Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Aj šta Diaby radi Hummelsu 

- muha milanez
- Kontakt:
Leverkusen odlična ekipa!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mogu biti odlični kad se Sancho i Brant igraju i drkaju qrac na terenu.
Nije nikakav problem protiv ovakve Borusije igrati...
Nije nikakav problem protiv ovakve Borusije igrati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je Dortmund loše posložena ekipa 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako god utakmica zavrsila, Bayer je pokazao da je kvalitetnija ekipa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Lijepo je što je Haaland došao u Dortmund, ali logičnije i bolje bi mu bilo da je otišao u RB Leipzig. No, šta je tu je.
S tim da je Union s utakmicom manje na 6 poziciji a Herta na 14.
Union bas srcano i rastereceno igra, za razliku od Herte.

Union bas srcano i rastereceno igra, za razliku od Herte.

Nur der FCB
-
- Kontakt:
Bravo Leverkusen, bravo Bosz apsolutno zasluzeno,bolja ekipa trenutno i.
A majko mila oce li Labaddia klaun vise dobit otkaz dok nisu ispali iz lige s kretenom, oni traze pojacanja diljem Europe a evo vcrs su imali priliku uzivo vidjeti jednog od najpodcjenjenijih igraca lige, Andrej Kramarić - klasa.
A majko mila oce li Labaddia klaun vise dobit otkaz dok nisu ispali iz lige s kretenom, oni traze pojacanja diljem Europe a evo vcrs su imali priliku uzivo vidjeti jednog od najpodcjenjenijih igraca lige, Andrej Kramarić - klasa.
- Chapman1886
- Kontakt:
ljude u tom klubu to ne zanima,bitno je zaraditi keša na ljeto.to nije klub,to je srednja škola.
Samo Sloboda | COYG
Burki ih je spasio goreg rezultata iako je BvB imao dvije dobre sanse koje nisu iskoristili u drugom dijelu. Prvo poluvrijeme ih pregazili.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Sad vec mozemo pricat o budcnosti Dortmunda.
Na ljeto ce Sancho i Haaland zatražiti odlazak jer nema sanse u ovakvoj sredini da provedu vise vremena, znaci ostaju bez dva kljucna igraca, posebno Haaland ce biti tesko nadoknadiv.
Znaci kljucni prijelazni rok za budcnost kluba, ako pogrijese ovo ljeto to je kraj Dortmunda koji je bio godinama Bayernov sparing partner i takmac za naslove,dolazi era prosjecnosti.
Sve je moglo biti drugcije da se je imalo hrabrosti s trenerima, jbga, steta!!!
Na ljeto ce Sancho i Haaland zatražiti odlazak jer nema sanse u ovakvoj sredini da provedu vise vremena, znaci ostaju bez dva kljucna igraca, posebno Haaland ce biti tesko nadoknadiv.
Znaci kljucni prijelazni rok za budcnost kluba, ako pogrijese ovo ljeto to je kraj Dortmunda koji je bio godinama Bayernov sparing partner i takmac za naslove,dolazi era prosjecnosti.
Sve je moglo biti drugcije da se je imalo hrabrosti s trenerima, jbga, steta!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sve bi bilo drugacije da su navijaci prepoznali opasnost u vidu Watzkea i Zorca. Ta dva klauna su unistili perspektivu ovog kluba. Ja bi ih spalio na lomaci jos veceras. Klub nije firma, klubovi su osnovani zbog sporta, rezultata i trofeja, ne za tov talenata.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Tacno Poketinja su mozda mogli dovesti npr.( za masne pare naravno). Haland je koliko znam ugovorom vezan duze i nema klauzulu barem ne sledecu sezonu. Sancho je pao samim tim mislim da ga nece prodati za astronomsku cifru koju su mogli uzet i.
Klub ima politiku koju fura, slicno kao Arsenal sto je radio dovodi djecu izgradi i proda. Samo to ne donosi titule ali su dionicari zadovoljni. Dugorocno mislim da ce Leipzig biti ozbiljniji konkurent Bayernu.
Klub ima politiku koju fura, slicno kao Arsenal sto je radio dovodi djecu izgradi i proda. Samo to ne donosi titule ali su dionicari zadovoljni. Dugorocno mislim da ce Leipzig biti ozbiljniji konkurent Bayernu.
Nur der FCB
Oplako sam
Joj na Frankfurtu scene haha
Kako su se dizali zutari nakon pobjede protiv RB
Idu sad opet misije rupe, smijesan klub
Leverkusen pokazao da je treca najbolja ekipa u Njemackoj poslije Bayerna i RB.
Hertha raspad sistema, Wolfsburg ocekivano.

Idu sad opet misije rupe, smijesan klub

Leverkusen pokazao da je treca najbolja ekipa u Njemackoj poslije Bayerna i RB.
Hertha raspad sistema, Wolfsburg ocekivano.
Izlizana je to malo priča postala o tome da klub služi samo za profit i slično, ne znam zašto to tek tako pojednostavljujete, šta dobijate sa ponavaljanjem istih argumenata? Perete pojedinci sa jednim te istim stvarima, ako je Dortmund tek 4. ili koja već ekipa u Njemačkoj zašto se uopšte zamarate tom ekipom? Zašto ne komentarišete toliko utakmice Leipziga i Leverkusena itd. već uvijek kada ih komentarišete poredite ih sa Dortmundom i kao ko je "pravi konkurent" Bayernu. Ništa protiv Bayerna ni drugih ekipa, samo ne kontam čemu tolika mržnja prema Dortmundu.
Wolfsburg tvrda ekipa i ozbiljan kandidat za top 4 a Hertha neka predstavi novi projekat koji će se zvati opstanak u ligi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rangnick i Tedesco moguci nasljednici Labadije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.