaki prelazni rok odrade vise milionskih transfera, nose samo najkvalitetnije garniture dresova, imaju stadione na kojima im zavide klubovi poput Bajerna, Real Madrida, Liverpula i sl. i sve im cvjeta u klubovima, pa se sprdaju s nama. Jbg sta ces kad smo mali za sve njih, svake sezone osvojimo samo nasu smijesnu ligu. :damn:
Nije nikom smijesno, killa je iznio svoje misljenje i onda se par kutnjaka upalilo. Mislim nigdje veze, on ima pravo da misli, ni u jednom momentu nije napisao nista vec je napisao po meni je realno i napisao je cifru. Ali dobro, kolika cifra bila opet i to bolje nego dzabe. Taman ce mene palit Sarajevo i sl. za koliko je prodalo, super jeste prodali ste sad nadomjestit isto kao i mi za Mulica. Prodat je najlaksi dio, ali drago mi je da cirkulisu igraci i da klubovi imaju zarade pa makar i ona minimalna bila.
Ti si naša ljubav jedina!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2021, 14:41

Meni je drago da se prodaju igraci sve cesce u nasoj ligi, da se skrece paznja u tom segmentu, kamo srece da ti igraci malo ozbiljnije pristupe fudbalu i treninzima kad vec dobiju priliku da napreduju, te zelji da se nametnu, dokazu da vrijede i na taj nacin podignu cijenu nasoj ligi i buducim transferima.
E to nikad necu razumiti, taj nas bezobrazluk i qurcobolju cim odes vani i dobijes nesto bolju platu, po defaultu nazazuju nasi igraci, to nikakve zelje da napreduju, a nijr da nismo talentovana nacija, samo sto nemamo uslove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 20 jan 2021, 14:45

Koliko je forum bio zdraviji kad su opasni vrapčićani pisali na temi niže lige.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 14:48

fudbalfudbal je napisao/la:
20 jan 2021, 14:38
Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 14:29
Stroj1946 je napisao/la:
Nije nikom smijesno, killa je iznio svoje misljenje i onda se par kutnjaka upalilo. Mislim nigdje veze, on ima pravo da misli, ni u jednom momentu nije napisao nista vec je napisao po meni je realno i napisao je cifru. Ali dobro, kolika cifra bila opet i to bolje nego dzabe. Taman ce mene palit Sarajevo i sl. za koliko je prodalo, super jeste prodali ste sad nadomjestit isto kao i mi za Mulica. Prodat je najlaksi dio, ali drago mi je da cirkulisu igraci i da klubovi imaju zarade pa makar i ona minimalna bila.
Nisam ja konkretno na njega mislio, bilo je jos par prosjaka kojima je kao smijesno nesto u vezi transfera Rahmanovica. Nevjerovatno mi je da ljudi grcaju u go.vnima i stizu da se smiju apsolutnom prvaku drzave i daleko najstabilnijoj ekipi u istoj za bilo sta.

Zamisli sada mene kako se smijem navijacima Crvene Zvezde jer su primili 5-6 komada od PSG-a u grupnoj fazi Lige Prvaka.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 20 jan 2021, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jan 2021, 14:49

Evo zadatak za maloumnike s teme:

Uzmite mojih zadnjih par postova, procitajte ih ponovo ali zamislite da navijam za Racing Santander ili Proleter iz Slavinovica, mozda ce vam lakse biti da prodiskutujete bez gluposti o Vrapcicima, Mulicu, trofejima i slicnim nepovezanim stvarima s transferom Rahmanovica

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 jan 2021, 14:51

wolfie je napisao/la:
20 jan 2021, 12:13
slika

:rol:
hahahahahahahahahaha
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jan 2021, 14:53

Beduin je napisao/la:
20 jan 2021, 14:41
Meni je drago da se prodaju igraci sve cesce u nasoj ligi, da se skrece paznja u tom segmentu, kamo srece da ti igraci malo ozbiljnije pristupe fudbalu i treninzima kad vec dobiju priliku da napreduju, te zelji da se nametnu, dokazu da vrijede i na taj nacin podignu cijenu nasoj ligi i buducim transferima.
E to nikad necu razumiti, taj nas bezobrazluk i qurcobolju cim odes vani i dobijes nesto bolju platu, po defaultu nazazuju nasi igraci, to nikakve zelje da napreduju, a nijr da nismo talentovana nacija, samo sto nemamo uslove.
Ocekuj attack na Secerbegovica, Fukare, Sulju, Imamovica, Ditu jer ko si ti na temi Premijer Liga Opcenito da pricas o transferima boze me oprosti

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 jan 2021, 14:58

dejavu je napisao/la:
20 jan 2021, 14:51
wolfie je napisao/la:
slika

hahahahahahahahahaha
@fudbalfudbal

Upravo o ovome pricam. Zamisli koliko su nesretni da ih uspije razveseliti to sto nismo Rahmanovica prodali za milion, pet mjeseci prije isteka ugovora. Dok se za to vrijeme oni pojacavaju iz Gorazda i slicnih velikana i prodaju igrace u istu tu ligu samo nizi rang. Predobro :thumbup:

Dobri u dobru
Zli u zlu

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 20 jan 2021, 15:03

Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 14:58
dejavu je napisao/la:
wolfie je napisao/la:
slika

hahahahahahahahahaha
@fudbalfudbal

Upravo o ovome pricam. Zamisli koliko su nesretni da ih uspije razveseliti to sto nismo Rahmanovica prodali za milion, pet mjeseci prije isteka ugovora. Dok se za to vrijeme oni pojacavaju iz Gorazda i slicnih velikana i prodaju igrace u istu tu ligu samo nizi rang. Predobro :thumbup:
A jbt uzmes samo logikom, ima koliko mjeseci ih zayebajete, moraju i oni naci nesto. Jos pogotovo ova situacija sa Cericem.. plus sve vam ide u korist. Isto kao sto su oni vas uzimali sakom i kapom za dva derbija one sezone. Volim ja zdrave zayebancije i kad se sa nama neko prepire ali ono momacki, ali nema toga. Napises nesto argumentovano pisu ovi druga liga, vrapcici, stadion pod bb, ybg opet to nisu neki iq ali nemaju sta drugo ni napisati. Ja znam da se killa brat cesto voli sa vama pokacit, ali trenutno situacija kod nas je top. :mrgreen:
Ti si naša ljubav jedina!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 jan 2021, 15:04

Miljacka je napisao/la:
20 jan 2021, 14:58
dejavu je napisao/la:
wolfie je napisao/la:
slika

hahahahahahahahahaha
@fudbalfudbal

vidi tetkice cc
sad kad hadzija dovede nekog iz lige petice sjebat ces se
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 jan 2021, 15:06

Ovo navijaci ZeljA opet imaju obraza nekog ismijavat...svaka cast
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.