Najbolji post u vezi Amara. Bravo, sve rečeno.Feridaga je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:22Amar je igrač koji je dosao kao slobodan.Osvojio 2titule i kup.Produžio ugovor kada je vecina nasih bivsih ZVijezdica odlazila glavom bez obzira duljevici,sarici suljici itd..da ne nabrajamo uz to puno veci doprinos je dao.Nepunih 6mjeseci do isteka.ugovora ti naplatis po meni minimum 500.000KM sto govori da nam se visestruko isplatio covjek i ovim putem mu hvala na svemu do sada.Sretno majstore
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Hajd ti to objasni historicaru aka Martinu IversenuEvander je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:37Ja ne kontam jednu stvar, radi cega vas zanima koliko je obestecenje? Sta imate od toga?
Mene samo zanima da li ce se dovesti napadaca i pojacati ekipa. Nije me ni briga koliko ce platiti tog napadaca, nije iz mog dzepa, niti finansijski potpomazem klub, da bih zahtjevao izvjestaje o finansijama u klubu.
Ima uprava koja brine o finansijama. Ja kao navijac mogu samo o rezultatima brinuti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta je tu je, pa jelVanja8 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:25Najvaznije je ovo na kraju " tako je kako je "...holyman je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:19Pa gledaj, ovo samo dokazuje koliko nam je amar bio vazan i koliko smo ga svi voljeli. On je Sarajevo.
E sad te price "bolje sad nego na ljeto besplatno" me iritiraju jer je to nas mentalitet koji se nece promijeniti sve do visemilionskog transfera, ovako mozemo samo palamuditi ali se to jos dugo nece promijeniti nazalost.
Sve ja to razumijem, i godine, i egzistencija, i nemogucnost produzenja, ali eto, zao mi je, iznerviran sam i tako je kako je.![]()

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
? ? Ne razumijem.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 14:44Hajd ti to objasni historicaru aka Martinu IversenuEvander je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:37Ja ne kontam jednu stvar, radi cega vas zanima koliko je obestecenje? Sta imate od toga?
Mene samo zanima da li ce se dovesti napadaca i pojacati ekipa. Nije me ni briga koliko ce platiti tog napadaca, nije iz mog dzepa, niti finansijski potpomazem klub, da bih zahtjevao izvjestaje o finansijama u klubu.
Ima uprava koja brine o finansijama. Ja kao navijac mogu samo o rezultatima brinuti.
-
- Kontakt:
milion maca smo uzeli za rahmana
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
SRETNO IGRACINO.
SRETNO LJUDINO.
Ne mogu ga porediti sa Vahidinom Musemicem, ali on je za mene Spenser (VM) postagresijskog vremena.
Ubjedljivo najdrazi igrac od 1996 g., a i Stanojevic mi je jedan od drazih.
SRETNO LJUDINO.

Ne mogu ga porediti sa Vahidinom Musemicem, ali on je za mene Spenser (VM) postagresijskog vremena.
Ubjedljivo najdrazi igrac od 1996 g., a i Stanojevic mi je jedan od drazih.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne cemo dobiti ni sto milja za Rahmana kuknjava
-
- Kontakt:
Iz mnogo razloga ispravan potez Uprave:
- Igrac koji je donosio prevagu na terenu, a igrao 3,5 god. "dzaba"(mozda koja K.Markica preko), odlicno.
HVALA AMARE MAJSTORE
- Igrac koji je donosio prevagu na terenu, a igrao 3,5 god. "dzaba"(mozda koja K.Markica preko), odlicno.
HVALA AMARE MAJSTORE

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Auu kakv nam napadac dolazi, pa jel ovo istina
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Amare majstore i hvala za sve, nadam se da ce Hadzija sad reagovati i dovesti 2 top pojacanja.
Amaru mozemo pozeliti sve najljepse i da ga povrede zaobidju.
Amare sretno

Amare sretno

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma koliko god se uzelo svaka cast. Ja licno ne bih platio nego bih cekao ljeto. Al njima je ocito trebao igrac i vidjeli su u njemu ono sto im treba i platili odstetu za tih 4-5 mjeseci.
Ne vidim da je ugrozena titula njegovim odlaskom jer mi ipak imamo strasnu ekipu.
Bez Rahmanovic a najvjerovatnije i bez Tatara uz dolazak kvalitetnog napadaca titula nije izgubljena sigurno ali nam je i sa njima i bez njih niko nece pokloniti.
ovi sto tvrde da poslije ova tri kola idu 4 najteza protivnika po bergerovoj tablici treba dobro da prouce bergerove tablice. Nekim ljudima je izgleda tesko skontat da ide 12;2;11;3;10... I sta to znaci. edit fulio sam i ja hahahh
Bice jos odlazaka pogotovo na ljeto samo opusteno
Ne vidim da je ugrozena titula njegovim odlaskom jer mi ipak imamo strasnu ekipu.
Bez Rahmanovic a najvjerovatnije i bez Tatara uz dolazak kvalitetnog napadaca titula nije izgubljena sigurno ali nam je i sa njima i bez njih niko nece pokloniti.
ovi sto tvrde da poslije ova tri kola idu 4 najteza protivnika po bergerovoj tablici treba dobro da prouce bergerove tablice. Nekim ljudima je izgleda tesko skontat da ide 12;2;11;3;10... I sta to znaci. edit fulio sam i ja hahahh
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 19 jan 2021, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ako je istina ovo za 250k eura i 20% od sljedeceg transfera, sta je lose, ne kontam ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba se pojacat jos na nekim mjestima osim napadaca al eto vidjecemo ovo pravilo sa strancima je ogroman problemShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:17Ma koliko god se uzelo svaka cast. Ja licno ne bih platio nego bih cekao ljeto. Al njima je ocito trebao igrac i vidjeli su u njemu ono sto im treba i platili odstetu za tih 4-5 mjeseci.
ovi sto tvrde da poslije ova tri kola idu 4 najteza protivnika po bergerovoj tablici treba dobro da prouce bergerove tablice. Nekim ljudima je izgleda tesko skontat da ide 12;2;11;3;10... I sta to znaci.
Ne pamtim kad mi je ovako "teško" pao odlazak nekog našeg igrača, jer sam ga baš zavolio, hoće suza da kane života mi
. Sretno Amare, da ti Konyaspor bude odskočna daska za još bolji klub i jaču ligu, a mi te u maju čekamo da zajedno proslavimo.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja ga vec doveo na manageru. Tu ce i ostati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- napoleon72
- Kontakt:
Jel te tablice pravio Patrik Berger, bivsi veznjak Liverpula i Ceske reprezentacije?ShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:17Ma koliko god se uzelo svaka cast. Ja licno ne bih platio nego bih cekao ljeto. Al njima je ocito trebao igrac i vidjeli su u njemu ono sto im treba i platili odstetu za tih 4-5 mjeseci.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- AngelDiMaria
- Kontakt:
a kad je hodzic htio da mu sarajevo bude odskocna daska, neki se bunili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"