Jos se nadas necemu

E Zeljkane, ne boj se ima ti ko dzenazu klanjat
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Covjek ugasio 20 firmi, ova ce biti (19)21 na stogodišnjicu kluba...PeakyBlinders je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:22Trener pregovara sa investitorom
Jos se nadas necemu
E Zeljkane, ne boj se ima ti ko dzenazu klanjat
Hahahahahahhahaaha!!!
Tan i Nam su za ovog modnog macka Bill Gates licno hahah
A hljeb te haahhahahaa
Je l vi fakat svi trenirate na sjevernom podforumu? On nije investitor vec bi bio spona izmedju kluba i potencijalnih investitora.zagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:04Kad se sjetim ismijavali nas statut,ismijavali Tana koji je milijarder lik vlasnik vise klubova,donirao za poplave vise nego sto ovaj Ceric ima sve zajedno sa imovinom i onda vaskrsnu Ceric koji nema 200 funti u dzepu i ovdje ga najavljuju kao spasioca hahah pa onaj Olgun je daleko ozbiljniji od ovog derpasa
Ovo je pokemon od covjeka vi ste Tana ismijavali milijardera,dokazanog biznismena,vlasnika svega i svacega da ce nam mjenjat boje bla bla lik nas ostavio opet u sigurne ruke a on je i dalje tu ako vas iko izvuce to ce bit ovaj derpe hahwolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:42Je l vi fakat svi trenirate na sjevernom podforumu? On nije investitor vec bi bio spona izmedju kluba i potencijalnih investitora.zagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:04Kad se sjetim ismijavali nas statut,ismijavali Tana koji je milijarder lik vlasnik vise klubova,donirao za poplave vise nego sto ovaj Ceric ima sve zajedno sa imovinom i onda vaskrsnu Ceric koji nema 200 funti u dzepu i ovdje ga najavljuju kao spasioca hahah pa onaj Olgun je daleko ozbiljniji od ovog derpasa
Iako sam i sam protivnik ovog covjeka jer djeluje kao teska ubleha, ali zar ne mozete shvatiti osnovne stvari?
Znaci Skaka je pobjegao od njega još mjesec dana nakon što je pocela prica o formuli Skaka!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:24Jeste. Htio uzeti 100 000€ i zapaliti. Kad su ga provalili, pobjegao decko i nije bio u medijima do danas.
Pa zar nije Amar spona izmedju kluba i potencijalnog investitora?wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:42Je l vi fakat svi trenirate na sjevernom podforumu? On nije investitor vec bi bio spona izmedju kluba i potencijalnih investitora.zagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:04Kad se sjetim ismijavali nas statut,ismijavali Tana koji je milijarder lik vlasnik vise klubova,donirao za poplave vise nego sto ovaj Ceric ima sve zajedno sa imovinom i onda vaskrsnu Ceric koji nema 200 funti u dzepu i ovdje ga najavljuju kao spasioca hahah pa onaj Olgun je daleko ozbiljniji od ovog derpasa
Iako sam i sam protivnik ovog covjeka jer djeluje kao teska ubleha, ali zar ne mozete shvatiti osnovne stvari?
Ovaj je ublehas i sitni prevarant, nivo Adisa Junuzovica.wolfie je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:42Je l vi fakat svi trenirate na sjevernom podforumu? On nije investitor vec bi bio spona izmedju kluba i potencijalnih investitora.zagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 01:04Kad se sjetim ismijavali nas statut,ismijavali Tana koji je milijarder lik vlasnik vise klubova,donirao za poplave vise nego sto ovaj Ceric ima sve zajedno sa imovinom i onda vaskrsnu Ceric koji nema 200 funti u dzepu i ovdje ga najavljuju kao spasioca hahah pa onaj Olgun je daleko ozbiljniji od ovog derpasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.