Što je najgore imaju još tri utakmice do nas.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Znaci danas Leicester preuzima prvo mjesto na tablici barem na kratko.
ARSENAL4ever
Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...
Poligon10 je napisao/la: ↑03 okt 2019, 20:21Kad je Ole došao vidjelo se da će više prepuštati loptu i čekati neku kontru ili bržu tranziciju. To je opet uspijevalo i davalo je rezultate, međutim kad se protivnik povuče ova ekipa djeluje kao drugoligaš. Tako je bilo i na početku maltene iako rezultati nisu nedostajali, a kako je tek sad. Ne znam, nisam više pametan da ocijenim ovo stanje. Da mu daju otkaz teško bi išta uradili jer je ekipa u tranziciji, ali bogami i sa njim teško da šta možemo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Još malo pa si aBd u Arteta in timu, svaka čast.
Havertz x2
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dno dna rasudjivanja engleskig sudaca, lik u liniji lopte i metar u offsideu i magarci u sobama priznaju gol.
A onda kad je ruka u "ofsajdu" sviraju ofsajd. Sranje u duginim bojama!
A onda kad je ruka u "ofsajdu" sviraju ofsajd. Sranje u duginim bojama!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ne znam, nije mi ovo baš in Ole we trust.bega_afc je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:10Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...
Poligon10 je napisao/la: ↑03 okt 2019, 20:21Kad je Ole došao vidjelo se da će više prepuštati loptu i čekati neku kontru ili bržu tranziciju. To je opet uspijevalo i davalo je rezultate, međutim kad se protivnik povuče ova ekipa djeluje kao drugoligaš. Tako je bilo i na početku maltene iako rezultati nisu nedostajali, a kako je tek sad. Ne znam, nisam više pametan da ocijenim ovo stanje. Da mu daju otkaz teško bi išta uradili jer je ekipa u tranziciji, ali bogami i sa njim teško da šta možemo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Igra Haverc, a ne igra Giroud tako da je jasno kako Chelsea tu nema kaj traziti.
ARSENAL4ever
Jesi ti njemu kad nick procitao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prodo sise
Ja se sjećam Mikelanđela, a ti?
Blaža verzija AA23?
- Pensioner26
- Kontakt:
Kome smeta šampionski West ham ?
Ove godine imamo 5 šampiona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidite kako ga potajno branim. Morate znati ovako umjereno kritikovati da bi nam veliki Ole doveo Brunu i riješio sve probleme.anell je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:21Ne znam, nije mi ovo baš in Ole we trust.bega_afc je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:10Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...

Trenutno korisnika/ca: IQ200, JackW, Severina007 i 8 gostiju.