kućni internet bez pretplate???
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kućni internet bez pretplate???
Pozdrav svima,
Zanima me postoji li u Sarajevu neka mogućnost uvođenja pristojnog kućnog interneta bez obaveze pretplate i potpisivanja ugovora na određen period? Neizvjesno je kada odlazim u inostranstvo, možda za 3 mjeseca, možda za 12, pa ne bih da se obavezujem ugovorom, nego vratim opremu i to je to. Ima li neko iskustva?
Zanima me postoji li u Sarajevu neka mogućnost uvođenja pristojnog kućnog interneta bez obaveze pretplate i potpisivanja ugovora na određen period? Neizvjesno je kada odlazim u inostranstvo, možda za 3 mjeseca, možda za 12, pa ne bih da se obavezujem ugovorom, nego vratim opremu i to je to. Ima li neko iskustva?
Zadnja izmjena: dnalydal2, dana/u 18 jan 2021, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Re: kućni internet bez pretplate???
A neko ce zbog tebe trcat svaki put kad dolazis i odlazis i postavljat/skidat opremu?dnalydal2 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:29Pozdrav svima,
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dok sam stanovao sam imao sam net od Telecoma i mogao sam raskinuti kad sam htio, što sam i učinio kad je gazda uveo sebi MojuTV sa internetom, do tada je koristio sam Telemach TV.Brokula je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:35A neko ce zbog tebe trcat svaki put kad dolazis i odlazis i postavljat/skidat opremu?dnalydal2 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:29Pozdrav svima,
Onda sam otišao kod ovih u poslovnicu, rekao šta hoću, donio modem i to je bilo to. No, nisam ja priključivao internet, nego stanar prije mene, a ja sam samo otišao kod njih i zamijenio ime na računu.
Također, mislim da Logosoft isto može bez nekog stalnog ugovora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Isto tako mislim da kod TXTV mozes prikljuciti bez vezivanja ugovorom, ima kod jarana (doduse net+tv, ali mislim da nema razlike ako se uzme samo net), samo ne znam koliko su oni zastupljeni u Sarajevu.Otelo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:38Dok sam stanovao sam imao sam net od Telecoma i mogao sam raskinuti kad sam htio, što sam i učinio kad je gazda uveo sebi MojuTV sa internetom, do tada je koristio sam Telemach TV.Brokula je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:35A neko ce zbog tebe trcat svaki put kad dolazis i odlazis i postavljat/skidat opremu?dnalydal2 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 14:29Pozdrav svima,
Onda sam otišao kod ovih u poslovnicu, rekao šta hoću, donio modem i to je bilo to. No, nisam ja priključivao internet, nego stanar prije mene, a ja sam samo otišao kod njih i zamijenio ime na računu.
Također, mislim da Logosoft isto može bez nekog stalnog ugovora.
Pa bilo je ono da uzmes USB, stavis, neki paket i mjesecno, ne znam koliko je to.
27.10.2020
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... jeinternet
Valjda na tako nešto misliš. Al brzina i cijene su očajne...
Za ove nisam siguran da li mogu bez klasičnog ugovora, ako si u području koje pokrivaju raspitaj se, puno je povoljnije.
http://txtv.ba/internet/opticki-internet/
Valjda na tako nešto misliš. Al brzina i cijene su očajne...
Za ove nisam siguran da li mogu bez klasičnog ugovora, ako si u području koje pokrivaju raspitaj se, puno je povoljnije.
Znam da u Kalesiji Neon daje tu mogucnost. Kupis opremu i placas 35 maraka mjesecno, mozes prekinut kad hoces i pustit kad hoces
naprijed rejal
Ima jaran u Tz kod njih net+tv bez ugovora, s tim da placa oko 5 KM vise. Uzeo tako jer ne zna koliko ce se zadrzati u trenutnom stanu.truts je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:00Za ove nisam siguran da li mogu bez klasičnog ugovora, ako si u području koje pokrivaju raspitaj se, puno je povoljnije.
Eh sad, ako je on mene slagao - i ja lazem.

Tako je nekako bilo i kada sam ja priključivao njihov net/kablovsku.Federer17 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:14Ima jaran u Tz kod njih net+tv bez ugovora, s tim da placa oko 5 KM vise. Uzeo tako jer ne zna koliko ce se zadrzati u trenutnom stanu.truts je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:00Za ove nisam siguran da li mogu bez klasičnog ugovora, ako si u području koje pokrivaju raspitaj se, puno je povoljnije.
Eh sad, ako je on mene slagao - i ja lazem.![]()
Mislim da se svaki privatnik osuo kad ti je pročitao pitanje. Čudit se (ili bolje reći bahato ismijavati) da postoje klijenti sa drugačijim zahtjevima je arogancija koju mogu priuštiti samo državni uposlenici/firme
Da li Telecom nudi tu mogucnost? Iako vidim ovdje neke kako rece @Blejzer bahate komentare, znam da su neke opcije davali ali ako se ne potpise ugovor s obaveznim trajanjem placalo se koristenje opreme, ako je to sad aktuelno mislim da @dnalydal ne bi imao bolju opciju od te
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
.
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 19 jan 2021, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
fiću malo prenijelo
- Nail for Real
- Kontakt:
Brokula i logika ne idu u istu recenicu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.