AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ma mi smo tu od 2 do 5 mjesta evo 20 godina al kakve fajde kad trofeja nema za lijeka.Prije se znao uzeti kup a sad ni to.Od onog finala protiv lacia nismo nikad vise ni bili blizu al dzaba voli se ovaj klub kakav god da je.Valjda docekamo neki trofej narednih par sezona.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Pa jednostavno nismo giganti , niti sa trofejima , niti financijski , pa da ti ovakvi rezultati budi čudni...
Naveo sam ti Milan kao primjer , evo i Barcelona koja je postala pojam fudbala prije 15 godina imala samo jednu Ligu Šampiona , Valensija ih kantala sa petardama na Camp Nou ...
Mi smo u zadnjih 20 godina mislim rekorderi u Evropi po vicešampionskim "titulama" , a i sam si napisao za polufinale Lige Šampiona i da je bilo VAR-a vjerovatno bismo u finalu bili ...
Pratim i ja Romu otkad je Batistuta prešao iz Fiorentine , godine i godine nerviranja , večeras sam boga allaha spomenuo milion puta , ali kad se malo slegne ovo je naša realnost , mislim na borbu za Ligu Šampiona , ne na poraz ...
Za nešto više fali nam kvalitete , večeras isti igrač 2 puta kiksa ... Pa pola minute prije gola Džeko je sa 2-3 metra pucao tačno u Reinu , da ga je zabio druga bi priča bila ...
Ima još utakmica , moramo ih bodriti

Uzmi najjači primjer Liverpool , takav gigant je bio predmet ismijavanja, 30 godina bez titule Premier Lige ...
Sada mogu komotno uzeti 5 u 10 godina ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Teški očaj, nikog nismo doveli, a po svemu sudeći ni nećemo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Odlično !!!
Veoma bitna pobjeda za samopouzdanje!
Ubili smo ih igrom , ali dva kiksa štopera i belaj na kraju ...
Veoma bitna pobjeda za samopouzdanje!
Ubili smo ih igrom , ali dva kiksa štopera i belaj na kraju ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
ne znam sto nisu bili pokusali dovesti sokratisa koji je raskinuo sa arsenalom? Za romu bi to bio pun pogodak. Siguran sam da nije sve u njemu izgubljeno obzirom da je nekad bio bas veliki potencijal.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Spasi se onaj levat opet
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Da mu Džeko skine šorc ?
-
- Kontakt:
Treba Džeko da se spusti na zemlju , nije reprezentacija ...
Nije Fonseca Nasko iz Bosne , sramota od kapitena ...
Nije Fonseca Nasko iz Bosne , sramota od kapitena ...
-
- Kontakt:
Dobrodošao Šaraf 

