English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
"umjereno kritikovati" ili ti ga malo ovo malo ono pa šta god da bude ispadneš u pravu 

Samo Sloboda | COYG
Vidiš kako znaš.Chapman1886 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 21:00"umjereno kritikovati" ili ti ga malo ovo malo ono pa šta god da bude ispadneš u pravu![]()

To ti je topnikova metoda, navija za Arsenal a odigrat će dvicu na Mančester kad se sastanemo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Klasični win-win.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
To on tako protiv uroka.
Isto kao što će @Rooney napisati prije utakmice da je bod ko kuća i da nemamo nikakve šanse za pobjedu.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
10 godina vodi istu hinjsku politikuAlanSmith14 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 21:16To on tako protiv uroka.
Isto kao što će @Rooney napisati prije utakmice da je bod ko kuća i da nemamo nikakve šanse za pobjedu.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
IQ. Bolje primit u 6oj nego u 86oj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pravi pobjednički mentalitet sa preokretima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel ovo imamo novog sampiona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Lester je sebi ovdje potpiso smrtnu kaznu
Šta misliš kakva će tek situacija biti poslije novog prizemljenja? Mene malo stid sad.

AlanSmith14 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:23Ole zasluježuje otkaz. Imao je dovoljno vremena, ali ovo ne vodi nigdje.
Pa jel sramota voditi jedan tim 2 godine, a izgledati na terenu kao raspuštena banda koje se prvi put sastala. Nikakvog plana, vizije, želje.
Uz to forsira 3 amaterska fudbalera u prvih 11, samo zato što nema hrabosti da ih klupira ili otjera iz kluba momentalno.
Vjerujem da su Glazeri ponosni na njega. Njima ovakav poltron i treba.
AlanSmith14 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:32Sad će budala reći da smo se istrošili u LP protiv Leipziga i da smo tamo super odigrali. Da je tek početak sezone itd.
Dan mi se pokvari kad ga vidim u krupnom planu.
Norveški muflon...Zonked je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:22Ole OUT
Ovo kako je norveški muflon odradio 2pol treba pokazivati na trenerskim seminarima da se raja posteno ismije
Nista strano nije promasiti utakmicu takticki 1pol ali brate moj zato imas pauzu od 15min da nesto spremis za 2pol ali ne idiot ostavlja sve isto a zasto zato sto mu 0-0 odgovara isto kao i protiv Chelsea jednostavno je spremio oba puta ekipu da je "bod ko kuca" ali kita danas mu se to obilo od glavu i neka je dosta je bilo ovog ziheraskog pristupa
Dalje 20min u 2pol Pogbe je najlosijih 20min nekog igraca Uniteda otkad ja gledam utakmice i to bez konkurencije i sta se dogodi samo koji minut kasnije zbog toga jer kasni tako ocita izmjena kao šlag na tortu i po ko zna koji put na isti nacin nasrce na igraca i pravi penalali ne krivim Pogbu ni 1% zato sto na klupi sjedi idiot koji ocito jedini od miliona navijaca Uniteda i miliona neutralnih ne vidi nesto od cega su oci krvarile
2020 i covjek koji izvodi kornere i prekide je Luke Shaw pa daj ko koga ovdje yebe jel se on sprda s navijacima
Izmjene![]()
Cavani/GreenwoodCavani razumijem morao je uci ali zasto vadis jednu jedinu opasnost po Arsenal s krila
i tako cinis uslugu Arteti
kakve koristi od Cavanija u 16rcu ako nema ko da ubaci loptu sa strane nece je sigurno dobiti od Shawa i AWB
![]()
Bruno/van de Beek ok Bruno nije imao najbolju utakmicu ali vaditi ga umjesto...![]()
Arteta ga je skolovao danas kao najveceg amatera procitao je sve sta ce uraditi od pocetne postavke do igre i izmjena

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
IQ sve bliže otkazu. Prevelik je ovo zalogaj za njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Previše je ovo za Oxford-a.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino