Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel moguce da ovoga razmatraju kao opciju spasenja ikako?Lik ugasio 20 firmi,kaze kako bi dugove pokrio "nekom vrstom pozajmice"??Od koga?Gasia ili slicnih bjelosvjetskih kamatara.
Izgleda da je ovdje samo u pitanju zemlja pa dok se rastale i niknu zgradurine pricat ce se sve i svasta pa tako i da je ova londonska veza odlicna
Izgleda da je ovdje samo u pitanju zemlja pa dok se rastale i niknu zgradurine pricat ce se sve i svasta pa tako i da je ova londonska veza odlicna
-
- Kontakt:
Nama Turska liga dodje ko generalni sponzor premijer liga , masovno se turci posvetili pracenju nasih igraca i klubova , obicni navijaci znaju igrace iz nase lige 

Meni ne bi problem bio Zeljo koji se svakako raspada, meni bi problem bio moj stabilni klub koji ne moze produziti ugovor igracu ili ga bar prodati za koju stotinu hiljada eura.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko god ima zgradu i shisha bar je u razmatranju.samoSA je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:19Jel moguce da ovoga razmatraju kao opciju spasenja ikako?Lik ugasio 20 firmi,kaze kako bi dugove pokrio "nekom vrstom pozajmice"??Od koga?Gasia ili slicnih bjelosvjetskih kamatara.
Šalu na stranu, Željo je doveden do prosjačkog štapa i pod hitno moraju naći ulagača ili im slijedi nivo Slobode.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Što ne napišeš dovedeni smo do prosjačkog štapa? Je li se više ne identifikuješ sa tim klubom? Ne navijaš više za Želju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:29Ko god ima zgradu i shisha bar je u razmatranju.samoSA je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:19Jel moguce da ovoga razmatraju kao opciju spasenja ikako?Lik ugasio 20 firmi,kaze kako bi dugove pokrio "nekom vrstom pozajmice"??Od koga?Gasia ili slicnih bjelosvjetskih kamatara.
Šalu na stranu, Željo je doveden do prosjačkog štapa i pod hitno moraju naći ulagača ili im slijedi nivo Slobode.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da se malo vratis unazad vidio bi da Sarajevo jedno od rijetkih produzi i zadrzi igrace jedan duzi period,a sto se toce para uzeto je par stotina hiljada ne brini,mada nam to nije problem i da je dzaba otisao
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 20 jan 2021, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:36Što ne napišeš dovedeni smo do prosjačkog štapa? Je li se više ne identifikuješ sa tim klubom? Ne navijaš više za Želju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:29Ko god ima zgradu i shisha bar je u razmatranju.samoSA je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:19Jel moguce da ovoga razmatraju kao opciju spasenja ikako?Lik ugasio 20 firmi,kaze kako bi dugove pokrio "nekom vrstom pozajmice"??Od koga?Gasia ili slicnih bjelosvjetskih kamatara.

Vrlo poznato je na temi pdf repka da nisam navijač Želje, štaviše jedno vrijeme su me i oni salijetali.
Da dodam još, nisam nikad bio na Željinoj utakmici, dok sam na utakmicama FKS bio više puta, turistički hehehe.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 20 jan 2021, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Pa produzio je vec jednom ugovor, osvojio sve sto se moglo osvojit ovdje, sta jos treba. Covjek ode ko gospodin, u bolju ligu, za vise para, bolji zivotni uslovi, sta treba vise.
Nego vi na silu pravite od toga, kao neki problem nama. Aaaa ne mozete zadrzat igraca. Nego, hvatajte se vi Konjica i dovite da vas ovaj guru uzme, pustite vi nas, mi svakako za kifle nemamo, odose nam najbolji igraci, napusta nas Nam, Turkish isto ode, jadna nam majka.
since 1973
Jasta je, za pola miliona maraka je l tako?

Ako nije vama problem onda dobro, slobodno zabadajte noseve u tudju avliju, ipak je kod vas sve poslozeno i perfekcija. Vidimo se u nastavku sampionata.

Bagrcavi mu je onda garant prezime bilo 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Yebote, zayebavate navijac kluba, koji nisu plate isplatili boga pitaj kad, jer smo prodali igraca za pola miliona maraka 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vise od pola miliona maraka.wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:41Jasta je, za pola miliona maraka je l tako?![]()
Ako nije vama problem onda dobro, slobodno zabadajte noseve u tudju avliju, ipak je kod vas sve poslozeno i perfekcija. Vidimo se u nastavku sampionata.![]()
A evo, izgleda da nam vec stize zamjena za Rahmana

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hajde malo se napni, probaj razumjeti sta sam rekao i nadji razliku izmedju ismijavanja i moje konstacije. Cekat cemo potvrdu na transfermarketu, ali cisto sumnjam da je otisao za pola miliona KM.

Nije ni cudo sto vas ljudi smatraju najvecim klaunovima sirom foruma.

Stvarno me sramota ovih mojih pitara...
Kako ba ne shvate,covjek nije investitor,on ce samo dovesti njih..
Isto ko sto je doveo Chua kod nas i predstavio ga kao clana UO Manchester C.,nasi im dali po dres i nabili nogom...

Kako ba ne shvate,covjek nije investitor,on ce samo dovesti njih..

Isto ko sto je doveo Chua kod nas i predstavio ga kao clana UO Manchester C.,nasi im dali po dres i nabili nogom...

Kako je krenulo do maja će sve biti turisti i navijači repke!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Braca, ko jos prati nasu ligu, bjezi ba ocam, ovaj jad gledat
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ti ismijavas nas jer smo prodali igraca za pola miliona, iako to nigdje nije zvanicni objavljeno. Al eto, vi nasči nas zayebavati zbog toga.wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:50Hajde malo se napni, probaj razumjeti sta sam rekao i nadji razliku izmedju ismijavanja i moje konstacije. Cekat cemo potvrdu na transfermarketu, ali cisto sumnjam da je otisao za pola miliona KM.![]()
Nije ni cudo sto vas ljudi smatraju najvecim klaunovima sirom foruma.![]()

Nek ste vi ambasadori a mi klaunovi

Kakvih bolan pola miliona maraka? Vidjet ćemo za koliko je zapravo otišao, nemoj se iznenaditi ako bude duplo manje od te cifre, ali ono, vama ne bi bio problem ni da je otišao za dž, pael!?Zip je napisao/la: ↑20 jan 2021, 12:22Ti ismijavas nas jer smo prodali igraca za pola miliona, iako to nigdje nije zvanicni objavljeno. Al eto, vi nasči nas zayebavati zbog toga.wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:50Hajde malo se napni, probaj razumjeti sta sam rekao i nadji razliku izmedju ismijavanja i moje konstacije. Cekat cemo potvrdu na transfermarketu, ali cisto sumnjam da je otisao za pola miliona KM.![]()
Nije ni cudo sto vas ljudi smatraju najvecim klaunovima sirom foruma.![]()
![]()
Nek ste vi ambasadori a mi klaunovi![]()

Koja je poenta laganja? Recimo da je otisao dzaba a nije vec za 300 milja eura sto je opet malo za njega nama svakako sad dolazi par milki od evrope,pojacanja i jel tebe sad zadovoljava to sto lazes sam sebe?wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 11:41Jasta je, za pola miliona maraka je l tako?![]()
Ako nije vama problem onda dobro, slobodno zabadajte noseve u tudju avliju, ipak je kod vas sve poslozeno i perfekcija. Vidimo se u nastavku sampionata.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.