-
- Kontakt:
Još jedna rutinska pobjeda protiv "slabijih" protivnika , 3 mjesto na tabeli . Očekujem pad Milana u nastavku , a dizanje Intera i Juventusa , mogla bi se Liga Šampiona izboriti ...
Stvarno mi je drago što bar još neko piše na ovoj temi. Ja sam već rekao više puta svoje mišljenje o Fonseci, čovjek kao da i dalje ne zna gdje se nalazi, te on jednostavno nije trener više klase, to je čovjek koji će dobiti "manje" ekipe nekako, na mišiće reklo bi se, ali protiv bilo koje malo jače ekipe, čovjek jednostavno ne zna, te ne treba ni tražiti neko opravdanje za to. Klasičan odgovor na ovakvu konstataciju jeste da je jednostavno roster rome preslab, ali jedna Verona dobije Napoli, Lazio dobije Atalantu i to poprilično uvjerljivo. A mi smo od te dvije ekipe primili 8 komada..bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:27Još jedna rutinska pobjeda protiv "slabijih" protivnika , 3 mjesto na tabeli . Očekujem pad Milana u nastavku , a dizanje Intera i Juventusa , mogla bi se Liga Šampiona izboriti ...
To je čovjek koji nema karakter, koji nema mentalitet šampiona, te se naravno kao takav odlično uklapa u ovo beznađe u kojem se ova ekipa nalazi, upravo zbog toga nisam baš optimističan po pitanju top4, iako bi bio najsretnija osoba na svijetu da dođe do takvog scenarija.
Idemo dalje, ova sitaucija sa Edinom je presmiješna, samim tim su mi još smiješniji pojedini navijači Rome (izuzimam Srbe, jer su oni uvijek protiv Edina), koji žive u nekoj dubiozi da je Mayoral bolji napadač od Edina i kao na neki način slave njegov odlazak, a eto ukoliko je neko pogledao utakmicu, tačno se vidjela razlika koju je inače Edin pravio. On bi na svojim leđima konstantno nosio dva defanzivca, te otvarao prostor za Mikija i Pedra/Pelle - a, to Mayoral ne može!
Postavlja se samim tim i drugo pitanje, ko će zamijeniti Edina? Ako stvarno mislimo ostati na Mayoralu i u nekim utakmicama forsirati lažnu devetku, onda je bolje da ne nastavljamo sezonu.
Jedva čekam da vidim Amerikanca u akciji, a čini se da je i ElSha jako motivisan.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Treba osigurati nastup u ovoj novoj konferencija evropa ligi jer je to jedina šansa da se nekad nešto osvoji, osim ako zaluta kakav sosiedad il sevilja. Fonseka savršen za ove slabije ekipe.
Dzeko je dobar al mu ovo nije reprezentacija, plus ubjedljivo najplaćeniji igrač ekipe. Ne možes glumit nešto treneru ,nije to safet il meša. Daleko od toga da mi se svidja fonseka al lik ima neku konstantu protiv ovih slabijih i ne vidim svrhu da ga se dira . Vidjet na kraju gdje si šta si i ebiga
Dzeko je dobar al mu ovo nije reprezentacija, plus ubjedljivo najplaćeniji igrač ekipe. Ne možes glumit nešto treneru ,nije to safet il meša. Daleko od toga da mi se svidja fonseka al lik ima neku konstantu protiv ovih slabijih i ne vidim svrhu da ga se dira . Vidjet na kraju gdje si šta si i ebiga
nema potpisa
Odlicno igramo protiv slabijih klubova tako da se izrazim i jos kad bi se nesto uradilo protiv ovih najacih mozda bi se neki i ponadali nekoj bolesnoj zavrsnici i skudetu ali budimo realni da ako zavrsimo cetvrti svi cemo slaviti jer bukvalno su Juve,Napoli,Atalanta i Lazio u par bodova tako da uz dva poraza mozemo pasti na 7 mjesto.
Za sad Fonseca radi dobar posao i ako sam poslije poraza u gradskom derbiju prizeljkivao otkaz al dzaba kad nema ko da ga zamjeni.Bolje i on nego da gledam stoti put Spalettija.Sto se tice Allegrija to su vec mokri snovi.
U iscekivanju da Saravi zapocne
Za sad Fonseca radi dobar posao i ako sam poslije poraza u gradskom derbiju prizeljkivao otkaz al dzaba kad nema ko da ga zamjeni.Bolje i on nego da gledam stoti put Spalettija.Sto se tice Allegrija to su vec mokri snovi.
U iscekivanju da Saravi zapocne

Nigdje brata Subhanallah.Valjda je ziv.
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda ✌ Pomalo me strah kako smo izgledali na terenu , kao da smo 10 puta bolji od njih . Napadači po jedan gol , nismo primili gol i sve to u gostima .
Kako odradjujemo ove tekme sto smo favoriti.Blago receno rutinski
Samo da je nekako proraditi i u ovim derbijima bilo bi svega al i ovo je za sad vise nego odlicno.Dzeko i Mayoral

Samo da je nekako proraditi i u ovim derbijima bilo bi svega al i ovo je za sad vise nego odlicno.Dzeko i Mayoral

Ja se ponado pao Juve evo titule
Isto kao i prije 10-15 god. Kad je Juve bio slabiji od nas, pojavio se Inter (uz sudije) uze nam titule. Poslije Juve jak borba s njima, oni oslabise, nas nigdje da iskoristimo.

Isto kao i prije 10-15 god. Kad je Juve bio slabiji od nas, pojavio se Inter (uz sudije) uze nam titule. Poslije Juve jak borba s njima, oni oslabise, nas nigdje da iskoristimo.
-
- Kontakt:
Prolazimo Shakhtar bez problema , Fonseca povedi nas !